Uusimmat artikkelit

10 tärkeintä askelta tuottavan sijoitustoiminnan aloittamiseen

Sijoittamisen aloittaminen voi joskus tuntua hyvinkin vaikealta. Tavoitteet on asetettu, mutta niiden saavuttaminen näyttää niin kaukaiselta, ettei niitä pysty edes hahmottamaan konkreettisesti. Alussa tulevat tappiot tai voittojen hidas kehittyminen voivat latistaa motivaation ja projektit jäävät kesken ennen kuin niille edes antaa kunnon mahdollisuuden. Tässä artikkelissa kerromme miten nämä yleisimmät sudenkuopat pystyy välttämään toimimalla järkevästi ja suoraviivaisesti ennalta annettujen ohjeiden mukaan.

10 tärkeää ohjetta tuottavampaan sijoitustoimintaan binäärioptiosijoittajalle

1. Opiskele säännöllisesti sijoittamiseen liittyviä asioita.

Aivan ensimmäiseksi ota tavoitteeksesi lukea meidän säännöllisesti ilmestyviä artikkeleitamme. Tee itsellesi sääntö, että luet joka päivä hieman jotain asiaan liittyvää. Mutta kaikista tärkeintä on se että pystyt myös sisäistämään lukemasi. Jos ajatuksesi pyörivät jatkuvasti jossain muissa asioissa et pysty keskittymään oleelliseen. Suosittelemme, että teet myös jatkuvasti muistiinpanoja oppimistasi asioista ja mietit miten pystyt soveltamaan niitä parhaiten omaan binäärioptiosijoittamiseen. Kannattaa myös kyseenalaistaa asioita ja miettiä onko ehdotettu toimintatapa paras mahdollinen. Vaikka jokin keino voi toimia jollain muulla loistavasti, se voi olla väärä sinulle.

2. Ota oppia kokeneemmilta ja kuuntele myös kokemattomampia sijoittajia.

Käytä Warren Buffettin tai George Sorosin kaltaisten sijoitusnerojen ohjeita omassa toiminnassasi. Yksi loistava esimerkki on Buffettin sanonta ”Ole ahne kun muut pelkäävät ja pelkää kun muut ahnehtivat”. Miten voin käyttää tätä konkreettisesti omissa binäärioptiosijoituksissani?

Buffettin ajatuksen kyseisen lauseen lausuessaan ei varmaan ole ollut, että aina pitäisi olla vastarannan kiiski, vaan se, että löydät paljon useammin hyviä sijoitusmahdollisuuksia kuin muut markkinoilla olevat sijoittavat ylireagoivat tiettyihin asioihin. Esimerkiksi Alibaba Groupin voimakkaan kurssinousun seurauksena voi olla aiheellista pohtia ovatko sijoittajien odotukset liian korkealla? Voisiko tämä olla hyvä mahdollisuus tuottoisille ”put” sijoituksille?

Kannattaa myös kuunnella mitä aloittelevilla ja sinua huonommilla sijoittajilla on sanottavaa. Aloittelijat osaavat monesti kysyä kysymyksiä joita itselle ei koskaan tulisi edes mieleen kysyä. Kannattaa myös miettiä kasattujen ammattilaisten tuottamien palvelujen käyttämistä, kuten signaalipalveluiden. Ota huomioon, että kyseisenlaiset firmat tekevät elantonsa muiden neuvomisella, jos heidän neuvonsa olisivat huonoja, heillä loppuisi työt hyvin nopeasti.

3. Älä elä lainarahoilla.

Jos tienaat vähemmän kuin kulutat, on sanomattakin selvää, että rikastuminen on melkoisen vaikeaa. Sen sijaan yritä elää niin, että pystyt laittamaan joka kuukausi hieman tuloistasi aina sijoitustoimintaan. Sillä tavoin samalla kun sinun taitosi karttuvat, myös pääomasi kasvaa. Jos saat binäärioptioista hyvin voittoja älä tuhlaa niitä heti turhuuksiin vaan sijoita ne uudelleen poikimaan sinulle lisää omaisuutta.

4. Mieti tienaatko tarpeeksi nykyisessä työssäsi?

Oletko tyytyväinen nykyisestä työstä saamaasi palkkaasi? Viekö nykyinen työsi sinua eteenpäin jollain muulla tavoin? Tykkäätkö työstäsi? Kaikkiin edellisiin tulisi vastata kyllä. Jos vastaus on jokin muu, niin kannattaa harkita tarkkaan olisiko aiheellista miettiä ammatinvaihtoa. Jos et nauti siitä mitä teet, sinulla tuskin jää kauheasti energiaa keskittyä enää sijoittamiseen työpäivän jälkeenkään. Jos olet jumittunut nykyiseen asemaasi työpaikalla, niin se on sama kuin pitäisit rahoja nollakorkoisella pankkitilillä, ostovoimasi heikkenee jatkuvasti inflaation ansiosta. Jos taas saat liian huonoa palkkaa muihin saman alan töihin verrattuna, sinua ei arvosteta tarpeeksi ja työpaikan vaihto on enemmän kuin tarpeellista.

5. Sijoita aggressiivisesti, ota isojakin riskejä tarvittaessa.

Mitä suurempi riski, sitä parempi keskimääräinen tuotto yleensä on saatavissa. Binäärioptioiden kuten muidenkin rahoitustuotteiden tuottojen volatiliteetti eli keskihajonta on sitä suurempi mitä paremmat tuottomahdollisuudet kyseisellä kohteella on. Pankkitalletuksella ei ole Suomessa alle 100 000€ summilla muuta riskiä kun inflaatioriski, mutta ei niistä voi saada mitään tuottojakaan. Menestyäksesi sijoittamisessa sinulla tulee olla halukkuutta ottaa riskejä, tämä tarkoittaa, että tappioihin pitää myös osata varautua, niitä tulee ennemmin tai myöhemmin jokaiselle menestyksekkäälle sijoittajalle elämänsä aikana.

 

raha

6. Älä tee asioita laiskasti tai puolella teholla.

Päätä, että jos ryhdyt johonkin asiaan tee sitä täydellä teholla tavoitteidesi saavuttamiseksi. Puolella teholla asiat valmistuvat kymmenen kertaa hitaammin. Et ole ainoa joka yrittää rikastua binäärioptioilla, jos muut yhtä lahjakkaat yrittävät samaa kuin sinä, mutta tekevät enemmän töitä sen eteen, niin kumman veikkaat menestyvän todennäköisemmin?

7. Pidä kirjanpitoa menoistasi, tuloistasi ja sijoituksistasi.

Tällä tavoin pystyt arvioimaan onko sinulla jossain kohti parantamiseen varaa. Sijoittaessa on äärimmäisen tärkeää analysoida objektiivisesti omaa menestymistä, ja tämä on mahdotonta jos et edes muista mihin olet rahasi pistänyt. Tavoittele parannuksia hieman jokaisella osa-alueella, jos et nyt joka kuukausi, niin vähintään joka vuosi.

8. Vältä turhia menoja kuten alkoholia, tupakkaa ja herkkuja.

Tämä kuuluu osaan älä tee kuten minä teen, vaan tee kuten minä neuvon. Myös itse olen sortunut käyttämään baarissa drinkkeihin sellaisia summia rahaa, että vuosien saatossa olisin saanut niistä kerättyä erittäin mittavan sijoitusomaisuuden. Silloin tällöin voi nollata itsensä pitämällä hauskaa, mutta tarkkaile ettei tätä ei tapahdu liian usein varsinkaan jos sinulla ei ole siihen varaa.

9. Rahan ei tule olla päämäärä vaan väline tavoitteiden saavuttamiseksi.

Älä ajattele, että sinun on pakko tienata suuret määrä rahaa binäärioptioilla, vaan ajattele, että opiskelet niin hyväksi binäärioptiosijoittajaksi kuin mahdollista. Käytät vain rahaa sijoitustoimintasi menestyksen asteen mittaamiseen. Tällä tavoin raha tulee huomaamatta mukana sivutuotteena.

10. Älä aikaile binäärioptiosijoittamisen aloittamisessa, avaa sijoitustili jo tänään!

Aika on tärkein voimavara ja pahin vihollinen mitä meillä ihmisillä on, jos sitä olisi loputtomasti, mikä tahansa tavoite olisi saavutettavissa. Koska sitä kuitenkin on vain rajallisesti, tulisi se käyttää niin tehokkaasti kuin mahdollista. Älä jätä huomiseksi mitään minkä voit tehdä jo tänään. Jos haluat rikastua binäärioptioilla, sinun tulisi tehdä kaikkesi, jotta se tapahtuu niin pian kuin pystyt. Avaa siis alla olevasta napista ilmainen sijoitustili Banc De Swissille, heillä on loistavat bonukset uskollisille asiakkaille ja helppo käyttöliittymä binäärioptiosijoittamiseen, siellä sijoittamisen aloittaminen on sinulle helpompaa kuin missään muualla.

 

binäärioptiot

 

avaa sijoitustili3

 

Copyright binary24h.com 2015

Etusivulle

10 tärkeintä askelta tuottavan sijoitustoiminnan aloittamiseen on maaliskuu 26, 2015 rated 4.7 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti