Uusimmat artikkelit

Binäärioptioanalyysi Alibaba Group

Viime vuosien yksi yritysmaailman suurimmista nousevista tähdistä on ollut kiinalainen verkkokauppayritys Alibaba Group. Yritys listautui viime vuonna New Yorkin pörssiin ja on sen jälkeen ollut myös lähes kaikkien suurimpien binäärioptiovälittäjien listoilla. Tässä artikkelissa analysoimme Alibaba Groupin kurssikehitystä, kerromme miten hyödyt siitä binäärioptioiden avulla ja paneudumme hieman tarkemmin Alibaban liiketoiminta-alaan ja historiaan.

Alibaba Group, Kiinan eBay

Alibaban ensiaskeleet

Alibaban perusti vuonna 1999 kiinalainen liikemies Jack Ma. Toimintana oli aluksi vai b2b-kauppaa jossa kiinalaiset valmistajat etsivät ostajia ulkomailta.  Nykyään se toimittaa yrityksiltä yrityksille tuotteita yli 240 maahan ja alueelle. Nimen Ma keksi San Franciscolaisessa kahvilassa, Alibaba oli taruhahmo joka tunnettiin jokaisessa maassa, Intiasta Japaniin ja siksi oiva valinta brändinimeksi. Alibaballa on useita tytäryhtiöitä mm. kuluttajilta kuluttajille tavaroita myyvä Taobao, maksuliikennettä hoitava Alipay, hintavertailusivusto eTao ja uutispalveluita yhdessä hakukone Yahoon kanssa kiinalaisille toimittava China Yahoo!.

Taobao

Alibaban kuluttajilta kuluttajille tavaroita myyvä tytäryhtiö on nimeltään Taobao. Tämä muistuttaa hyvin paljon länsimaissa tunnettua eBaytä. Taobao aloitti toimintansa vuonna 2003. Se on suunnattu pääasiassa kiinaan kielisillä alueilla asuville. Siellä on tarjolla miljardi erilaista tuotetta ja sen markkinapaikka on maailman kymmenen suosituimman nettisivun joukossa.

Taobaon markkinapaikka avattiin vuonna 2003 vastaiskuksi eBay’n ostettua kiinan silloisen suurimman e-commerce sivuston eachnetin. Taobao tarjosi alusta alkaen käyttäjille erityisominaisuuksia, esim. instant message palvelun, jonka avulla paikalliset kauppiaat saivat nopeasti ja helposti yhteyden toisiinsa. Tämän johdosta sen markkinaosuus kasvoi räjähdysmäisen nopeasti ja se olikin kahden vuoden sisällä alan ehdoton markkinajohtaja Kiinassa.

Tämän jälkeen Taobaoon on tullut lukuisia lisäominaisuuksia lisää ja sillä onkin vankka asema alan markkinajohtajana, uhkaajia sen ykkösasemalle Kiinassa ei ole näkyvissä lähipiirissä. Kesäkuussa 2013 sillä oli 5 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää.

 

alibaba pääkonttori

Alibaban moderni pääkonttori  Hangzhoussa Kiinassa.

Alibaban listautuminen pörssiin

Alibaba Group listautui New Yorkin pörssiin syksyllä 2014. Suunnitellulle listautumisannille asetettiin hintahaitari 60-66 dollarin väliin. Lopullinen hinta asettui kuitenkin 68 dollariin. Listautumisannissa kerättiin 21,8 miljardia dollaria joka oli suurin summa Yhdysvaltojen historiassa. Kauppa New Yorkin pörssissä aloitettiin 19 syyskuuta 2014. Kauppa alkoi hinnalla 92,7$ osakkeelta.

 

Binäärioptiosijoittaminen ja alibaba

Nyt myös pienemmillä rahasummilla sijoittavat voivat päästä käsiksi Alibabaan binäärioptioiden avulla. Esimerkiksi BancDeSwiss Ja BancDeBinary tarjoavat molemmat mahdollisuutta sijoittaa Alibabaan omilla listoillaan. Jos uskot Alibaban arvon nousevan laita sijoituksen ”call” jos taas uskot sen laskevan laitat sijoituksen ”put”. Tarkastellaan hieman perusteita molemmille päätöksille. Kannattaa myös tutustua kaupankäyntirobottiin, siihen voit asettaa valmiita parametreja joiden avulla se sijoittaa puolestasi. Oiva työkalu, jota osakesijoittajilla ei ole käytössään.

Miksi Alibaban arvo tulisi nouseman?

– Alibaba Groupin liiketoiminta keskittyy alueelle jonka talous kohentunut enemmänkuin minkään muun viime vuosina.

Kiinan talous on ollut hurjassa kasvussa viime vuodet ja loppu tälle nousulle ei ole näkyvissä. Ihmisten elintaso nousee jatkuvasti kovaa tahtia ja heillä on yhä enemmän varaa ostaa tavaroita itselleen.

– Alibaballa on vahva markkinajohtajan asema

Alibaballa on hyvin vankka asema omalla liiketoiminta-alueellaan. Nykyisin alalla olevia kilpailijoita on hyvin vaikeaa nähdä millään tavoin uhkana.

– Alibaballa on hyvin toimiva moderni liiketoimintamalli

Sillä on käytössään verkkoakaupassa monia nykyaikaisia ominaisuuksia, ja se on soittanutm että ei meinaa jämähtää nykyiselle tasolleen vaan aikoo pysyä edelläkävijänä teknologiassa myös tulevaisuudessa.

 

Miksi Alibaban arvo voisi laskea?

– Siihen kohdistuu liian kovat tulevaisuudenodotukset

Tulevaisuuden odotukset ovat asetettu valtavan korkealle. Sijoittajat uskovat arvonnousun jatkuvan samanlaisena myös tulevaisuudessa, mikä ei ole itsestään selvää. Alibaban menestys voi tuoda markkinoille myös kilpailijoita joiden liiketoimintamalli onkin asiakkaiden mielestä parempi. Alibaban voi tämän johdosta olla tällä hetkellä yliarvostettu

– Trendit voivat muuttua

Aina on mahdollista että ihmisiä ei kiinnostakaan enää ostellaan tavaroita samalla tavalla netistä mitä tähän asti.

– Kiinassa on vielä kommunistinen hallitus, se voi yrittää rajoittaa Alibaban toimintaa.

Vaikka tämä ei olekaan todennäköinen skenaario on aina mahdollista, että nykyinen hallitus muuttaa mielipiteensä kauppasäädöksistä. Ihmisten oikeuksia Internetin käyttöön saateta ruveta rajoittamaan, jos huomataan että siitä on haittaa nykyiselle hallitukselle. Hallitus voidaan myös syrjäyttää ja uusi hallitus ei välttämättä ole yhtä myötämielinen Alibaban toimintaa kohtaan.

 

Miksi binäärioptiot ovat paras vaihtoehto Alibabaan sijoittaessa.

Tavallinen sijoittaja pääsee mukaan pienillä summilla

Niin kuin aikaisemmin mainitsimme voit sijoittaa hyvinkin pienellä alkupääomalla, älä anna osakesijoittajien olla ainoita jotka hyötyvät Alibaban menestyksestä.

Alibaba on listattu New Yorkin pörssiin, jos haluat sijoittaa osakkeilla se selvästi vaikeampaa kuin Helsingin pörssiin sijoittaessa.

Binäärioptioilla tätä ongelmaa ei sen sijaan ole. Jos Alibaba löytyy välittäjän listoilta, pääset binäärioptioilla siihen saman tien käsiksi!

Pystyt helposti laittamaan kiinni myös lyhyen aikavälin sijoituksen Alibabaan.

Voit halutessasi sijoittaa Alibabaan vaikka yhdeksi tunniksi binäärioptioitten avulla. Osakesijoittajalla tässä tulisi valtavat kulut sekä osto- että myyntipalkkiosta.

Tällä hetkellä pienimmät kuluun Alibabaan sijoittavalla on Banc De Binaryn kautta. Avaa nyt ilmainen sijoitustili, ota hyöty irti hyvistä bonuksista ja aloita sijoittaminen jo tänään alla olevasta napista!

 

bank de binary

 

Aiheeseen liittyvää luettavaa:

The Economist: The Alibaba phenomenon

Alibaba Group FAQ

 

Copyright binary24h.com 2015

Etusivulle

Binäärioptioanalyysi Alibaba Group on maaliskuu 20, 2015 rated 4.5 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti