Uusimmat artikkelit

Indeksisijoittaminen binäärioptioiden avulla

Indeksisijoittaminen on sijoittamista jonkin tietyn alueen markkinoiden kokonaiskasvuun. Osakesijoittamisesta se eroaa siinä, että jonkin tietyn yhtiön osakekurssi voi nousta pitkänkin aikaa vaikka koko toimiala olisi yleisesti laskussa. Tämän johdosta indeksisijoittaminen onkin suositeltavaa etenkin aloittelevalle binäärioptiosijoittajalle. Sinulla ei tarvitse olla pohjatietoa yksittäisestä yrityksestä, pelkkä yleiskäsitys siitä mihin suuntaan markkinat ovat liikkumassa riittää hyvin pitkälle. Binäärioptioiden avulla pääset nyt mukaan sijoittamaan indekseihin pienelläkin summalla ja voit ottaa myös kaiken hyödyn irti laskevista markkinoista.

Miksi sijoittaa indekseihin binäärioptioiden avulla?

– Indekseissä riskit ovat pienemmät kuin yksittäiseen yhtiöön sijoittamalla

Koska indekseissä sijoitukset ovat hajautettuna jo valmiiksi useamman yhtiön kesken, pienennät sinun sijoituksesi kokonaisriskiä. Indekseissä myös volatiliteetti eli hinnan heilahtelu, ei ole yhtä suurta mitä yksittäiseen yhtiöön sijoittamalla. Signaalipalvelut tuottavat usein vihjeitä juuri indekseihin niiden pieniriskisyyden ja ennakoitavuuden vuoksi.

– Binäärioptiosijoittaja pääsee mukaan indekseihin jo pienellä rahasummalla

Binäärioptioiden suuri etu pörssissä sijoittamiseen verrattuna on, että pääset helposti mukaan jo hyvin pienellä summalla. Sijoittamalla indekseihin binäärioptioiden avulla saat siis yhdistyä loistavasti kaksi tärkeää ominaisuutta. Pääset harjoittelemaan pienellä rahalla ja pystyt hajauttamaan sijoituksesi. Nämä kaksi tärkeää tekijää eivät yhdisty missään muussa sijoitusmuodossa!!

– Jos haluat kohdentaa sijoituksesi vain tietylle maantieteelliselle alueelle, se onnistuu indekseillä äärimmäisen helposti.

Jos uskot esimerkiksi Aasian markkinoiden nousevan voimakkaasti, sijoittamalla indekseihin tämä on sinulle todella helppoa. Laitat vain sijoituksen ”Call” haluamallesi indeksille.

– Binäärioptioiden avulla pystyt hyödyntämään myös lyhytaikaiset muutoksen jonkin alueen taloudessa.

Koska binäärioptioilla pystyt asettamaan vaikka 30 sekunnin sijoituksen, pystyt ottamaan hyödyn myös sellaisista uutisista, jotka vaikuttavat markkinoihin vain hetkellisesti.

– Sinun on äärimmäisen helppo ottaa kaikki hyöty irti laskevista markkinoista

Esimerkiksi vuonna 2008 kun finanssikriisi oli juuri alkanut, oli melkoisen selvää että talouden heikkeneminen ei tule hiipumaan vielä hetkeen. Mutta jos halusit hyötyä tästä niin mistä tiesit valita juuri sellaisen yhtiön joka kärsii finanssikriisistä eniten? Et luultavasti mistään, Wall Streetin meklaritkin olivat pulassa tämän asian kanssa miljoonia maksavien järjestelmiensä ja korkeakoulututkintojensa kanssa. Indeksit sen sijaan kuvaavat kyseisten markkinoiden kokonaissuuntaa joten, tämä oli amatöörisijoittajalle ainoa oikea keino hyödyntää tilanne.

Mutta siinä vaiheessa törmäsitkin seuraavaan ongelmaan; indeksien myyminen lyhyeksi on monimutkaisempaa mitä osakkeilla. (Lyhyeksi myynti tarkoittaa siis yksinkertaisesti, että myyt eteenpäin sellaisia osakkeita mitä sinulla ei ole). Binäärioptioiden avulla tämä toimenpide onnistuu sen sijaan todella yksinkertaisesti pelkästään asettamalla sijoituksen ”put” halutulle indeksille.

 

indeksi

Tunnetuimmat indeksit ja niitten erityispiirteet

S&P 500- indeksi

S&P 500-indeksi on luottoluokitusyhtiö Standard & Poor’sin 500 suurimman Yhdysvaltalaisyrityksen muodostama indeksi. Tämä indeksi kuvaa aika tarkasti Yhdysvaltojen yleisen markkinatilanteen kehitystä ja onkin siksi erittäin helppo kohde aloittelevalle binäärioptiosijoittajalle. Koska S&P500 on maailman tunnetuimpien indeksien joukossa voit olla varma, että kaikki binäärioptiovälittäjät tarjoavat sitä kohteenaan. Jos uskot Yhdysvaltojen talouden yleiseen lasku- tai noususuuntaan on järkevää sijoittaa tähän indeksiin.

DJIA-indeksi

DJIA eli Dow Jones Industrulial Average- indeksi kuvaa Yhdysvaltalaisten teollisuusosakkeiden kurssikehitystä, se on maailman seuratuin indeksi. Dow Jones-indeksi sisältää 30 suuryritystä esimerkiksi Coca-Cola Companyn ja General Electric Companyn. Jos uskot suuryritysten osakkeiden keskimääräiseen kurssilaskuun tai – nousuun tämä on oikea indeksi sinulle sijoitettavaksi. Löytyy myös kaikkien binäärioptiovälittäjien valikoimasta.

Nikkei 225-indeksi

Nikkei 225 on Aasian seuratuin osakeindeksi, sen laskee Nihon Keizai Shimbun- sanomalahti. Nikkei 225 kuvastaa 225 Japanilaisen suuryrityksen keskimääräistä kurssikehitystä. Kurssiliikkeet ovat vuosien saatossa olleet Nikkei 225-indeksilla erilaiset kuin millään muulla indeksillä. Vuosien 1948-1988 välillä sen arvo miltei tuhatkertaistui. Tämän jälkeen se on laskenut huipusta noin neljä kertaa pienemmäksi. Indeksi oli siis korkeimmillaan n. 30 vuotta sitten Japanin talouden kuumimpana aikana. Tämä indeksi on oiva kohde spekuloivalle binäärioptiosijoittajalle. Täysin aloittelijalle se ei sen sijaan sovi voimakkaiden ja ennalta arvaamattomien liikkeidensä vuoksi.

FTSE 100-indeksi

FTSE 100 kuvaa sadan markkina-arvoltaan suurimman Lontoon pörssiin listatun yrityksen keskimääräistä kurssikehitystä. FTSE saavutti juuri 5.3.2015 huippunsa. Edellinen huippu oli saavutettu 15 vuotta sitten It-kuplan kuumimpina aikoina. FTSE 100 kuvaa 81% Lontoon pörssissä noteeratuista yrityksistä kokonaisarvoltaan, joten se on mitä erinomaisin indeksi kuvaamaan Brittiläisten yritysten kurssien kehitystä.

NASDAQ

NASDAQ-indeksi kuvaa Yhdysvaltalaisten teknologiayritysten keskimääräistä kurssikehitystä. Se on DJIA:n ja S&P 500 ohella Yhdysvaltojen eniten käytetty indeksi. Huipussaan se oli vuonna 2000 it-kuplan aikana. NASDAQiin listatut yritykset ovat enimmäkseen kasvuyrityksiä, joihin kohdistuu kovat tulevaisuudenodotukset. Tämän vuoksi sen kurssiheilahtelut ovat ajoittain voimakkaampia kuin muilla indekseillä. Jos sinulla on tietoa teknologiayritysten yleisestä suunnasta, tämä on hyvä sijoituskohde rahan tekemiseen binäärioptioiden avulla.

IBEX

IBEX-35 indeksi koostuu Madridin pörssin 35 markkina-arvoltaan suurimmasta yrityksestä, jonka laskeminen aloitettiin vuonna 1989 kolmesta tuhannesta pisteestä. Huippunsa 15,945 pistettä se saavutti marraskuussa 2007.

 

Missä aloittaa binäärioptiosijoittaminen indekseihin.

Indeksit ovat todella hyvä kohde aloittelevalle binäärioptiosijoittajalle, koska niiden liikkeet ovat paremmin ennakoitavissa mitä yksittäisten yhtiöiden. Tästä syystä suosittelemmekin, että kokeilet niihin sijoittamista ennen kuin siirryt yhtiöiden pariin. Erinomainen paikka indekseihin sijoittavalle on Banc De Binary, maailman suurin ja tunnetuin binäärioptiovälittäjä. Avaa nyt ilmainen sijoitustili alla olevasta painikkeesta ja ota kaikki hyöty loistavista bonuksista!

 

bank de binary

 

 

 

Etusivulle

Copyright binary24h.com 2015

Indeksisijoittaminen binäärioptioiden avulla on maaliskuu 19, 2015 rated 4.4 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti