Uusimmat artikkelit

Kullan arvon heilahtelu ja binäärioptiot

Kulta on ollut suosittu sijoituskohde jo tuhansien vuosien ajan sen erinomaisten ominaisuuksisensa ja harvinaisuutensa ansiosta. Myös sijoitusmuotona se on ollut äärimmäisen suosittu etenkin epävakaina aikoina. Kultaa ei pystytä painamaan lisää samalla tavoin kuin paperirahaa ja sillä on myös käyttöarvoa pelkästään spekulatiivisen arvon lisäksi.Ennätyslukemissaan kullan arvo oli 1980-luvulla reaaliiarvossaan, nimellisarvo sen sijaan on käynyt huipussa mm. finanssikriisin aikoihin.

Miksi binäärioptioilla sijoittavan tulisi olla kiinnostunut kullan arvon muutoksista?

– Voit sijoittaa suoraan kullan arvon nousuun tai laskuun binäärioptiovälittäjien kautta.

Ehkä yksinkertaisin ja järkevin syy, kulta on oikeastaan kaikkien binäärioptiovälittäjien listoilla kohteena. Jos osaat ennakoida kullan arvon muutokset, voit tehdä rahaa helposti ja nopeasti laittamalla binäärioptioiden avulla sijoituksen ”call” tai ”put” kohteelle kulta.

– Kulta on yksinkertainen kohde.

Jos taloudessa vallitsee epävarmat ajat, voit olla varma, että kulta on suositumpaa mitä vakaina aikoina. Osakesijoittamisessa et voi koskaan tietää varmaksi miten markkinoiden heilahtelut vaikuttavat yksittäisen yhtiön osakkeen hinnan muodostumiseen. Kulta on siksi oiva kohde aloittelevalle binäärioptiosijoittajalle.

– Pääset sijoittamaan kultaan jo pienellä summalla binäärioptioiden avulla.

Fyysiseen kultaan sijoittaessa transaktiokustannukset ovat verrattain todella korkeat. Tämä tarkoittaa sitä että sinun on käytännössä mahdotonta sijoittaa pienellä rahasummalla. Fyysiseen kultaan sijoittaessa minimisijoitus on tavallisesi n. 5000€ ja vielä näinkin isossa summassa kulujen osuus voi olla jopa 10%. Kultakorujen tai sormusten ostaminen ei ole fyysiseen kultaan sijoittamista. Itse kullan arvo on niissä hyvin pieni osa kokonaishinnasta, suuri osa tulee kultasepän käsityöstä josta joudut maksamaan.

On tavallista että kultakorussa oleva kulta on arvoltaan alle puolet korun hinnasta. Binäärioptioiden avulla pääset sijoittamaan kullan arvonnousuun sen sijaan jo todella pienellä summalla. Esim. 10€ sijoitus on mahdollista ja et joudu maksamaan kalliita transaktiokustannuksia sekä ostosta että myynnistä.

– Kullan hinnan heilahtelut eivät ole niin suuria kuin muitten sijoituskohteiden

Tämä tarkoittaa myös pienempää riskiä sijoituksissa ja aloittelijalle pieni riski on aina hyvä asia. Jokaisella aloittelevalle sijoittajalle tapahtuu virheitä, ja mitä vähemmän joudut niistä maksamaan sitä parempi.

– Kultasijoituksissa ei ole samanlaista spekulointia kuin yhtiöihin sijoittamisessa tai valuuttakaupassa.

Yhtiöihin sijoittaessa et voi koskaan olla täysin varma piileekö taustalla tekijöitä jotka asettavat sinut huonompaan asemaan muihin sijoittajiin nähden kuten esim. Sisäpiirinkauppaa tai korruptiota. Valuuttakaupassa voi taas yksittäisen valtion toimet vaikuttaa valuutan kokonaisarvoon huomattavasti niin kuin esim. Kreikan velkakriisin tai Ukrainan kriisin tapauksessa huomattiin.

 

kulta krugerrand

Krugerrandi kultakolikot ovat olleet perinteisesti fyysiseen kultaan sijoittavien suosiossa, ihan pienellä pääomalla sijoittaville ne eivät sen sijaan sovi koska maksavat yli tuhat euroa kappaleelta.

Ovatko binäärioptiot paras tapa sijoittaa kultaan?

Ehdottomasti, tosin jos tykkäät hienoista ja tyylikkäistä koruista, niin voit niihin rahasi laittaa, mutta tuottava sijoitus se ei koskaan tule olemaan. Korujen jälleenmyyntiarvo laskee samalla hetkellä kun ostat sen liikkeestä, tämän jälkeen siitä tulee käytetty koru.

Binäärioptioilla pääse mukaan kultasijoittamiseen pienellä summalla.

Niin kuin aikaisemmin jo mainitsimmekin voit aloittaa jo muutaman kympin sijoituksilla.

– Voit muuttaa sijoituksesi takaisin euroiksi tai vaihtaa sijoituskohdetta milloin haluat.

Kun sijoitat binäärioptioiden avulla kultaan, normaalisti epälikvidistä kultasijoituksesta äärimmäisen likvidin sijoitusmuodon. Jos huomaat, että jokin toinen kohde on tuottavampi voit siirtää binäärisijoituksesi siihen yleensä ja muutamien minuuttien kuluttua.

– Sinun ei tarvitse huolehtia kullan varastoimisesta.

Oikea fyysinen kulta on helposti muokattavissa ja jälleenmyytävissä, tämä onkin tehnyt siitä murtovarkaiden ykköskohteen. Jos haluat säilyttää kultaa kotonasi, joudut todennäköisesti hankkimaan kalliin ja paljon tilaa vievän kassakaapin. Toinen vaihtoehto olisi viedä se pankkiin tallelokeroon. Mutta ehdottomasti yksinkertaisin keino on sijoittaa kultaan binäärioptioiden avulla.

Sinun on nyt äärimmäisen helppo aloittaa kultaan sijoittamisen harjoittelu Banc De Swissin suomenkielisillä sivuilla. Avaa ilmainen sijoitustili alla olevasta napista ja aloita kultaan sijoittaminen binäärioptioiden avulla jo tänään!

 

binäärioptiot

avaa sijoitustili3

 

Copyright binary24h.com 2015

 

Etusivulle

Kullan arvon heilahtelu ja binäärioptiot on maaliskuu 18, 2015 rated 4.6 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti