Uusimmat artikkelit

Markkinakatsaus binäärioptioiden hyödyntämiseen

Kuten kaikessa sijoittamisessa, niin erityisesti binäärioptioilla sijoittaessa on hyvä pysyä ajan hermoilla ja seurata talouden liikkeitä, voidakseen tehdä parhaat mahdolliset sijoitukset. On vaikea ottaa kantaa markkinoiden suunnasta jos ei tiedä missä mennään, mitä on tapahtunut aiemmin, eikä yhtään pysty perustelemaan itselleen, miksi seuraavaksi ehkä tapahtuu sitä, mitä sitten olettaakaan tapahtuvan. Hyviä paikkoja seurata talouden tilaa ja suuntaa ovat mm. kauppalehden sivut, arvopaperi ja ulkomaisia uutissivustoja, riippuen toki hieman siitä, minkälaisista markkinoita aikoo ottaa näkemystä.

Kannattaa pitää mielessä, että mitä parempi yleiskäsitys on maailman taloudesta yleisesti, sitä parempia ja tuottavampia sijoitusmahdollisuuksia voi löytää. Globaalissa taloudessa kuitenkin kaikki vaikuttaa kaikkeen. Korot, osakkeet, kysyntä yleisesti, valuuttakurssit ja inflaatio, ovat kaikki tiivisti kytköksissä toisiinsa ja maantieteellisesti eri alueiden markkinat vaikuttavat toisiinsa, vähintäänkin viiveellä. Tämän takia on hyvä seurata talouden näkymiä yleisesti vaikka olisikin aikonut sijoittaa juuri johonkin tiettyyn kohteeseen.

Markkinakatsaus ja sen hyödyntäminen binäärioptioilla

Esimerkkinä arvopaperin uutisesta ”Jenkkisijoittajien odotuksissa tapahtunut selvä käänne”. Uutisessa kerrotaan aiempaa useamman olevan pessimistinen osakekurssien nousulle seuraavan puolenvuoden aikana, ja ero aiempaan mittaukseen on huomattavasti. Tämä voi kieliä sijoittajien uskon hiipumisesta markkinoihin yleisesti, kun kurssit ovat kuitenkin nousseet kaksinumeroisia lukuja jo useamman vuoden peräkkäin. Yritysten tulosnäkymät eivät ole enää merkittävästi parantuneet ja siten kursseilla ei ole perustetta enää nousta.

S&P 500

Esimerkki kuva S&P 500 indexin kehityksestä.

 

Myös neutraalin vastauksen ”ei osaa sanoa kurssien noususta tai laskusta” vastaajien määrä oli noussut ja se voi kertoa sijoittajien epävarmuudesta tulevaa kurssikehitystä kohtaan. Tällaisista uutisista voi yrittää päätellä ollaanko ehkä aallon harjalla ja miettiä sijoitustategiaansa uudelleen tai ainakin olla valppaana. Binäärioptioilla voi ottaa lyhyttäkin näkemystä niin kauan kun kurssit tuntuvat nouseva ja vaihtaa sitten ”put” eli shorttaamista vastaavaan tapaan sijoittaa kun uskot, että kurssien suunta kääntyy laskuun. Aallon harjan tarkkaa ajankohtaa voi olla vaikea tunnistaa mutta kun trendi on hetken ollut suuntaan tai toiseen kannattaa sijoitustapaa vaihtaa markkinoita vastaavaksi. Suurimmat tuotot voi saada kun ottaa suurempaa riskiä eli ennakoi suurta massaa aikaisemmin suunnan muutokset ja uskaltaa sijoittaa.

Toisena uutisena samasta aiheesta ”Näin paljon Mario Draghi on rikastuttanut osakesijoittajia”, uutisoidaan Euroopan keskuspankin Mario Draghin 2012 sanomasta lupauksestaan tehdä mitä vain velkakriisin taltuttamiseksi, ja tämän seurauksena hänen tehneen osakesijoittajille kasapäin rahaa seuraavien vuosien aikana. Uutisessa on listattu muutaman euromaan kurssikehitys vuoesta 2012 ja mm Espanjan pörssi on noussut 91%, Saksan 77% ja Italian 64%. Reaalitalouden polkiessa enemmän tai vähemmän paikallaan euroalueella, voidaan ehkä kyseenalaistaa näidenkin arvostusten tasoa ja miettiä tullaankohan lähivuosina taas alas rytinällä. Toivottavasti ei. Binäärioptioilla ja vivunkäytöllä tällaisista kasvulukemista voi tehdä todella mehukkaita tuottoja itselleen kun osuu oikeaan ennustuksissaan tulevasta kehityksestä. Myös vastaavasta kurssiromahduksesta voi tehdä sievoisen tilin itselleen.

Arvopaperin uutisessa ”Tutkimus: kehittyvät markkinat tuottivat parhaiten viime vuonna, kerrotaan kuinka kehittyviltä markkinoilta on saatu viime vuonna hurjia nousulukuja kun ne ovat toipuneet edellisvuoden notkahduksesta. Kiinasta +67% ja Argentiinasta +59% tuottoa. Binäärioptioilla ottamalla näkemystä tällaisiin nousuihin ”call” sijoituksilla voi moninkertaistaa sijoitustensa arvon vuoden aikana sijoittamalla useamman kerran lyhyempiä jaksoja. Myös Suomalaisten osakkeiden kerrotaan tuottaneen 10% viimevuonna, mikä nyt on lähinnä keskiarvotuotto pidemmällä aikavälillä, eikä toipumista notkahduksesta.

Turskaakin on tullut Venäjällä ja kurssit ovat laskeneet -43% ja Kreikassa -32%. On selkeästi nähtävissä Kreikan kriisin painaminen paikallisessa pörssissä ja huhut eurosta eroamisesta. Venäjän tilanteessa Ukrainan kriisin ja talouspakotteiden vaikutus on välitön, eikä sitä kautta aiheutunut ruplan heikkeneminen ja Venäläisten yritysten ostovoiman romahtaminen Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin nähden voi olla näkymättä paikallisen pörssin yrityksissä ja yleisessä tilassa. Jälleen kerran binäärioptiota hyödyntämällä ”put” sijoituksella voi tehdä rajuista kurssilaskuista rajut tuotot itselleen.

Näiden eri sijoitusmuotojen käyttö ei vaadi kummoista opettelua vaan tuntuman siitä, mihin suuntaan markkina, indeksi, valuutan arvo, yksittäinen osake tai muu arvopaperi on menossa ja siihen kannan ottamista sijoittamalla niin sanotusti puolesta tai vastaan. Parhaiten pääset toteuttamaan vastaavaa sijoitustoimintaa ja tekemään tuottoja avaamalla tilin binäärioptioita tarjoavalle sivustolle.

bank de binary

 

 

Etusivulle

Markkinakatsaus binäärioptioiden hyödyntämiseen on maaliskuu 21, 2015 rated 4.5 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti