Uusimmat artikkelit

Osakekupla ja binäärioptiot

Osakemarkkinoiden ylikuumenemisesta puhutaan aika-ajoin. Suurten nousujen jälkeen usein tulee myös suuria pudotuksia. Niille jotka omistavat osakkeita ja joutuvat miettimään niiden arvojen kehitystä ja oikeaa hetkeä ostaa halvalla ja myydä kalliimmalla ennen kurssi romahdusta, tilanne on haastava.

Binäärioptiosijoittajalle asia on huomattavasti yksinkertaisempi. Kun sijoitat vain tulevan nousun tai laskun puolesta, sinulle ei varsinaisesti ole osakkeiden absoluuttisella arvolla niinkään väliä, kunhan osaat päätellä mihin suuntaan seuraavaksi mennään.

Binäärioptiolla kurssinousussa ja laskussa sijoittaminen

Kuten sanottua, osakkeiden arvoilla sinänsä ei ole väliä binäärioptiosijoittajalle, niin ainoa mihin tulee kiinnittää huomiota, on osakekurssin suunta. Toki mitä lähempänä aallon huippua ollaan ennen laskua tai suoranaista romahdusta, sitä suurempaa riskiä tulee otettua vielä nousun puolesta varsinkin hiemankaan pidemmäksi aikaa sijoittaessa. Siinä kohtaa kannattaa harkita pitäisikö sijoituksen voimassaoloaikaa lyhentää varmuudeksi, jotta ei ole niin todennäköistä, että kurssilasku ehtii tapahtua juuri kun sijoitus on vielä voimassa.

Toisaalta kannattaa heti olla valppaana kun trendi kääntyy ja ottaa kaikki irti kurssilaskusta ja vaihtaa ”call” sijoitusstrategia ”put” strategiaan. Eli alat vain lyömään kohteen laskun puolesta.

Osakemarkkinapeluri ja sijoitusguru Warren Buffetin ohjeen mukaan, kannattaa olla varuillaan kuin muut ovat uhkarohkeita ja olla itse rohkea silloin kuun muut varovat. Eli kaikista hurjimpiin nousuihin voi olla järkevää seurata sivusta ja jatkaa sijoittamista laskun puolesta kun trendi on juuri kääntynyt. Kun kursseissa tapahtuu nopeita ja suuria nousuja, kuplan riski on aina olemassa, varsinkin jos useita kuukausia tai vuoden osakekurssit nousevat huomattavan suuria määriä.

Osakekuplan tunnistaminen

Arvopaperin uutisen mukaan ”Vielä ei tarvitse pelätä osakekuplaa”, kerrotaan esimerkiksi Eurostoxx- indeksin kivunneen pelkästään alkuvuonna jo 17% ja vaikka tahti hyytyisikin loppuvuoteen niin jälleen yli 30% vuosinousu olisi mahdollista. Muutaman vuoden tässä onkin ollu hyvin tuottavia vuosia osakesijoittajalle. Näistä nousuista on helppo päästä osalliseksi binäärioptioilla on se sitten yksittäisissä osakkeissa tai indeksiin nousun puolesta ninäärioption asettamista. Indeksiin puolesta lyömällä, riski heilahteluista on kuitenkin pienempi kuin yksittäisissä osakkeissa, joten ennustaminenkin hiukan helpompaa.

Vivuttamalla sopivasti binäärioptiosijoitustaan voi tehdä todelle maukkaita voittoja itselleen.

Kuplien tunnistaminen on äärimmäisen vaikeaa kokeneillekin sijoittajille, joten kun tuntuu että lähestytään huippu arvostuksissa kannattaa höllätä hieman ja sijoittaa sillä aikaa esimerkiksi valuutta-kauppaan tai muihin sellaisiin tuotteisiin joissa kehitys ja heilahtelu ei ole niin kovaa sillä hetkellä. Tämä arviointi ja päätös täytyy toki tehdä jokaisen oman riskinottohalukkuuden mukaan.

Rajuista heilahteluista on saatavilla parhaimmat tuotot ja jos niissä juhlissa haluaa olla mukana niin antaa mennä vain. Suurimmat voitot ovat aina saaneet ne, jotka ovat uskaltaneet ottaa riskiä ja hypätä osittain tuntemattomaan.

Toimme vain ilmi, että siinä kohtaa voi sijoittaa myös muihin instrumentteihin binäärioptioilla jos osakemarkkinoilla on sekavaa etkä ole varma, onko suunta kääntymässä tietyn osakkeen suhteen.

Arvopaperin uutisen mukaan kaksi sijoitusalan asiantuntijaa, sijoitusyhtiö Goldman Sachsin päästrategi Peter Oppenheimer ja taloustieteen nobelisti Robert Shiller ovat yhtä mieltä siitä, että joukkovelkakirjamarkkinat sisältävät tällä hetkellä enemmän vaaroja kuin osakemarkkinat, ja niitä voidaan pitää heikon talouden merkkeinä. Osakkeista tuottoja hakevat sijoittajat saattavat jossain kohtaa yliampua taas osakkeiden arvostuksen, jolloin kupla alkaa syntyä.

Osakekupla Binäärioptiosijoittajalle

Binäärioptio sijoittajalla riskit eivät onneksi ole tämän takia sen suuremmat kuin muutenkaan vaan sijoittamalla nousuun niin kauan kuin nousua on ja laskuun sitten kun sitä alkaa ilmetä, voi tehdä tuottoja ja voittoja jatkuvasti.

Koska et omista missään vaiheessa tätä osaketta, ei sen arvonlaskusta ole haittaa kuin sille sijoitukselle, joka on vielä asetettu ”Call” kun käänne tapahtuu ja on niin sanotusti sisässä. Varsinaisen käännöskohdan havaitseminen on hankalaa kun kurssit sahaavat ylös ja alas hiukan lähes jatkuvasti, mutta perehtymällä asioihin ja lyhentämällä binäärioption aikaa voi varautua näihin muutoksiin. Hyödyntämällä Binäärioptio signaalipalvelua ja kaupankäyntirobottia voi maksimoida omat voittosi.

Pääset aloittamaan omat analyysit ja sijoittamisen binäärioptioihin avaamalla sijoitustilin alla olevasta painikkeesta.

bank de binary

Etusivulle

Osakekupla ja binäärioptiot on maaliskuu 24, 2015 rated 4.7 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti