Uusimmat artikkelit

Sijoitusvaihtoehdot binäärioptioilla

Kahvi on yksi keskeinen raaka-aine

Binäärioptioilla voi sijoittaa suosittelemiemme yritysten kaupankäyntialustoilla noin 200 erilaiseen kohde-etuuteen. Näistä löytyy kaikille jotakin, jonka tulevan arvonkehityksestä ottaa kantaa. Binäärioptioilla on siis todella monipuoliset mahdollisuudet sijoittaa varsin erilaisiin markkinoihin ja instrumentteihin ympärimaailman. Nyt täytyy enää päättää, minkä puolesta haluat ottaa kantaa ja laittaa rahasi tuottamaan osuneisiin ennustuksiin.

Eri sijoitusvaihtoehdot

Raaka-aineet

Raaka-aineet ovat yksi elinehto nykymuotoiselle elämällemme. Monia niistä käytetään joko yksityisten kuluttajien tai teollisuusyritysten tilauksiin välituotteina. Esimerkiksi kullalla ja hopealla on teollista käyttöä paljon, mutta toisaalta ne ovat arvometalleja myös kuluttajan silmillä. Sijoittajat ovatkin käyttäneet turvasatamaan kultaa kun muissa sijoituskohteissa tapahtuu rajuja arvonlaskuja tai markkinat ovat muuten vain epävarmat. Binäärioptioilla voit ottaa näkemystä kullan, hopean ja platinan tulevasta markkinasta. Näiden hinnan voisi olettaa olevan nousussa, siinä kohtaa kun osakemarkkinoilla alkaa taas tuuli voimistua ja heikompaa hirvittämään. Toki teollisuuden kysyntä vaikuttaa myös näiden jalometallien hintaan. Lisää kullanhinnan muodostumisesta sitä koskevassa artikkelissaan.

Kahvi ja suklaa ovat myös raaka-aineita joiden hinta muodostuu maailman markkinoilla. Niiden kysyntää toki vaikuttaa varmasti muut tekijät kuin esimerkiksi kullan hintaan. Suklaan ja kahvin kysyntään vaikuttaa yleinen suhdanne tilanne, sekä erilaiset trendit eripuolilla maailmaa. Nykyään turismin ja Internetin välityksellä tieto erilaisista nautintoaineista leviää kuin kulkutauti, ja uusi trendi voi syntyä milloin vain kun jokin vanha tuote onnistutaan brändäämään hieman uudella tavalla tai kehittämään sille joku uusi soveltamistapa.

Myös maataloustuotteiden, kuten maissin ja vehnän hinnan kehityksen puolesta voi ottaa kantaa binäärioptioilla. Niiden hintaan voi vaikuttaa monet syyt, kuten luonnon katastrofit tai yleisesti huonot säät jotka voivat pilata sadon. Nämä kaikki vaikuttavat maailmanmarkkinahintaan tarjontapuolelta ja yleinen kysyntä määrää loput.

Öljy on yksi keskeinen raaka-aine, jota käytetään ympärimaailman teollisuudessa ja liikenteessä ja myös vaihtoehto binäärioptioilla sijoittavalle. Tästä lisää omassa artikkelissaan.

Kahvi on yksi keskeinen raaka-aine

Kahvi on yksi keskeinen raaka-aine

Osakkeet

Osakekurssien nousun ja laskun puolesta on yksinkertaista sijoittaa binäärioptioilla. Kun sinulla on näkemys nouseeko vai laskeeko jonkin yrityksen kurssi seuraavan tunnin, päivän, viikon tai seuraavan kuukauden aikana. Osakkeita on runsaasti tarjolla eri aloilta sekä eri markkinoilta suurimmista pörsseistä. Suurin osa firmoista on melko tunnettuja ja sen takia niiden kurssit ovat myös likvidejä suurissa pörsseissä kun kauppaa käydään päivittäin suuria määriä.

Treidattavia osakkeita löytyy muun muassa nettikauppa yrityksistä, kuten Kiinalainen Alibaba ja jenkkiläinen Amazon sekä Ebay, auto firmoihin kuten BMW, Volvo, Daimler, Volkswagen, lentokonevalmistaja Boeing, teleoperaattori Vodafone, päivittäistavaratuote valmistaja Univeler ja kauppa Wal-Mart. On Starbucks, Microsoft, Santanderin pankki, Blackberry, Google ja vaikka mitä ikinä kuvitella saattaa laidasta laitaan. Useimmilta aloilta löytyy muutamia yrityksiä joista varmasti voi olla jotakin mieltä niiden tulevasta hinta kehityksestä.

Mainittakoon vielä se, että binäärioptiolla sijoittaessa, et omista kohdetta missään vaiheessa vaan lyöt vetoa sen tulevan kurssikehityksen puolesta. Idea on siis sama kun ostaessa osaketta tai shortatessa osaketta, mutta kohteen tämänhetkisellä arvolla ei sinällään ole väliä. Päätät vain suunnan johon sen kohteen arvo mielestä tulee kehittymään lähitulevaisuudessa. Jos se on mielestäsi liian kallis arvostukseltaan ja uskot sen kurssin tulevan alas, asetat ”put” sijoituksen. Osakekurssien kehityksestä lisää omassa artikkelissaan Osakekuplista ja markkinakatsauksessa.

Indeksit

Indekseihin pätee suureksi osaksi sama kuin osakkeisiin. Binäärioptioilla lyömällä ”call” kun uskot kohteen nousevan ja ”put” kun uskot sen laskevan, voit tehdä voittoja yksinkertaisesti. Indeksejä löytyy myös hyvin erityyppisiä useampi kymmenen ja eri osakkeista tai raaka-aineista koottuja. Tunnetuimpina S&P 500 ja DAX, Dow,Nikkei 225 ja Nasdaq ja lukuisia muita. Valikoimasta löytyy varmasti sopiva indeksi jokaiselle joka indeksisijoittamista on koskaan harkinnut. Indeksisijoittamisesta binäärioptioilla lisää omassa artikkelissaan.

Valuutat

Valuuttoja treidataan aina pareittain ja otetaan näkemystä jonkin valuutan vahvistumisesta tai heikentymisestä johonkin toiseen nähden. Valuuttapareja löytyy kaikki suurimmat ja tärkeimmät kombinaatiot yhteensä noin 30 paria. USD,RUB, EUR, JPY löytyvät toiselta puolelta useimmin, koska ne ovat käytetyimpiä valuuttoja maailmalla. Valuuttakurssien muutoksilla on voinut tehdä hyvää rahaa viimeaikoina kun USD/EUR ja USD/RUB valuuttakursseissa on tapahtunut melko voimakkaita muutoksia vuoden aikana. Valuuttoihin sijoittaminen onnistuu helpoiten ilmaisen binäärioptiorobotin avulla. Lisätietoa www.binaryoptionrobotinfo.com sivulta

 

Näillä erivaihtoehdoilla vaativakin sijoittaja löytää varmasti sopivat kohteet omalle erikoisosaamiselleen ja riittävästi hajautettavaa eri markkinoihin sekä aloittain, että maantieteellisesti. Avaamalla sijoitustilin pääset kokeilemaan ensin vaikka leikkirahalla ja sitten oikealla kun kaupankäynti alusta ja tuotteet tulevat tutuiksi.

bank de binary

 

 

Etusivulle

Sijoitusvaihtoehdot binäärioptioilla on maaliskuu 25, 2015 rated 4.6 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti