Uusimmat artikkelit

Ukrainan kriisi ja Venäjän talouspakotteet

Ukrainan kriisi ja siitä Venäjälle seuranneet talouspakotteet ovat olleet jokseenkin yllättävä tapahtumasarja ja niiden vaikutus on ulottunut osin koko Euroopan talousalueelle ja Suomeen asti. Tavalliset osakemarkkinat voivat olla laskusuuntaiset ja kärsiä jos yrityksen tuotteille tulee vientikielto tai ruplan arvon romahtamisen takia Venäläisturistien tekemät matkat Suomeen ovat vähentyneet radikaalisti. Binäärioptioilla tällaisista arvaamattomista tilanteista voi ottaa hyödyn irti heti kun tieto asiasta tulee, tai jo hieman ennen jos uskaltaa veikata tulevaa kehitystä päivän tai viikon päähän jo ennen varsinaista käännettä. Poliittiset tapahtumat vaikuttavat usein finanssimaailmaan ja raaka-aineiden kysyntään ja hintaan. Binäärioptioilla kaikensuuntaisista kurssi- ja hintamuutoksista voi tehdä rahaa kunhan osaa veikata mihin suuntaan muutokset tapahtuvat.

 

Kuinka voit tehdä rahaa binäärioptioilla esimerkiksi Ukrainan kriisissä?

Binäärioptioilla voit tehdä rahaa aina kun jonkin raaka-aineen, valuutan tai osakkeen hinta heilahtaa suuntaan tai toiseen. Kun Ukrainan kriisiin liittyen Venäjää uhattiin ensimmäisen kerran talouspakotteilla, olisi voinut aavistaa, että sellaisilla tulee olemaan suuri vaikutus moneenkin asiaan. Ennakoimalla hieman ja uskaltamalla ottaa hiukan riskiä, binäärioptioilla voi lyödä vetoa noususta tai laskusta ja tehdä voittoa. Valuutan arvon, eli tässä tapauksessa ruplan arvon alkaessa heikentyä olisi ollut hyvä sijoittaa ”call” kohteelle dollarin vahvistuminen ruplaan nähden. Tämän saattoi tehdä päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi.

Mitä lyhyempi sijoitushorisontti, sitä useamman kerran ehdit voittaa esimerkiksi viikon aikana, mikäli sijoituksesi osuu oikeaan. Toisaalta taas jos haluaa pelata varmemman päälle, voi tehdä hiukan pidemmän sijoituksen, jolloin ensimmäinen heilahdus takaisinpäin ei aiheutakaan tappiota vaan saat voiton hiukan myöhemmin, kun vaihtelu on tasaantunut ja suunta on ollut trendin mukainen, kuten oletit. Riski ja tuotto seuraavat tosiaan ja todellinen peluri ja rohkea sijoittaja voi moninkertaistaa sijoituksensa päivänkin aikana osumalla useasti oikeaan valitsemansa sijoituksen arvon kehityksestä.

 

Päällekkäisiä sijoituksia suojaukseen ja lisätienestiksi

Lyhyitä ja pitkiä sijoituksia samaankin kohteeseen voi tehdä jos olettaa että pitkällä ajalla suunta on tietty, mutta siinä välissä tuleekin jokin yllättävä tilanne, jossa ehtii hyödyntää tilapäistä nousua tai laskua muutaman hetken tai päivän. Tilapäisistä heilahteluista voi ottaa kaiken irti ja pelata kuten päivätreidaaja sijoitussalkullaan. Vaikka jonkin sijoituskohteen arvo heilahtelee tiettyjen rajojen sisällä useasti eri suuntiin, voi näistä pienistä laskuista ja nousuista ottaa ilon irti. Osakkeilla näin ei voi tehdä kun merkintään menee aikaa paljon pidempään, ja jokainen uusi toimeksianto maksaa merkintäpalkkiota jopa useamman kymmenen euroa. Binäärioptioilla ei ole merkintäpalkkioita, joten voit päivässä sijoittaa pientäkin summaa useasti ilman että maksat joka välissä merkinnästä kympin tai kaksi. Tämä on suuri etu osakesijoittamiseen nähden.

Merkintäpalkkion puuttuminen ylipäänsä mahdollistaa järkevän sijoittamisen binäärioptioihin jo muutamista satasista alkaen kun pääoma ei jokaisesta sijoituksesta pienene. Myös vivun käyttö auttaa saamaan kaiken irti osuneista sijoituksista.

Ukrainan kriisissä on voinut hyödyntää sekä öljyn hinnan pitkäaikaista laskua, ruplan arvon heikentymistä tai venäläisten yritysten tai venäjälle paljon vievien yritysten osakekurssien laskua. Kaikkia näitä on oletettavasti tapahtunut talouspakotteiden alkamisen jälkeen ja niiden jatkuminen samansuuntaisina siihen asti kunnes pakotteita väljennetään tai poistetaan kokonaan, voi pitää melko varmana. Laittamalla sijoitus ”put” kohteelle öljynhinta laskee, on voinut tehdä rahaa useamman kuukauden ajan lähes joka päivä. Täytyy vain päättää sijoitusajan pituus ja asettaa haluamansa panos.

Kaikkiin sijoituksiin liittyy riskiä, mutta tämä toimii niin kauan kunnes tulee jotakin sellaisia tapahtumia, uutisia tai poliittisia päätöksiä, jonka takia suunnan voi olettaa vaihtuvan. Siinä kohtaa tekee tilanne arvion, vaihtuuko suunta, miksi se vaihtuu, onko muutos niin pitkäaikainen, että uskallat vaihtaa ”call” sijoitukseen samalle kohteelle isommalla summalla, vai teekö pienemmällä summalla riskisijoituksen ja kokeilet onneasi ottaa heilahduksestakin hyödyn irti vaikka suunta jatkuisikin samana pidemmällä trendillä.

Sijoitustapoja Binäärioptioilla on loputtomasti ja erilaisia hyödynnettäviä tilaisuuksia jatkuvasti. Sinun tulee päättää mitä tilaisuuksia aiot käyttää ja kerätä voitot onnistuneista sijoituksista.

binäärioptiot
avaa sijoitustili3
Etusivulle

Copyright binary24h.com 2015

Ukrainan kriisi ja Venäjän talouspakotteet on maaliskuu 16, 2015 rated 4.4 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti