Uusimmat artikkelit

Valuuttakauppa

Valuuttamarkkinat ovat maailman suurin markkina kaupankäyntivolyymilla mitattuna. Tämä mahdollistaa oivat tilaisuudet tehdä voittoja. Valuuttakauppaa käydään päivittäin useamman biljoonan dollarin arvosta. Suurimmat pankit käyvät kauppaa keskenään ja sen lisäksi yritykset ja ihan yksityishenkilötkin käyvät kauppaa valuutoilla. Eri valuuttojen kysyntä ja tarjonta määräävät markkinahinnan. Koska pankit operoivat paljon valuuttamarkkinoilla ja osallistuvat kaupankäyntiin, niin keskimääräiset kaupankäyntisummat ovat valtavia.

Valuuttakauppa ja kurssivaihtelu

Valuuttakaupassa voi tehdä voittoa tai tappiota kun omistajaa jotakin valuuttaa, jonka arvo muuttuu toiseen valuuttaan nähden ja tappio tai voitto realisoituu siinä kohtaa, kun ostat sijoittamallasi valuutalla takaisin alkuperäistä valuuttaasi. Riippuen kurssien kehityksestä, saat alkuperäistä valuuttaa enemmän tai vähemmän kuin sinulla alun perin oli. Binäärioptioilla tilanne on hiukan eri. Niillä et omista tätä toista valuuttaa missään vaiheessa, vaan asetat sijoituksen ”call” tai ”put” ja otat kantaa valuutan arvon vaihteluun. Valuuttaa vaihdetaan aina pareittain, joten valitsemalla valuutta parin, otat näkemystä tämän valuutta parin keskinäiseen kehittymisen ja siihen, että jommankumman arvo vahvistuu toiseen nähden.

Kaupankäynti

Valuuttakauppaa käydään usein vivuttamalla, eli käyttämällä lyhytaikaista velkaa kohteen ostamiseen, saadakseen maksimi tuoton sijoitukselleen.  Binäärioptioilla ei kuitenkaan tarvitse vipua kun sijoitusten tuotto on muutenkin eritäin korkea. Jos kaipaa vielä korkeampia tuottoja, voi lyhentää sijoitukselle asetettavaa aikaa, ja asettaa useamman peräkkäisen position lyhyenkin ajan sisällä. Valuuttakaupassa tiedolla, taidolla ja tuurilla on merkitystä. Mitä lyhyempi sijoitus, sitä enemmän myö tuuri vaikuttaa onnistumiseen.

valuutta

 

Valuuttakurssin vaihtelut

Valuuttamarkkinat ovat todella likvidit, koska ne ovat niin suuret kaupankäyntivolyymiltaan. Normaali tallaaja saa vaihdettua rahansa toiseen ilman, että kurssi liikahtaa sen takia suuntaan tai toiseen. Myöskään kurssia ei voi manipuloida ihan helpolla, vaan se vaatii todella massiivisia pääomia, yleensä keskuspankki-kokoluokkaa. Valuutta markkinat reagoivat likvidiytensä ansiosta uutisiin ja suhdanteisiin herkästi ja se näkyy välittömästi kursseissa. Ennakoimalla näitä vaihteluita oikeaan suuntaan binäärioptioilla voi tehdä valuuttakaupalla todella hyviä tuottoja. Pääoman säilyttäminen toisessa valuutassa voi olla riskienhallintaa, mutta sitä ei voi binäärioptioilla tehdä, koska et omista valuuttaa missään vaiheessa, vaan sijoitat vain kursin nousun tai laskun puolesta.

Likvidit markkinat takaavat sen, että kurssit muuttuvat juuri niin kuin uutiset antavat ymmärtää, kunhan tietää talouden perusmekaniikan. Näin ollen kurssimuutokset ovat melko hyvin ennustettavissa, kunhan seuraa taloutta edes jonkin verran yleisellä tasolla.

Päivittäistä sahausliikettä tapahtuu toki ylös alas ja jopa sillä voi tehdä rahaa kun osaa. Sahausliike eli vaihtelu osuu hyvin usein tiettyyn väliin, jossa on selkeä ylä- ja alaraja, jonka välissä kurssi pysyy lyhyellä aikavälillä. Sijoittamalla nousuun kun ollaan lähellä pohjaa ja laskuun kun lähestytään huippua voi tehdä useita onnistuneita kauppoja päivässä.

Kun et halua yrittää tehdä voittoja päivätreidaajana, joka -myönnetään- voi olla haastavaa, voit asettaa pidemmän ajan sijoituksia esimerkiksi viikoksi tai kahdeksi, niin on helpompi ennakoida yleistä kahden valuutan välistä kurssikehitystä ja seurata trendiä.

 

Valuuttakaupasta voittojen tekeminen

Binäärioptiolla asia on sinällään yksinkertainen, sijoitat kurssinmuutoksen eli nousun tai laskun puolesta ja jos osut, niin voitat mukavasti tuottoja rahoillesi. Laskuja ja nousuja voi ennakoida maailman tapahtumista. Esimerkkinä toimii Venäjän ruplan kurssilasku suhteessa euroon ja dollariin viime kesästä tähän kevääseen asti. Kurssi on laskenut Ukrainan kriisin ja Venäjälle asetettujen talouspakotteiden seurauksena lähes joka viikko ja yhteensä dollari on vahvistunut noin 50% ruplaan nähden. Niin kauan kunnes jotakin merkittävää edistystä asiassa tapahtuu, suunta pysyy jokseenkin samana. Tästä on voinut tehdä binäärioptioilla lähes varmaa tuottoa asettamalla viikon sijoituksia laskun puolesta. Päivä vaihtelua on edelleen suuntaan ja toiseen, mutta viikkotasolla suurin osa on menty ruplan kannalta alamäkeen. Ennen kuin talouspakotteet poistetaan tai niitä löysätään, suunta tuskin tulee kääntymään.

Parhaat tuotot

Kun haluat saada parhaan tuoton valuuttakaupoista, voit ottaa käyttöösi signaalipalvelut, joista saat alan ammattilaisten näkemyksen hyödynettäväksesi, mihin suuntaan kurssit todennäköisesti ovat menossa. Näin sinun ei tarvitse tehdä kaikkea analyysityötä itse vaan voi sijoittaa vinkkien avulla ja osua useammin oikeaan.

Lisäavuksi voit ottaa kaupankäyntirobotin joka tekee kauppaa puolestasi parhaiden algoritmien mukaan. Näitä yhdistämällä annat itsellesi parhaan mahdollisuuden onnistua sijoituksissasi, kun vielä itse seuraat markkinoita edes jonkin verran.

Pääset aloittamaan valuuttakaupan ja näkemyksen ottamisen markkinoihin parhailta palvelun tarjoajiltamme ja varsin pienillä pääomilla. 100 eurolla pääsee sijoittamaan binäärioptioihin vallan mainiosti. Avaa oma sijoitustili alla olevasta painikkeesta.

binäärioptiot

 

avaa sijoitustili3

 

 

Etusivulle

 

Valuuttakauppa on maaliskuu 27, 2015 rated 4.6 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti