Uusimmat artikkelit

Eduskuntavaalit 2015

Eduskuntavaalit 2015

Eduskuntavaalit 2015 painavat päälle ja monia mietityttää ketä pitäisi äänestää. Taloudelliselta kantilta katsottuna sijoittajan voisi olla fiksua äänestää sellaista henkilöä, joka ymmärtää yritysmaailmasta, pörssistä, pääomien liikkeistä ja sijoittajankäyttäytymisestä jotain. Tällaisia poliitikoita on nykyisessäkin eduskunnassa harvakseltaan, eikä mikään puolue suoranaisesti edusta sijoittajia. Toisaalta koska sijoittaja voi lähtökohtaisesti olla kuka tahansa tavallinen tallaaja, niin ei mikään puolue edusta kaikkia suomalaisia siinä mielessä.

Eduskuntavaalit 2015 sijoittajan näkökulmasta

Binäärioptiosijoittajan kannattaa olla tarkkana ehdokkaan valinnassa koska tulevat päätökset, joita Eduskunta tulee tekemään vaikuttavat aina pörssikursseihin. Lakimuutoksilla toimialoja voidaan suosia tai syrjiä, ja ajaa pahimmillaan jopa konkurssiin asti. Yritysverotuksella taas voidaan houkutella tulevaisuuden investointeja ja yrityksiä Suomeen. Yritysverotuksen laskulla yritysten voitonjakokelpoiset varat pitäisi kaiken järjen mukaan olla 5% suuremmat kun veroa laskettiin 5% yksikköä. Tämä ei kuitenkaan heijastunut suoraan osakekursseihin. Lienevätkö analyytikot ja suuriosa sijoittajista unohtaneet verokevennyksen vaikutuksen yrityksen voittoon ja voitonjakoon.

Politiikan seuraaminen on kaikin puolin järkevää kun omat rahat on kiinni sijoituksissa ja yrität tehdä päätöksiä siitä, minne seuraavaksi sijoittaa. Binäärioptiosijoittajalle useinkaan arvostustasoilla sinällään ei absoluuttisesti ole niin väliä, mutta on helpompi tehdä päätöksiä sen suhteen, nousevatko tai laskevatko markkinat, mikäli seuraa ja ymmärtää päätökset joita yritysmaailmaa poliitikot kaitsevat ja millaisia asetuksia ja lakeja niiden yritysten velvoitteiksi annetaan. Toimintaympäristön muutoksia ei voi olla ottamatta huomioon sijoituspäätöksiä tehdessään.

itsevaltiaat

Eduskuntavaalit 2015 heijastuvat myös pörssiin tuloksellaan. Yleisellä tasolla oikeiston voittaessa vaalit osakekursseilla on tapana nousta ja vasemmiston voittaessa laskea. Sattuneesta syystä juuri oikeisto ajaa yritysten hyvinvointia, tuloksentekoa, ja yksilöidenvälisten tuloerojensallimista tietyissä kannustavuuden rajoissa. Vasemmiston tai sosiaalidemokraattien agendalla on useimmin ollut kaikille kaikkea- tyyppistä yhteisten varojen surutonta jakamista ja kykyjen ja yritteliäisyyden motivaatioreiden ja palkintojen (lue palkat ja ansiot) tasapäistämistä progressiivisen verotuksen kiristämisen, solidaarisuusveron, pääomatulojen korottamisen ja muun vastaavan rikkaiden (lue: ihan tavallisten keskituloisten ja menestyvien yrittäjien) kiusaamista. Vaikka nämä päätökset vaikuttavatkin ensisijaisesti yksilön käyttäytymiseen ja mahdollisuuksiin, niin yksilöiden valinnat kuitenkin heijastuvat työntarjontaan ja työnteon motivaatioon ja yritteliäisyyteen.

 

Riskinotto ja yrittäminen vaikuttavat kokokansantalouteen, myös binäärioptio sijoittajan elämään. Täytyy kuitenkin osata valita Call ja Put optionin väliltä odotatko kurssien nousevan vai laskevan seuraavalla viikolla, ensi kuussa tai muulla valitsemallasi aikajänteellä. Sen takia on hyvä seurata politiikkaa muulloinkin kun vaalien alla, jos aikoo pysyä ajanhermoilla ja tehdä hyviä sijoituspäätöksiä.

Hyvä poliitikko ymmärtäisi osakesijoittajaa, piensijoittajaa ja sitä kautta ihan tavallista kansalaista, ja sen edellytyksenä hänellä ehkä itselläänkin tulisi olla sijoituksia salkussaan. Vain näin he voivat todella käsittää miten jokin päätös vaikuttaa yrityksen toimintaedellytyksiin markkinoilla ja sitä kautta tulokseen ja osakekursseihin. Ei olisi haittaa jos omien sijoitusten lisäksi poliitikko ymmärtäisi rahoitusmarkkinoiden toimintaa ja pörssin tärkeän roolin siinä välissä. Täytyy myös ymmärtää se, että pääomat ovat kilpailtuja ja niiden tuottoja verotetaan joko yrityksen tai yksilön näkökulmasta täällä liian voimakkaasti, niin pääomilla on tapana ohjautua muualle, pienemmän verotuksen ja suuremman tuoton piiriin.

Äänestäjä ja poliitikko

Äänestäjän on hyvä ymmärtää, että toisten menestyminen ei ole toisilta pois, päinvastoin, kun suurempi osa ihmisistä voi menestyä, heillä on varaa kuluttaa ja näin jakaa tuloa uudelleen muidenkin yritysten ja yrittäjien tuloiksi, joista heidän palkat muodostuvat. Kateellisuuden ilmapiiristä pitäisi päästä eroon. Se on kaikkien etu. Eikä missään mallissa kaikilla voi olla sama palkka kun yksilöiden tuottavuudessa, taidoiss,a tiedoissa ja osaamisessa on aina eroja. Lahjakkuudesta, ahkeruudesta ja yrittämisestä ja etenkin onnistumisesta pitää palkita kunnolla.

Myös binäärioptioilla voi saada naapurikateutta aikaan kun kertoo moninkertaistaneensa alkupääoman esimerkiksi päivässä muutamalla onnistuneella lyhytaikaisella sijoituksella. Niillä se onkin kohtuullisen helppoa kun aikaikkunaksi voi laittaa jopa muutamia minuutteja vain ja sijoittaa uudelleen vaikka heti perään alkuperäisen summan ja vaikka vielä voiton edellisestä. Siinä voi naapurin sedällä mennä jauhot suuhun kun hän odottelee eläkevakuutukselleen 4% vuosituottoa, jonka voi lunastaa joskus seitsemänkymppisenä sitten. Binäärioptioi sijoittaja voi myös hyödyntää sijoituksissaan ammattilaisten signaaleja ja kaupankäyntirobottia, jolla saa varmasti nostettua omaa onnistumisprosenttiaan paremmaksi.

 

Tutustu tätä kaupankäyntirobottiin

 

Ketä sijoittajan olisi hyvä äänestää?

Kouluttamattomia tai muita sellaisia päättäjiä, joilla ei ole harmainta aavistusta valtiontalouden pidosta tai verotuksen vaikutuksesta työllisyyteen ja kannustimiin, löytyy varmasti jokaisesta puolueesta, harmi. Pelkästään poliittisten broilerien äänestäminen jonkin mitään sanomattoman iskulauseen tai muun yhden agendan takia kuten lapsilisä, ”ei ydinvoimalle” tai jokin vastaava turha ja kapeakatseinen näkemys, ei auta Suomea eikä sijoittajia kokonaisuutena pois lamasta. Myös binäärioptiosijoittajan on hyvä pitää mielessä kenelle äänensä antaa jos haluaa ennakoitavuutta talouteen.

Missä aloittaa binäärioptiosijoittaminen

Meidän ykkössuosituksemme binäärioptiosijoittamisen aloittamiseen on tällä hetkellä Banc De Swiss. Heillä on tarjolla selkeä suomenkielinen ohjelmisto ja erinomainen bonusohjelma uskollisille asiakkaille. Avaa ilmainen sijoitustili alla olevasta painikkeesta.

binäärioptiot

avaa sijoitustili3

 

Etusivulle

Eduskuntavaalit 2015 on huhtikuu 14, 2015 rated 4.2 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti