Uusimmat artikkelit

Hopeaan sijoittaminen

Hopea on kullan tavoin oivallinen turvasatama omaisuudelle epävakaissa taloustilanteissa. Sijoituskohteena se ei ole läheskään yhtä tunnettu mitä kulta ja tämän vuoksi sekä sen alhaisemman hintatason vuoksi, pääset mukaan kultasijoituksia selvästi pienemmillä rahasummilla. Nyt kun sijoitat binäärioptioiden avulla hopeaan, sinun ei tarvitse maksaa ostamastasi sijoituksesta arvonlisäveroa, toisin kuin fyysiseen hopeaan sijoittaessa.

Miksi hopea on kiinnostava spekulointikohde

– Hopean hinta on nyt poikkeuksellisen alhaalla.

Kun n. 34 gramman krugerrand kultakolikosta joutuu maksamaan yli tuhat euroa, on hopean grammahinta selvästi alle euron. Tämä tekee siitä yli 30 kertaa kultaa edullisemman sijoituskohteen ja jättää paremmin tilaa spekuloinnille.

– Binäärioptioiden avulla hopeaan sijoittaessa vältyt täysin arvonlisäverolta.

Hopea ei ole kullan tapaan verovapaa sijoituskohde, vaan joudut maksamaan fyysisestä hopeasijoituksesta arvonlisäveron. Mutta jos teet sijoituksesi binäärioptioilla, vältyt arvonlisäveron maksamiselta! Tämän vuoksi hopean hinnan spekulointi binäärioptioilla onkin loistava vaihtoehto jos haluaa tehdä lyhytaikaista sijoitustoimintaa hopean arvon muutoksilla.

– Binäärioptioilla hopeaan sijoittaja välttyy myyjän hinnan päälle asettamasta preemiosta ja välityskustannuksilta mitä fyysiseen hopeaan sijoittava joutuu kohtaamaan.

Jos ostat sijoitushopeaa on mahdollista, että myyjä lätkäisee jopa 20% preemion oman ostohintansa päälle ja todellisuudessa hopeasta maksamasi hinta on siis hyvin kaukana markkina-arvosta. Joten tämän jälkeen jos haluta päästä eroon hopeastasi menetät vähintään tämän välityspalkkion suuruisen summan. Binäärioptioilla sen sijaan hopean hinnalla spekulointi on äärimmäisen helppoa.

Jos uskot, että edessä on epävakaammat ajat ja/tai hopean käyttö teollisuudessa tulee lisääntymään voimakkaasti, voit asettaa helposti ”Call” sijoituksen kohteelle hopea, haluamallesi ajanjaksolle, ja mikä parasta saadaksesi suuren tuoton oikealle veikkaukselle. Sinun ei tarvitse sijoittaa kohteeseen valtavan isoja summia. Voit hyötyä jo 1% hopean arvonnoususta kymmeniä prosentteja, riittää että osaat ennakoi suunnan oikein.

Jos taas ennakoit, että muut sijoitusvaihtoehdot ovat myös tulevaisuudessa houkuttelevampia kuin hopea, voit hyvin tienata myös hopean hinnan laskulla ja laittaa ”Put” sijoituksen kohteelle hopea.

Tämä on myös todella hyödyllinen keino suojata sijoituksesi arvonlaskulta. Jos sinulla on esim. todella paljon hopeaesineitä omistuksessasi ja pelkäät niitten arvon laskevan, koska korkotaso on todella alhainen ja osakkeet ovat houkuttelevampia sijoituskohteita. Niin voit hyvin suojata hopeasijoituksesi arvonlaskulta laittamalla sijoituksen ”Put” kohteelle hopea. Näin sinun ei tarvitse myydä rakkaita hopeaesineitäsi, niiden arvo kyllä laskee hopean hinnan laskiessa, mutta saat tämän saman summan voittoina binäärioptiosijoituksistasi.

– Hopeamarkkinat ovat epälikvidit kultaan verrattuna

Vaikka kultaa ei ole läheskään yhtä nopea realisoida kuin käteistä rahaa, niin hopealla tämä ongelma on vielä monin kerroin isompi. Jos sinulla on suuri määrä hopeaa josta haluat mahdollisimman nopeasti eroon, voi olla että joudut tyytymään useita kymmeniä prosentteja markkinahintaa alempaan hintaan. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, voit tehdä hopean hinnalla spekuloinnin itsellesi äärimmäisen yksinkertaiseksi binäärioptioiden avulla.

– Hopean markkinahinta on pysynyt selvästi kultaa tasaisempana.

Spekuloijalle tästä on sekä hyötyä että haittaa. Koska kulta on kaikista yleisin turvasatama sijoituksille epävakaiden aikojen vallitessa, sen hinta myös reagoi paljon voimakkaammin erilaisiin talouden ilmiöihin kuin hopean. Hopea sen sijaan halvemman hintansa, ja muiden käyttötarkoitustensa vuoksi reagoi tällaisiin tapahtumiin huomattavasti laimeammin. Tämä tarkoittaa sitä että suurten tappioiden riski on pienempi hopealla spekuloidessa.

 

kulta ja hopea

Muista kuitenkin seuraavat seikat hopeaan sijoittaessa.

– Toisin kuin yhtiöihin sijoittaessa, hopeaan rahasi laittaessa et sijoita mihinkään joka tuottaisi konkreettisesti lisäarvoa talouteen.

Yhtiöt tuottavat yleensä palveluita tai käyttötavaroita joilla on konkreettinen lisäarvo alkutuotteisiin verrattuna. Hopea sen sijaan on vain jalometalli sillä itsessään ilman jalostusta ei ole käyttöarvoa.

– Jos haluat ostaa fyysistä hopeaa suurella summalla, joudut myös varastoimaan sitä suuria määriä jonnekin.

Koska hopea on yli 30 kertaa kultaa edullisempi sijoitus, joudut myös samalla summalla sitä hankkiessa varastoimaan sitä 30 kertaa suurempia määriä. Esim. kullan varastoiminen pankin tallelokeroon on suhteellisen helppoa, mutta hopealla joutuisit vuokraamaan huomattavan ison tallelokeron. Binäärioptioiden avulla hopeaan sijoittaessa ei tätä ongelmaa tietenkään ole.

 

Käytä nyt automaattista kaupankäyntirobottia spekuloimaan hopean hinnalla puolestasi!

Jos olet hieman epävarma millä tavoin toimia hopeasijoituksissasi, niin ei kuitenkaan hätää. Voit käyttää automaattista kaupankäyntirobottia, joka hoitaa sijoituksesi täysin puolestasi! Voit myös seurata robotin toimintaa ja oppia itse samalla tekemään tuottoisia sijoituksia. Nyt kun kirjaudut meidän kauttamme, pystyt hyödyntämään uskomattoman tarjouksen ja saat robotin käyttöösi täysin ilmaiseksi alla olevasta napista!

 Tutustu tätä kaupankäyntirobottiin

Missä sijoittaa hopeaan binäärioptioilla?

Meidän ykkössuosituksemme hopeaan sijoittaville binäärioptioiden avulla on tällä hetkellä Banc De Binary, maailman suurin ja tunnetuin binäärioptiovälittäjä. Avaa nyt ilmainen sijoitustili alla olevasta napista:

bank de binary

 

avaa sijoitustili3

 

Etusivulle

Hopeaan sijoittaminen on huhtikuu 1, 2015 rated 4.4 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti