Uusimmat artikkelit

Rahan tienaaminen kotona

Rahan tienaaminen kotona on aihe joka on kiinnostanut ihmisiä siitä asti kun lankapuhelimet saapuivat kotitalouksiin, puhelinmyynti oli ensimmäisiä keinoja saada hieman lisätienestejä esim. kotiäideille ja liikuntarajoitteisille. Toden teolla rahan tienaaminen kotoa käsin tuli kuitenkin vasta puheenaiheeksi kun Internet-yhteydet saapuivat kotikoneille. Kustannustehokkaaksi tämä alkoi tulla kuitenkin vasta laajakaistojen yleistyessä 2000-luvun alussa.

Eri keinoja on mainostettu olevan vähintään tuhansia, mutta ainoat binäärioptioiden kaltaiset toimivat ideat vaativat tekijältään kovaa työtä ja hyvää valmistautumista ennen kuin merkittäviä tuottoja on mahdollisuutta saada. Jos et ole valmis tähän, on melkein parempi että selaisit tämän sivuston kaltaisia nettikasinoarvosteluja ja etsisit suurimpia jackpot voittoja, jolloin ainakin voit olla varma millaista vastinetta rahoillesi saat. Tässä artikkelissa tarkastelemme mitä sinun tulee ottaa huomioon jos tavoitteenasi on rahan tienaaminen netistä kotoa käsin.

Rahan tienaaminen kotona, seitsemän tärkeää kysymystä ennen kuin aloitat.

Ensimmäiseksi sinun tulisi kysyä itseltäsi mikä on pohjimmainen motiivisi?

Onko tavoitteenasi taloudellinen riippumattomuus vai pelkästään muutaman lisäsatasen kuukausittaiset tulot? Mikä on alin tuntipalkka jolla olet valmis työskentelemään? Monessa vaihtoehdossa voit joutua tekemään alussa töitä lähes ilmaiseksi tai jopa maksella oppirahoja omasta pussistasi ennen kuin osaamisesi karttuu sille tasolle, että alat tienaamaan merkittäviä summia.

Toinen tärkeä kysymys on mitä osaamista sinulta löytyy ennestään?

Onko sinulla koulutusta sellaiselta alalta josta voi olla hyötyä kotoa työskennellessä? Jos vastaat kyllä, niin suosittelemme aloittamaan tästä lähtökohdasta. Pääset huomattavasti vähemmällä vaivalla kun aloitat kotoa työskentelyn.

Kolmas tärkeä kysymys on, millainen olet luonteeltasi?

Olet sellainen joka innostuu uusista ideoista, mutta kyllästyy lähes yhtä nopeasti? Vai oletko enemmän tasainen puurtaja joka syttyy hitaasti, mutta palaa varmasti kuin ikuinen liekki ja on valmis tekemään pitkiäkin aikoja työtä unelmiensa saavuttamiseksi, Kummallekin luonteelle löytyy paikkansa, ensimmäisen tulisi vaan valita sellainen keino jossa tuloksia tulee nopeammin, suurempien riskien kustannuksella. Toiselle luonteentyypille taas sopii keino, jossa pitää tehdä paljon pohjatyötä, mutta missä tulokset tulevat varmasti näkymään jossain vaiheessa vaikka siihen saattaisi mennäkin vuosia.

Neljäs tärkeä kysymys on, tunnetko ketään joka voisi auttaa sinut alkuun?

Tunnetko ketään muuta henkilöä joka työskentelee kotona? Tällaisen henkilön neuvot voivat olla kultaakin arvokkaampia. Jos hankit mentorin itellesi, pystyt välttymään monilta yleisiltä virheiltä joita aloittelevat henkilöt tekevät. Vaikka meidän sivustomme kaltaiset oppaat sisältävät arvokasta tietoa joka kannattaa lukea tarkkaan ja harkiten, mikään ei kuitenkaan korvaa henkilökohtaista opetusta. Kun pystyt puhumaan elävän ihmisen kanssa kasvokkain, pystyt tuomaan paljon helpommin ja nopeammin esille asiat, jotka sinua mietityttävät ja saat myös niihin saman tien ratkaisun.

Viides tärkeä kysymys, onko sinun työvälineesi ja työtilasi asianmukaiset?

Jos aiot työskennellä tietokoneella, niin onko Internet-yhteytesi tarpeeksi nopea? Jos työskentelyysi sisältyy kirjoitustyötä, onko sinulla päivitetyt ja ajanmukaiset tekstin- ja kuvakäsittelyohjelmat? Onko työskentelytilasi sellainen että pystyt keskittymään työn tekemiseen 100%:lla tehokkuudella tarvittaessa? Onko tuolisi ergonomisesti sellainen ettei paikat kipeydy jos istut tuntikausia paikallasi? Onko sinulla fyysisiä vaivoja jotka rajoittavat sinua jollain tavalla ja jotka tulee ottaa huomioon?

Kuudes tärkeä kysymys, oletko taloudellisesti sellaisessa tilanteessa, että pystyt stressittömästi keskittymään kotona työskentelemiseen?

Jos olet taloudellisesti sellaisessa tilanteessa että sinun on ”pakko” saada rahaa jostain nopeasti, kotona työskentely ei ehkä ole paras tapa aloittaa. Suurin osa vaihtoehdoista ei nimittäin ole sellaisia joista tulee varmaa tuloa. Nyrkkisääntönä vois pitää, että sinulla tulisi olla ainakin muita tuloja/säästöjä puolen vuoden elinkuluihin ennen kuin aloitat täysipäiväisesti kotona työskentelemisen. Tällä tavoin voit toimia ilman stressiä, eikä sinulle tule välitöntä paniikkia jos asiat eivät saman tien ala sujua niin kun olet ajatellut.

Seitsemäs tärkeä kysymys, oletko valmis ottamaan vastuun omasta työskentelystäsi?

Ennen kotona työskentelemisen aloittamistasi sinun tulisi tehdä itsellesi selkeä suunnitelma jonka mukaan aiot toimia. Tämän suunnitelman tulisi sisältää ainakin työtuntimäärän minkä aiot tehdä sekä tavoitteesi sen suhteen, kuinka paljon haluat tienata. Työtuntimäärästä voi joustaa päivittäisellä tasolla jos on pakko, mutta viikoittaisella tasolla tulisi pysyä tavoitetuntimäärässä. Taloudelliset tavoitteet on hyvä laittaa ihan senkin takia, että näet minkä takia töitä teet, tämä motivoi sinua työskentelemään ahkerammin ja tehokkaammin.

 

rahan tienaaminen

ns. Viisas raha sijaitsee hyvin usein sijoitusmaailmassa.

 

Helpoin tapa aloittaa rahan tienaaminen kotona?

Tämä voi tuntua itselleni helpommalta vaihtoehdolta kuin täysin asiasta tietämättömälle, koska omaan työkokemusta rahoitusalalta. Olin useita vuosia töissä Lontoossa hektisessä ympäristössä, ja tein töitä äärimmäisen lahjakkaiden ja motivoituneiden henkilöiden keskuudessa 70h joka viikko. Palkka oli hyvä ja bonukset olivat kiitettävän suuruisia hyvästä työstä. Mutta nyt kuitenkin jo jonkun aikaa kotona työskenneltyäni en vaihtaisi enää tätä vapautta ja stressittömyyttä takaisin Lontoon hektiseen ympäristöön mistään rahasummasta (no ehkä kymmenistä miljoonista). Se, että saa valita omat työaikansa ja saa olla itsensä pomo, on mittaamattoman arvokasta, vaikka uhrauksena olisikin se, että joutuu vaihtamaan Versacen puvut Dressmannin vastaaviin. Tai vaikka joutuu vaihtamaan Michelin ravintoloiden illalliset paikallisiin kebab-ravintoloihin.

Millä tavoin olen sitten tämän vapauden sitten saavuttanut? Vastaus on sijoitustoiminta. Suurin tulonlähteeni on erilaisilla johdannaisilla tapahtuva päiväkauppa, mutta merkittävä osani tuloista tulee myös binäärioptioiden avulla iqoptinilla sijoittamalla robotin avulla. Ja tämä osa tuloistani on se jonka tienaan helpommin ja vähemmällä työllä, kuin muu osa tuloistani.

 

Millä tavoin kannattaa aloittaa?

Koska sinulla ei todennäköisesti ole samanlaista kokemusta rahoitusalalta, suosittelen aloittamaan binäärioptioilla sijoittamisen signaalipalveluja apuna käyttäen. Signaalipalveluja on tuottamassa kaltaiseni rahoitusmaailman ammattilaiset, joiden vuosien kokemuksen ja tietotaidon saat itsellesi nyt pikkurahalla käyttöön. Voit myös aloittaa sijoittamisen täysin omatoimisesti jos sinulla on kokemusta sijoitustoiminnasta ja uskot, että opit paremmin omista virheistäsi kuin seuraamalla muiden neuvoja. Tällä tavoin tulet tosin luultavasti häviämään alussa rahaa.

Toinen hyvä apuväline on kaupankäyntirobotti. Robotti on täysin automatisoitu ohjelmisto joka tekee binäärioptiokauppa puolestasi haluamiesi parametrien puitteissa. Voit myös itse seurata robotin kaupankäyntiä ja oppia siitä itse samalla tekemällä muistiinpanoja. Nyt saat robotin käyttöösi meidän kauttamme täysin ilmaiseksi alla olevaa nappia klikkaamalla.

 

Binary option robot

avaa sijoitustili3

 

Tehokas aloittelijan strategia

Tehokas aloittelija strategia binäärioptioilla sijoittamiseen on trendien seuranta, sen avulla pystyt oppimaan nopeasti kuinka kurssit liikkuvat ja pian huomaatkin jo tekeväsi tuottavia sijoituksia kerta toisen jälkeen. Trendin seurannassa yrität löytää sijoitettavan hyödykkeen esim. öljyn, hinnankehityksestä tiettyä kaavamaisuutta, jonka perusteella pystyt ennakoimaan myös tulevaisuuden kurssin suunnan. Olen tehnyt itse tällä strategilla parhaimmillaan yli 2000€ päivän aikana binäärioptioilla.

Esimerkki: Näet öljyn hinnan olleen laskussa koko päivän, välissä on pieniä hypähdyksiä joissa se on noussut, mutta yleinen trendi on kuitenkin laskeva. Tavoitteena ei ole, että jokainen sijoitus on voittava, vaan että saat keskimäärin selvästi enemmän voittavia sijoituksia kuin häviäviä sijoituksia, joten yksittäisellä häviöllä tai voitolla ei ole suurtakaan merkitystä. Eli tässä tapauksessa laitat binäärioptioilla ”Put” sijoituksen koska uskot, hinnan laskun olevan todennäköisempää myös jatkossa, kuin että se kääntyisi nousuun.

Trendin seuraamista pääset kokeilemaan helposti esim. Banc De Swissillä, jossa on käytössään täysin suomenkielinen helppokäyttöinen ohjelmisto ja osaava asiakaspalvelu joka auttaa sinua ongelmatilanteissa. Banc De Swiss on virallinen CySecin valvoma ja lisensoima sijoitusvälittäjä. Avaa nyt ilmainen sijoitustili Banc De Swissiin alla olevasta painikkeesta.

 

binäärioptiot

avaa sijoitustili3

 

Toinen vaihtoehto, osakesijoittaminen

Tähän vaihtoehtoon tarvitse selvästi suuremman alkupääoman kuin binäärioptioihin. Hyvänä puolena on että omistaessasi osakkeita, omistat osan itse yhtiöstä. Sinulla on konkreettinen osuus yhtiön kokonaisosakekannasta ja äänioikeus yhtiökokouksessa. Minimisumma, jolla osakesijoittamiseen kannattaa lähteä mukaan, on n. 10 000€. Se on summa jolla saat hajautettua osakesijoituksesi viiteen eri yhtiöön kohtalaisilla kuluilla. Pienemmällä summalla binäärioptiot ovat kulujen vuoksi parempi vaihtoehto.

Millä tavalla valitsen yhtiöt joiden osakkeisiin sijoitan?

Yksi suosituimmista tavoista on S.W.O.T-analyysin tekeminen, jolla kartoitat yrityksen sisäiset vahvuudet ja heikkoudet, sekä ulkoiset mahdollisuudet ja uhat. Analyysejä kannattaa tehdä yrityksistä, jotka eivät ole yleisen kiinnostuksen kohteena. Eli parhaimpia kohteita ovat yleensä pienyritykset, koska suursijoittajat eivät jaksa yleensä paneutua niihin niin tarkasti pienen osakekannan vuoksi.

Toinen suosittu tapa on tehdä yritysanalyysi, jossa arvioit yritystä kokonaisuutena ja tarkastelet sen houkuttelevuutta sijoituskohteena. Tähän menee yleensä huomattavasti aikaa, mutta palkkio voi olla todella suuri varsinkin jos sinulla on merkittävä omaisuuserä, jonka pystyt sijoittamaan analyysin ollessa positiivinen.

 

Muita varteenotettavia keinoja kotona tienaamiseen?

Mielestäni kahta edellistä vaihtoehtoa lukuun ottamatta, ei ole varteenotettavia keinoja kotona tienaamiselle, jos tavoitteena on saada muutamaa sataa euroa suurempi summa kuukausittain. Aika ajoin netissä törmään tämän kaltaisiin listoihin, joissa kerrotaan eri keinoja nopealle rahansaannille. Näissä olevat neuvot ovat kuitenkin yleensä työläitä, sopivat vain pienelle ryhmälle ihmisiä, joilla on jo osaamista tai muuten vaan järjettömiä. Analysoidaanpa vaikka seuraavaksi muutamaa edellisen listan neuvosta ja mietitään onnistuuko rahan tienaaminen kotona niillä.

  1. Lasten vahtina toiminen

Palkka todella huono, vaatii jonkinlaista osaamista ja työ ei ole todellakaan helppoa. Lisäksi aika harva ihminen haluaa antaa lapsensa täysin vieraan ihmisen valvottavaksi, joten todennäköisesti ainoat asiakkaasi ovat tuttuja/sukulaisia.

  1. Nettikaupan perustaminen

Vaati it-osaamista. Perustamiskulut ovat useita tuhansia euroja. Tarvitset myös varaston tuotteillesi. Lisäksi jos olet työtön, et voi perustaa omaa yhtiötä, jonka nimissä toisit tavaroita, koska menettäisit työttömyysetuudet. Kaiken kaikkiaan sisältää todella paljon byrokratiaa ja paperityötä.

  1. Herkkujen tai kakkujen myynti sekä catering

Kuka ostaa elintarvikkeita henkilöltä, jolla ei ole valmiiksi alalle kontakteja/suosituksia? Lisäksi sinun pitää osata leipoa ja tällaiset työt ovat pitkälti kiinni asiakkaiden aikatauluista, et saa sitä vapautta mitä alun perin olet lähtenyt tavoittelemaan kotona työskentelyllä.

  1. DJ:nä toimiminen

Suomessa on tällä hetkellä jo tuhansia DJ:si pyrkiviä henkilöitä, joilla on vuosien kokemus musiikkialalta. Mikä olisi sinun kilpailuetusi näihin henkilöihin verrattuna? DJ-alalla jokaista hyvin tienaavaa ammattilaista kohden on varmasti miljoonia amatöörejä jotka joutuvat tekemään hommia pelkästään harrastuksena, menestyäksesi sinun tulee olla äärimmäisen lahjakas tai tunnettu jo muuta kautta ennen DJ:si ryhtymistä.

  1. Itse tehdyt käsityöt, kortit ja korut.

Tienattu rahasumma/aika-suhde on varmasti huonompi kuin missään muussa vaihtoehdossa. Yhden korun tekemiseen kuluu todennäköisesti useita tunteja ja saat siitä parhaimmillasi muutaman euron.

  1. Vuokraa huone kodistasi

Tarvitseeko edes selitystä. Suomessa vuokralaisen oikeudet ovat niin kattavat, että et saa häntä halutessasi pois kodistasi useaan kuukauteen vaikka hän olisi kännissä joka hetki ja vuokrat maksamatta usealta kuukaudelta.

  1. Hää- tai nettisivujen suunnittelija

Tarvitset todella vankan osaamispohjan ja suositukset, jotta joku olisi sinulle valmis näistä palveluista maksamaan. Vaatii vuosien työn päästäkseen nollatasosta tähän tasolle.

Näiden tarkastelujen jälkeen ainakin omasta mielestäni sijoitustoiminta tuntuu ainoalta varteenotettavalta vaihtoehdolta. Sijoitustoiminnassa on kyse rahan hallinnasta ja jos tavoitteenasi on tehdä rahaa, tämä on ainoa oikea paikka sen aloittamiseen. Jos taas haluat itsellesi paljon kakkuja syötäväksi, niin silloin kakkujen tekeminen olisi loogisin lähtökohta. Aloita siis sijoitustoiminnan opiskeleminen jo tänään lukemalla artikkeleiltamme, niin huomenna voit olla jo askeleen lähempänä täysipäivästä kotona työskentelyä.

 

Rahan tienaaminen kotona on huhtikuu 22, 2015 rated 4.6 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti