Uusimmat artikkelit

Sijoittaminen pienillä summilla (100€-1000€/kk)

Sijoittaminen pienillä summilla on monesti haastavampaa minimivälityspalkkioiden ja muiden kulujen vuoksi. Pankeille ja rahoituslaitoksille tulee jokaisesta asiakkaasta jonkin verran kuluja mm. henkilökohtaisista tapaamisista ja erilaisista paperitöistä johtuen. Tämän vuoksi kivijalkapankit eivät välttämättä edes halua ottaa asiakkaakseen ihmisiä joiden sijoitusvarallisuus ei ole merkittävän kokoinen. Tai sitten he tarjoavat vapaaehtoisen eläkevakuutuksen kaltaisia palveluita, jotka perustuvat kokonaisuudessaan siihen ajatukseen, että pankki yrittää haalia asiakkaan varat sidotuksi vuosikymmeniksi. Koska binäärioptiot ovat täysin välityspalkkioton sijoitusvaihtoehto ne sopivat erinomaisesti sellaiselle henkilölle, jolla ei ole varaa laittaa isoja summia kuukausittain, mutta haluavat kuitenkin hyödyntää sijoitusmaailman mahdollisuuksia.

Sijoittaminen pienillä summilla, 7 tärkeintä asiaa

Jos sinulla on miljoonien sijoitusvarallisuus on neuvotteluvoimasi sijoituslaitoksen kanssa aivan eri luokkaa kuin pienten summien sijoittajilla. Olet tärkeä asiakas, joka voi neuvotella välityspalkkiot alhaisemmaksi, pyytää sellaisia palveluita ilmaiseksi mistä muut joutuvat maksamaan ja näiden lisäksi omaat varmasti jonkin verran vaikutusvaltaa ja suhteita, mikä varmistaa sen että sijoitusneuvoja ei uskalla yrittää huijata sinulta omaisuuttasi.

Pienillä summilla sijoittaessa ei sinulla näitä etuja ole, joudut itse perehtymään pienellä präntättyihin sopimusehtoihin, tyytymään korkeampiin kuluihin ja olemaan valppaana ettet suostu mihinkään mikä johtaisi sinulle epäedulliseen tilanteeseen. Siksi olenkin kerännyt seuraavaan kymmenen tärkeintä asiaa jotka sinun tulee muistaa sijoittaessasi pienillä summilla:

  1. Selvitä tarkkaan ehdot ennen kuin ryhdyt mihinkään

Kohta yksi on tärkein kaikista. Joissakin tapauksessa sopimuksen purkaminen jälkeenpäin voi olla sinulle niin kallista, että menetät sekä tuottosi että alkupääomasi. Älä suostu mihinkään sellaiseen joka sitoo sijoituksesi tietyksi ajanjaksoksi. Sijoitusvarallisuus on sinun kovalla työllä ansaitsemaa varallisuutta, älä anna sitä kenenkään muun hallintaan.

  1.  Pidä ohjat omissa käsissäsi, sijoita itse

Edelliseen kohtaan liittyen, kun sinulla ei ole suurta pääomaa käytössäsi et voi luottaa keneenkään muuhun kuin itseesi. Kun teet itse päätökset et voi syyttä myöskään ketään muuta kuin itseäsi viheistäsi. Lisäksi voin omasta kokemuksesta sanoa, että on huomattavasti opettavaisempaa todeta hävinneensä rahat omien huonojen päätösten vuoksi, kuin todeta salkunhoitajan hävinneen rahasi. Jälkimmäisessä tapauksessa voi syntyä huijatuksi tulemisen tunne ja tarve syyttää toista osapuolta, vaikka tosiasiassa suurimman virheet olet tehnyt sinä itse siinä vaiheessa kun olet antanut omaisuutesi toisen osapuolen hoidettavaksi.

  1. Opiskele sijoittamista, ole asiantuntija älä harrastelija

Sijoitusmaailman on täynnä kivenkovia ammattilaisia, suurimmalla osalla on alan koulutus ja useiden vuosien kokemus alasta. Mutta paras uutinen on, ettei sinun tarvitse voittaa heitä tehdäksesi rahaa. Sijoittaminen ei ole kilpailua muita sijoittajia vastaan, vaan hyvien kohteiden löytämistä ennen muita. Esimerkiksi voin mainita binäärioptiorobotin, joka on niin uusi työkalu että todella harva on siitä vielä tietoinen. Kun opettelet käyttämään robottia ennen kuin se tulee suuren massan tietoisuuteen, pystyt olemaan edelläkävijä ja suunnannäyttäjä ennemmin kuin perästä seuraaja.

  1. Kuuntele kokeneempien neuvoja, mutta älä luota niihin sokeasti

Muiden mielipiteitä kuuntelemalla voi aina oppia jotain, mutta neuvoihin ei tule koskaan luottaa sokeasti. Mieti aina mikä on perimmäinen motiivi neuvojen takana. Saako neuvoja jotain taloudellista hyötyä siitä, että teet hänen neuvojensa mukaan? Jos vastaus on kyllä, neuvojen arvo on hyvin vähäinen. Saako neuvoja jotain hyötyä siitä itselleen että neuvot ovat sinulle hyödyllisiä ja tuottavia? Jos vastaus on tähän kyllä, niin on todennäköistä että hän haluaa auttaa sinua parhaiten kykyjensä puitteissa. Esimerkiksi signaalipalveluiden tuottajilla ei ole mitään motivoivaa tekijää antaa huonoja neuvoja, siitä koituu vain taloudellista tappiota heille itselleen.

Jos taas sijoituksestasi maksettavat kulut ovat pankkien rahastojen tapaan sidottu pelkästään vuosittaiseen prosenttiosuuteen rahastojesi kokonaisarvosta, riippumatta siitä tuottavatko ne hyvin vai huonosti, niin silloin sijoitustesi hoitajalle ei ole motivoivaa tekijää etsiä sinulle parhaiten tuottavaa vaihtoehtoa, päinvastoin, koska sijoitusmaailmassa tuotto ja riski kulkevat lähes aina käsi kädessä, voi olla että sijoitusneuvojasi haluaa vain varmistaa oman työpaikkasi ja sijoittaa rahasi pienituottoisiin ”varmoihin” kohteisiin, mihin kuka tahansa olisi osannut varansa laittaa.

Sijoittamisessa palkkion tulisi olla aina sidottu tuottoihin ja sen tulisi kohota portaattomasti. Jos esim. Sijoituksellesi on asetettu pelkästään tuottotavoite 10% vuodessa, josta sijoitustenhoitaja saa täyden palkkion, on sijoitushoitajalle kannattavinta laittaa sijoitukset pienituottoisiin ja -riskisiin kohteisiin 10% ylitettyä, vaikka parempiakin vaihtoehtoja olisi tarjolla. Tämä on myös se syy miksi pörssiyhtiön johtajille pitää maksaa isoja bonuksia, se motivoi heitä tekemään yhtiölle parasta mahdollista tulosta eikä pelkästään varmistelemaan omaa työpaikkaansa. Palkkioiden pitää olla tarpeeksi isoja suhteessa pohjapalkkaan, jotta johtajan upside on tarpeeksi suuri verrattuna siihen riskiin että hän saattaa epäonnistuessaan menettää työpaikkansa.

  1. Etsi sellaiset sijoituskohteet, joissa kulut pysyvät mahdollisimman pieninä

Tähän löytyy helppo vastaus, binäärioptiot, niissä ei ole lainkaan kaupankäyntikuluja, joten ne sopivat mitä parhaimmin sijoituskohteeksi pienillä summilla sijoittamiseen. Osakesijoittamisessa kulut voivat olla jopa min. kymmenen euroa. Jos sinulla on varaa sijoittaa vain 100€, tämä on jo 10% sijoituksesi kokonaismäärästä. Jos oletetaan osakemarkkinoiden tuottavan keskimäärin 8% vuodessa, menee siis siihen että pääset edes omilleen yksi vuosi ja silloinkin jos myyt osakkeet, maksat taas 10 euroa toimeksiannosta ja jäät itse asiassa tappiolle.. Binäärioptioilla voit sijoittaa samoihin yhtiöihin mitä osakkeilla kuten Googleen tai Alibaba Grouppiin, ja saada hyödyn niitten kurssinoususta helposti ja nopeasti lyhytaikaisella sijoituksella.

  1. Sijoita säännöllisesti

Jos laitat 100€ kerran vuodessa yhteen sijoituskohteeseen, et tule koskaan vaurastumaan tai edes merkittävästi kartuttamaan varallisuuttasi. Tee sijoitussuunnitelma, jossa lasket päivittäiset menosi ja tulosi ja katsot kuinka suuren osan ylijäävistä varoista pystyt laittamaan sijoituksiin. Tämän jälkeen älä poikkea suunnitelmasta, tavoitteisiin sitoutuminen on äärimmäisen tärkeää pitkäaikaisen onnistumisen kannalta.

  1. Aloita sijoittaminen heti

Pienellä rahalla sijoittaessa aika on pahin vihollisesi. Jos sinulla olisi 200 vuotta aikaa sijoittaa, niin jos 50€ kuukausisijoituksella saisit valtavan omaisuuden. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole, jo 20 vuottakin saattaa tuntua pitkältä ajalta, ja koska aloitat pienellä summalla, niin on tärkeää että et tuhlaa enää yhtään aikaa van aloitat tiesi vaurastumiseen saman tien. Mieti tarvittaessa jos pystyisit sijoittamaan lainarahalla, nykyisessä lähes nollakoron tilanteessa tämä voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle joka haluat nopeutta prosessia ja nähdä konkreettisia tuloksia mahdollisimman pian.

Avaa ilmainen sijoitustili nyt alla olevasta painikkeesta Banc De Swissille ja aloita binäärioptiosijoittaminen jo tänään! Banc De Swiss on luotettava CySecin valvoma sijoitusvälittäjä, jolla on nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä täysin suomenkielinen ohjelmisto.

 

 

binäärioptiot

avaa sijoitustili3

 

Etusivulle 

 

Sijoittaminen pienillä summilla (100€-1000€/kk) on huhtikuu 27, 2015 rated 4.5 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti