Uusimmat artikkelit

Googleen sijoittaminen

Google Inc. on Yhdysvaltalainen monialayhtiö joka on erikoistunut Internet-palveluihin ja tuotteisiin. Erityisen tunnettu se on hakukoneestaan, jolla on ylivoimaisesti suurin markkina-asema ja käytännössä monopoli Internet-haukkoneiden keskuudessa. Suurin osa Googlen tuloista tulee sen Adwords palvelusta, josta käyttäjät voivat ostaa maksullisia mainoksia, jotka sijoitetaan lähelle haluttuja hakutuloksia. Tässä artikkelissa tarkastelemme Googlen osakkeen hinnan spekulointimahdollisuuksia binäärioptiosijoittajan näkökulmasta.

Googlen alku ja historiaa

Stanfordin yliopistossa tohtorintutkintojaan suorittavat Larry Page ja Sergey Brin päättivät kehittää parannellun version silloin markkinoilla oleviin hakukoneisiin verrattuna. Aikaisemmissa hakukoneissa kärkeen tuloksissa pääsivät sellaiset sivut joissa mainittiin haettava sana kaikista useimmin. Page ja Brin sen sijaan keksivät käyttää sivujen rankkaamiseen järjestelmään joka muistutti akateemisten tutkimusten arvostuksen mittaamista. Tutkimuksia pidetään arvostetumpina ja luotettavimpina jos niihin on viitattu muissa tutkimuksissa. Tätä sovellettiin nettisivuhakuun linkkien avulla, mitä enemmän sivuille oli backlinkkejä ja mitä arvostetummista sivustoista, sitä korkeammalle se arvostettiin Googlen hakutuloksissa. Page ja Brin nimesivät uuden järjestelmänsä PageRankiksi.

Pörssiin listautuminen

Google listautui NASDAQ:iin vuonna 2004, samassa Brin, Page ja Googlen hallituksen pääjohtaja Eric Schmidt sitoutuivat kaikki työskentelemään Googlelle seuraava 20 vuotta. Listautumisannissa oli tarjolla yhteensä 19,605,052 osaketta 85$ kappalehintaan. Sittemmin Googlen kurssi on noussut tällä hetkellä olevaan noin 550$. Suuri osa osakkeista jäi Googlen omille työntekijöille tehden heistä välittömästi miljonäärejä.

google hollanti

Googlella on räätälöity etusivu jokaiseen kohdemaahan. Kuvassa Googlen Hollannin etusivu.

Googlen muut palvelut

Vuonna 2004 Google osti Keyhole inc:in joka kehitteli silloin nykyistä Google earthiä. Vuonna 2006 Google osti videopalvelu YouTuben , jonka hakukenttä on maailman toiseksi suosituin nettihakukenttä Googlen oman hakukentän jälkeen. YouTubella on joka kuukausi yli miljardi aktiivista käyttäjää, ja sillä onkin nettivideoiden näyttäjänä vielä vahvempi asema kuin Googlella on hakukoneena. Muita palveluita on mm. kävijänseurantaohjelma Google analytics, Internet-selain Google chrome, sähköpostipalvelu Gmail, yhteisöpalvelu Google+ ja Picasa-kuva-albumiohjelma.

Google on tunnettu myös hyvänä paikkana olla töissä, se onkin valittu mm. vuonna 2012 Fortune-lehden tutkimuksessa parhaaksi paikaksi olla töissä, ja on tunnettu myös siitä, että se tarjoaa työntekijöilleen ilmaispalveluita kuten ilmaisen ruokailun ja erilaisia mahdollisuuksia ilmaisiin viihdykkeisiin.

 

Google Suomessa

Googlen Suomen konttori avattiin vuonna 2006, ja sen ensimmäisenä johtajana toimi entinen olympiatason taitoluistelija Petri Kokko. 2009 Google ilmoitti perustavansa palvelinkeskuksen Haminaan, tämä otettiin käyttöön vuonna 2011. Vuonna 2012 ilmoitettiin palvelinkeskuksen laajentamisesta toiseen halliin, tämän hankkeen kustannukseksi arvioidaan 150 miljoonaa euroa.

Google maps

Google mapsistä löytyminen alkaa olla välttämätöntä paikallisyrityksille, useat kuluttajat etsivät suoraan sitä kautta lähimpinä olevat toimipaikat.

Googleen sijoittaminen

Nyt kun olemme käyneet läpi seikat jolla Google on saavuttanut nykyisen asemansa, on aika analysoida millä tavoin binäärioptiosijoittaja voi käyttää hyödyksi näitä tietoja tienatakseen rahaa.

Googlen tulevaisuudennäkymät

Internet-teknologiassa on totuttu liian korkeiksi paisuneisiin hintoihin. Sijoittajilla on usein epärealistisia odotuksia yhtiön tulevaisuuden mahdollisuuksista. Uusi markkinoille tuleva teknologia nähdään usein tilaisuutena yritykselle kasvaa äärettömän nopealla vauhdilla. Mistä tällaiset odotukset sitten johtuvat? Niistä harvoista menestystarinoista, joissa korkean teknologian yritykset ovat monisatakertaistaneet arvonsa muutaman vuoden sisällä. Tällaiset tapaukset ovat kuitenkin poikkeuksia ja samanlaisia odotuksia ei tulisi ladata kaikkiin korkean teknologian yrityksiin.

”Put” vai ”Call” sijoitukset

Onko Google sitten yliarvostettu? Mielestäni ei ole, se on jo vakiinnuttanut asemansa toimialallaan. Tämän hetkiseen kurssiin ladatut odotukset eivät ole epärealistisen korkealla. Tämän vuoksi suosittelenkin unohtamaan ”put” sijoitukset Googleen. Tämän ollakseen kannattavaa, tarvittaisiin jokin äkillinen muutos lainsäädännöissä tai teknologian kehityksessä, joka huonontaisi Googlen asemaa. Toki lyhytaikaisia kurssin laskuja voi ilmetä, mutta niiden ennakoiminen kuuluu enemmän päiväkauppastrategioita opettelevalle.

”Call” sijoitukset Googleen ovat sen sijaan pitkällä aikavälillä todennäköisesti kannattavia. Tavoitteenamme ei ole tehdä jokaisella sijoituksella rahaa, se ei ole edes mahdollista, vaan tehdä sijoituksia jotka osuvat keskimäärin useammin oikeaan kuin väärään. Googlen vahvan markkinaseman, erinomaisen yrityskulttuurin ja innovatiivisen työyhteisön ansiosta uskalletaan sanoa, että ”Call” sijoitukset ovat oikea tapa tehdä rahaa Googleen sijoittavalle.

 

Miksi valita binäärioptiot suorien osakesijoituksien sijan Googleen sijoittaessa?

Pienemmät transaktiokustannukset.

Binäärioptioissa ei ole ollenkaan minimivälityspalkkioita, toisin kuin osakesijoituksissa. Koska Google on ulkomainen osake, voi välityspalkkiot Suomesta käsin sijoittaessa nousta nopeasti hyvin suuriksi. Binäärioptioilla yrityksen maantieteellisellä sijainnilla ei taas ole mitään merkitystä kulujen suuruuteen.

Pääset mukaan pienemmällä summalla.

Googlen tämänhetkinen osakekurssi on n. 550$. Saadaksei edes yhden kokonaisen osakkeen haltuusi, tämä kurssi hinta on minimisijoitus. Osuuksia yhdestäkin osakkeesta voi ostaa mutta transaktiokustannukset suhteessa sijoitettuun rahaan ovat kohtuuttomat tällaisessa menettelyssä. Binäärioptioilla sen sijaan teet kätevästi ”Call” sijoituksen muutamalla kymmenellä eurolla niin halutessasi.

Näet odotettavissa olevan tuoton suoraan sijoittaessasi.

Osakesijoittamisessa jää aina arvailujen varaan millaista tuottoa on odotettavissa. Binäärioptioilla sijoittaessa sen sijaan näet suoraan selkeästi minkälainen tuotto sinulle on odotettavissa jos sijoituksesi osuu oikeaan. Etenkin aloittelevalle sijoittajalle tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa ja selkeämpää.

Tuntuuko vieläkin hieman vaikealta? Ei hätää anna automaattisen robotin hoitaa sijoittaminen puolestasi.

Jos tämänkään jälkeen ei tunnu vielä tarpeeksi selkeältä ja helpolta lähteä suoraan binäärioptiosijoittamiseen omatoimisesti, niin ei hätää, meillä on tarjota sinulle työkalu, joka hoitaa sijoittamisen puolestasi. Automaattinen kaupankäyntirobotti. Voit antaa robotin tehdä kaiken työn ja samalla opiskella ja ottaa itse mallia sen toiminnasta. Nyt saat robotin täysin ilmaiseksi alla olevasta napista.

 

 

 Tutustu tätä kaupankäyntirobottiin

Missä sijoittaa binäärioptioilla Googleen?

Meidän suosituksemme sijoitusvälittäjäksi on Banc De Swiss. Heillä on käytössään selkeä ja helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelmisto ja osaava asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan sinua ongelmatilanteissa vuorokauden jokaisen hetkenä. Avaa ilmainen sijoitustili alla olevasta napista.

binäärioptiot

 

avaa sijoitustili3

 

Etusivulle

Googleen sijoittaminen on huhtikuu 11, 2015 rated 4.4 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti