Uusimmat artikkelit

Banc de Binary

Binäärioptiovälittäjä Banc de Binary on yksi alansa parhaista ja palkituimmista. Vuonna 2009 perustettu toimija on maailmanlaajuinen binäärioptiovälittäjä, jolla on asiakkaita yli 80 maasta ympärimaailman ja se nauttii erittäin korkeaa luottamusta ja hyvän välittäjän mainetta. Tällaista mainetta ei rakenneta helposti, joten päätimme ottaa selvää mihin se oikein perustuu.. Tässä arvostelussa avaamme sijoittamisesta kiinnostuneelle mitä kaikkea Banc de Binaryllä on tarjota ja miksi valita juuri se, kun haluat tehdä sijoituksia.

Binäärioptiovälittäjä ja sen tärkeimmät ominaisuudet

Heidän verkkosivut ja kaupankäyntiohjelma ovat erittäin selkeät, monipuoliset ja informatiiviset. Kokonaisuutena Banc de Binaryn tarjoaakin hyvän elämyksen. Sivuilta löytyy todella paljon informaatiota ja opiskeltavaa materiaalia binäärioptioista ja kaupankäynnistä Banc de Binaryn omasta koulutuskeskuksesta. Myös markkinoista löytyy paljon tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja maailman talousuutisista. Sijoittaja viihtyy näiden parissa varmasti hyvin ja saa lisää puhtia sijoittamiseen.

Myös parhaille treidaajille myönnettävät bonuspalkinnot ovat melkoisen hyvät. Maksuvälineinä käyvät useimmat luottokortit ja Internetin maksunvälittäjät. Huomaa, että Banc de Binary on panostanut sijoittajan mieliksi ohjelman ja sivujen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Mobiiliaplikaatio tarjoaa mahdollisuuden kiireisellekin sijoittajalle tehdä sijoituksensa mistä tahansa. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin Banc de Binaryn palveluihin ja ominaisuuksiin.

Maksimi tuotot

Testatessamme Banc de Binaryn palveluita, totesimme että pääoman tuotto, jota sieltä on saatavilla sijoituksista, on vähintäänkin riittävä. Tyypillisin tuotto onnistuneelle sijoitukselle liikkuu 60-90 prosentin välillä, joka on todella hyvä mille tahansa binäärioptio sivustolle.

Sijoituksen kokoon voi valita todella joustavasti ja suurimman osan sijoittajista tyydyttävästä vaihteluvälistä. Minimisumma on yhdestä eurosta, joka on muuten pienin vastaan tullut summa jolla pääsee mukaan sijoittamaan, aina 8000 euroon asti. Tämän vaihteluvälin luulisi tyydyttävän vaativammankin sijoittajan tarpeet.

Tyypillisiä valuuttasijoituksia

Tyypillisiä valuuttasijoituksia

Bonukset

Sijoittaja joka arvostaa tervetuliaisbonusta, löytää Banc de Binaryn bonukset varmasti mieleisikseen. Tehdessään ensitalletuksen Banc de Binary tarjoaa jopa 50-100% asti ulottuvaa ensitalletusbonusta. Näin voit siis jopa tuplata sijoitettavan omaisuuden ennekuin olet tehnyt ainuttakaan sijoitusta.

Sen lisäksi, jos saa suositeltua tuttavansa tallettamaan heidän palveluunsa, Banc de Binary jakaa suosittelijalle bonusrahaa. Näin siis henkilö, jolla on tuttavia jotka voisivat olla kiinnostuneita samanlaisista sijoituksista, voi ansaita rahaa kutsumalla tututkin palvelun käyttäjiksi.

Tämän lisäksi on vielä tarjolla erityisbonuksia kuukauden parhaille treidaajille. Tällä hetkellä 3 eniten sijoituksia onnistuneesti tehneistä treidaajista saavat palkinnon. Ykköspalkintona on matka voittajalle ja hänen lisäksi kolmelle henkilölle Mnemban paratiisisaarelle, joka yksityisellä saarella ja täysi ylläpito siellä. Voittaja saa valita matkan ajankohdan itse. Toiseksi tulleelle on tarjolla Mac Book Air 2015 joka sekin on tuhansien eurojen arvoinen. Kolmanneksi paras treidaaja voittaa Go Pro kameran, jolla ikuistaa liikkuvaa elämäntyyliä. Palkinnot voivat vaihdella kuukausittain.

Sivuilla on myös nähtävillä sen hetkinen tilanne kuka kilpailussa on johdossa ja kuinka monta sijoitusta hän on tehnyt. Lisäksi yksilöidään hänen ID-tunnus ja kotimaa. Näin sijoittajalla on reaaliaikainen mahdollisuus seurata ainakin 10 parasta sijoittajaa ja heidän tulostaan.

Bonuksiin liittyy tietyt vaatimukset sijoittaa riittävän monta kertaa ja riittävän isoilla summilla palvelussa, voidakseen nostaa bonuksen rahan ulos sijoitustililtään. Tämän ymmärtää väärinkäytösten estämiseksi, jos joku vain tekisi talletuksen palveluun ja nostaisi bonusrahat saman tien pois. Tällaisen toiminnan estämiseksi sijoitusvaatimukset on kehitetty.

Bank de binary mobile

Mobiiliaplikaatio

Tuntuuko sinusta, että aina ei ole aikaa istua koneen ääreen ja aloittaa sijoittamista siellä, mutta pää on täynnä hyviä ideoita mihin sijoittaa. Tähän tarkoitukseen Banc de Binaryllä on tarjolla helppokäyttöinen mobiili- ja tablettiapplikaatio, jolla voit hoitaa sijoituksia mistä tahansa. Et ole enää koneen ääreen tiettyyn paikkaan sidottu vaan voit mistä tahansa muutaman napin painalluksella olla markkinassa mukana ja tehdä tarvittavat siirrot tai seurata jo tehtyjä sijoituksiasi tai lukea markkina-analyysiä ja seurata kuumimpia uutisia aiheesta. Todella kätevä ohjelma niille, jotka haluavat olla ajan hermolla kokoajan ja tehdä tuottavia sijoituksia aina kun mahdollista.

Saat sen käyttöösi tekemällä tilin sivulle tämä sivun ”avaa sijoitustili” painikkeista ja tilin luonnin jälkeen lataamalla sovelluksen App Storesta tai Play- kaupasta ja kirjautumalla sisään tunnuksilla jotka teit palveluun.

Binäärioptiovälittäjä joka haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla on tänä päivänä mukana myös mobiiliaplikaatiopuolella.

bank de binary mobiiliaplikaatio

Asiakkuus tasot

Banc de Binary tarjoaa muutamia eritasoisia tilejä asiakkailleen riippuen ensitalletuksen määrästä. Tasot on nimetty Bronze, Silver ja Gold, eli Pronssi, Hopea ja Kulta ja niihin kuuluu lisää hyödyllisiä ominaisuuksia aina siirryttäessä seuraavalle tasolle.

Pronssitason saa kun tallettaa yli 250 euroa. Siihen kuuluu kaikki treidattavat tuotteet, päivittäinen markkinakatsaus ja taloustutkimus. Sen lisäksi pronssitasolla saa pääsyn webinaariin, eli videokonferenssiin 2 kertaa kuussa, jossa voi saada hyödyllistä tietoa sijoittamisesta ja ajankohtaisuuksista ammattilaisten näkökulmasta.

Hopeatasolle päästäkseen ensitalletuksen tulisi olla yli 2500 euroa. Koska tässä kohtaa katsotaan, että henkilö suhtautuu riittävän vakavasti sijoittamiseen, haluavat he tarjota hieman ekstrapalveluita. Kaikkien samojen pronssipakettiin kuuluvien ominaisuuksien lisäksi, tähän pakettiin kuuluu hälytyspalvelu ja tapahtuma analyysit, tulevista tapahtumista uutisista, sekä pääsy luksus lahjakauppaan, johon pääsevät vai nämä uskolliset asiakkaat. Tämän lisäksi saa 10 päivän suoran yhteyden tilinhoitajaasi ja kuukaudeksi signaalipalvelut heidän omasta Treidauskeskuksestaan.

Kultatasolle saa tilinsä kun siirtää ensitalletuksena tilille yli 5000 euroa. Tähän palveluun kuuluu kaikkien edellisten lisäksi vielä pysyvä yhteys tilinhoitajaan, 3 kuukauden signaalipalvelut hyvistä ja huonoista vinkeistä, sekä riskittömän sijoituksen opastus tilinhoitajalta, esittelysessio yksityisesti analyytikon kanssa ja fiksun rahankäytön suunnitelma.

Sen lisäksi, että opastus ja apuvälineet päästä alkuun tuottavissa sijoituksissa ovat sitä paremmat mitä suuremman ensitalletuksen tekee, on huomattavasti suurempi pääoma jolla myös tehdä tätä kauppaa ja sijoituksia. Onnistumisen edellytykset siis vain kasvavat, mitä suuremman ensitalletuksen tekee.

bank de binary tilit

Kaupankäyntikohteet

Kaupankäyntikohteita on yhteensä noin 190 eri tuotetta, osakkeita, indeksejä, valuuttapareja ja hyödykkeitä kuten kultaa, kahvia, sokeria, maissia, öljyä, vehnää platinaa ja suklaata. Valuuttapareja on tarjolla reilu kolmisenkymmentä ja osakkeita ja indeksejä yhteensä liki puolitoista sataa. Indekseistä tutuimmat kuten S&P 500, NASDAQ, NIKKEI 225, Dow ja Dax.

Yksittäisistä osakkeista on tarjolla tutuimmat aina Applesta, Coca-Colasta, Alibabasta ja Googlesta moniin muihin toimialoihin kuten BMW, Caterpillar, Boeing, CitiGroup, Exon Mobil, Ebay ja lukemattomia muita.

 

Kaupankäyntiohjelma

Banc de Binary on turvautunut tuttuun ja turvalliseen markkinoiden yhteen parhaista ohjelmistoista eli SpotOptionin valmistamaan. SpotOptionin kaupankäyntiohjelma on tunnettu yksinkertaisesta käyttöliittymästään, joka kenen tahansa aloittelijan on helppo ja nopea omaksua. Ohjelman ulkoasua voi hiukan personoida käyttäjän halujen mukaan jos kaipaa jotakin tiettyä värimaailmaa tai ulkoasua sijoituksia tehtaillessaan.

Sivuilla ja kaupankäyntiohjelmassa on helppo navigoida ja painikkeet ovat selkeästi nimetty ja reilun kokoisia ettei huti klikkejä tule. Kaikin puolin helppokäyttöinen ja hyvin palveleva ohjelmisto niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle.

 

Sijoituksen tekeminen

Vaihtoehtoja sijoittajalle löytyy useita erilaisia ja jokaisen sijoitustyyliin sopivaksi. Binäärioptioilla voi tehdä tavallisesti 10 minuutin pykälillä haluamansa mittaisia sijoituksia ja hieman pidemmälle meneviä puolen tunnin tai tunnin tarkkuudella. Sen lisäksi pitkän ajan sijoituksia voi lähtökohtaisesti tehdä parin päivän, viikon, kahden viikon, kolmen viikon tai jopa kuukausien mittaisia sijoituksia aina vuoden mittaiseen sijoitukseen asti. Näin pitkälle ennustaminen voi tosin olla todella hankalaa.

Onneksi yksinkertaisemmallakin analyysillä voi lähteä tekemään lyhyitä sijoituksia, jossa tarjolla on 30, 60 ja 120 sekunnin optiot.

Pairs tradingissa verrataan kahden eri osakkeen tai hyödykkeen keskinäistä kehitystä, esim. kulta vs öljy tai Amazon vs Ebay ja yritetään tietää, kumman arvo nousee asetetussa aikaikkunassa enemmän. Aika ikkunaa voi säätää tunnin tai parin välein riippuen kohteesta ja kellonajasta mihin aikaan päivästä sijoitus tehdään.

bank de binary opas aloittelijalle

Koulutuspalvelut ja oppaat

Banc de Binary tarjoaa monipuoliset palvelut paremman sijoittamisen harjoitteluun ja välineet joilla oppia paremmaksi. Demotilillä pääsee harjoittelemaan ilman oikeata rahaa riskittömästi. Heidän koulutuspalveluiden nimi on Koulutuskeskus (Education Center), josta löytyy mm. viikoittainen video analyysi ja terveiset analyytikoilta.

Markkina-analyysi osiosta löytyy päivittäin artikkeleita ajankohtaista aiheista ja uutisointia sellaisista tekijöistä, jotka todennäköisesti vaikuttavat taloustilanteeseen ja kursseihin suuntaan tai toiseen. Nämä auttavat sijoittajaa parempiin sijoituspäätöksiin. Opiskeltavaa materiaalia löytyy mm. Binäärioptioiden perusteet, Aloittelijan opas, Signaalien hyödyntämispalvelu, ja todella edistyneille vielä oma ekstraosionsa, jossa pureudutaan syvemmälle sijoituksiin. Heiltä löytyy myös oma sanastonsa kaikkeen asiaan liittyvästä.

Kirsikkana kakun päälle löytyy Lions Academy eli Leijona Akatemia, josta voi katsoa kymmenittäin videoita voittavista taktiikoista, teknisestä analyysistä, yleisistä liiketalouden ja talouden ilmiöiden syy-seuraussuhteista, binäärioptista syväluotaava kurssi, ohjelmiston käytön opettelua ebookkeja, eli sähköisiä kirjoja yms. Tavaraa on sivuilla todella paljon ja siitä löytyy luettavaa ja videoita harjaantuneemmallekin sijoittajalle.

Teknisestä analyysistä löytyy kokonaan oma osionsa hintojen muodostumisesta, historiasta, trendeistä, kuluttajan käyttäytymisestä, työllisyydestä, rakentamisesta, kansainvälisestä kaupasta ja teollisuudesta. Listaa voisi jatkaa loputtomasti mutta tämän artikkelin tila ei riitä siihen. Luottavaisin mielin voimme todeta, että avustavaa materiaalia on vähintäänkin riittävästi.

 binary options signals

Talletukset

Talletuksen tekeminen onnistuu helposti Visa, Mastercard, Maestro, Dinners Club, Skrill, Money Bookers ja tilisiirtona verkkopankista. Ulos päin rahaa saa kotiutettua tyypillisesti 2-3 pankkipäivän viiveellä 50 euron minimi nostoilla. Nämä ovat varsin tyypilliset ehdot palveluille muillakin välittäjillä.

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee pika chatin välityksellä kellon ympäri ja heitä voi lähestyä myös sähköpostilla ja puhelimitse. Suomenkielistä palvelua ei valitettavasti ole saatavilla.

 

Yhteenveto

Banc de Binary lunastaa paikkansa yhtenä parhaan ja kokonaisvaltaisimmista Binäärioptio sivustoista ja kaupankäyntipaikoista. Kokonaisuutena koulutusvalikoima ja perehdyttävä materiaali ovat todella valtavat eikä se jätä kokeneempaakaan sijoittajaa kylmäksi. Mobiiliappi palvelee liikkeessäkin ja joustavat sijoitusmahdollisuudet ajallisesti eri mittaisiin sijoituksiin ja eri tyyppisiin kohteisiin antaa jokaisen alan erityisosaajalle mahdollisuuden sijoittaa tuttuihin tuotteisiin. Toisaalta vaihtelua löytyy jos haluaa kokeilla jotain uutta.

Annamme Banc de Binarylle arvosanaksi 4,8 joka hipoo täydellistä kokemusta ja palvelua.
Banc de Binary

bank de binary

avaa sijoitustili3
Perustietoja:

  • Banc de Binary perustettu 2009
  • Maa: Kypros
  • Kaupankäyntiohjelma: SpotOption
  • Bonus 50-100%
  • Maksimi tuottoprosentti: 91%
  • Minimi sijoitus 1€
  • Maksimi kertasijoitus 8000€
  • Tilivaluutat EUR, USD GBP
  • Mobiiliaplikaatio löytyy
  • Plussaa: Demotili, Lyhyet optiot, Nopea kotiutus

Lisää aiheesta:

www.binaryoptionrobotinfo.com

Banc de Binary on toukokuu 6, 2015 rated 4.8 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti