Uusimmat artikkelit

Banc de Swiss – Binäärioptiovälittäjä

Banc de Swiss on vuonna 2010 perustettu binäärioptiovälittäjä, joka tunnetaan myös nimellä BDSwiss. Yritys on kasvanut nopeasti yhdeksi alansa arvostetuimmista välittäjistä luotettavuuden ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Heidän asiakaspalvelunsa on huippuluokkaa eikä jätä asiakasta pulaan koskaan. Asiat saatetaan loppuun aina ammattimaisesti ja asiakasta kunnioittaen. Banc de Swiss toimii CySEC:in (Cyprus Securities and Exchange Commission) lisenssin alla ja valvonnassa. Myös Finanssivalvonta valvoo yhtiön toimia Suomessa. Yrityksen omistaa Keplero Heldings Ltd, holdingyhtiö.

BDswiss logo

Banc de Swiss Binäärioptiovälittäjä

Kaupankäyntialustana BDSwiss käyttää alalla hyväksi havaittua SpotOption ohjelmistoa, joka tarjoaa erittäin nopean ja helpon tavan sijoittaa vaikka olisit vasta aloittamassa sijoitustoimintaa. SpotOption ohjelma on markkinoiden parhaita ja suosituimpia ohjelmistoja joita binäärioptiovälittäjät käyttävät. Banc de Swissin asiakaspalvelu neuvoo varmasti perille, jos on jotakin mikä askarruttaa sijoittamisessa tai ohjelmiston käyttöön liittyen. Heidän Options Builder palvelulla teet itsellesi räätälöidyn sijoitussuunnitelman ja strategian, joka sopii juuri sinulle.

BDSwissillä on tarjolla yli 200 kaupankäyntikohdetta, joista varmasti löytyy itselle mieleiset sijoituskohteet. Heidän koulutuskeskuksessaan on opastettu kädestä pitäen kuinka ohjelmalla käydään kauppaa eri tuotteilla. Niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin sijoittajat löytävät hyviä vinkkejä parantamaan omaa kaupankäyntiään tästä opastuskokonaisuudesta. Vinkkejä löytyy niin markkina-analyyseistä erilasiin strategioihin joita voi noudattaa.

BDSwiss kuva 1

Esimerkkikuva BDSwissin palvelusta.

 

BDSwiss tarjoaa erinomaisen liikkuvan kaupankäyntisovelluksen mobiililaitteelle, jolloin voit laittaa sijoituksia sisään aina kun haistat hyvän markkinaraon. Sinun täytyy vain tehdä tili kauttamme BDSwissin sivuilla ja ladata sen jälkeen mobiilisovellus ja kirjautua sisään tunnuksillasi. Mobiilisovelluksella varmistat voivasi tehdä hyvät kaupat milloin vain ja mistä vain. Milloin tahansa kullan hintaan kohdistuu nousupaineita ja öljyn hinta jatkaa laskuaan, tai Coca-Colan tai jonkin muun suosikkiyrityksesi esim Googlen osakeeseen liittyviä uutisia julkaistaan, voit olla hyödyntämässä näitä markkinarakoja. Pääset mukaan sijoittamaan pienillä summilla jopa 5 dollarin sijoituksilla ja parempi aloitaa sijoittamaan jo nuorena, niin on aikaa oppia ja saada tuottoja rahoilleen. Voi tehdä rahaa kotoa tai matkan päällä. Valuutattakauppa ja kaikki muukin sijottaminen on kättesi ulottuvilla jatkuvasti.

Mobiiliaplikaatiolla käyt kauppaa mistä tahansa.

Mobiiliaplikaatiolla käyt kauppaa mistä tahansa.

Olemme ottaneet BDSwissin suositus binäärioptiovälittäjäksemme, koska heillä on toimiva kokonaisuus; luotettava toimija, helppokäyttöinen kaupankäyntialusta, mobiilisovellus ja loistava asiakaspalvelu sekä ohjeet vasta-alkajasta edistyneemmällekin. Bonuksena vielä suomenkielinen ohjelmisto, jolla on mukava sijoittaa.

 

Kuinka tallettaa BDSwissille

Talletuksen tekeminen ja sijoitusvoittojen ulos nostaminen on helppoa ja vaivatonta. Rahan siirto onnistuu nettipankin tilisiirroilla, luottokorteilla kuten Visa, MasterCard, Maestro, Sofort, saksalainen välityspalvelu pankin ja asiakkaan välillä, Paysafe prepaid maksukortilla, UKash, GiroPay, EPS:llä Voitot saa nostettua ulos koska vain, tyypillisesti 1-5 pankkipäivän viiveellä.

Kaupankäyntioptiot

BDSwissltä löydät yli 200 binäärioptiovaihtoehtoa kuten valuuttoja, osakkeita, indeksejä ja raaka-aineita. Erilaisia sijoitustyyppejä heiltä löytyy mm.Long term, Short term, One Touch ja Trade pairs.

Long Term optiossa sijoitushorisontiksi valitaan lähtökohtaisesti pidempi ajanjakso kuin päivä, esimerkiksi kuun loppu tai pidemmällekin. Nämä ovat erityisesti ammattimaisten sijoittajien käytössä suosittu tapa ottaan näkemystä markkinoista. Tärkeintä tässä sijoituksessa on valita mieleisensä päättymispäivä ja ennakoida kurssin suunta siihen päivään mennessä verrattuna sijoituksen tekohetken kurssiin tai arvoon.

Short term optiossa sijoitus asetetaan kiinteäksi mutta huomattavasti lyhyemmäksi ajaksi. Tyypillisiä lyhyen ajan sijoituksia on 30, 60 ja 120 sekunnin sijoitukset. Näitä suositellaan käytettäväksi kun aloittaa sijoittamisen, koska ne ovat yksinkertaisia ja niistä saa tuotot nopeasti, jolloin myös oppii nopeammin.

One Touch optiot ovat erikoismuoto, joka on jatkuvasti suositumpi sijoittajien keskuudessa, erityisesti Forex valuutta ja hyödyke markkinoilla. Tämä sijoitusmuoto sopii sellaiselle sijoittajalle ja sellaiseen kohteeseen, jossa uskoo kohteen arvon tavoittavan tietyn rajapyykin mutta ei usko sen välttämättä olevan pysyvä taso. Näissä sijoituksissa voi olla jopa 500% tuotto sijoitukselle, siksi ne ovatkin niin suosittuja.

One touch optiossa pelkän suunnan lisäksi täytyy tietää yltääkö kurssi tai arvo tiettyyn arvoon saakka. Nämä ylä ja alaraja arvot on annettu sijoitusvälittäjän toimesta, ja sijoittajalle jää päätöksenteko siitä, yltääkö esim. Euron ja dollarin kurssi viiden päivän jakson aikana 1,124 tai 1,042 jos alkuperäinen on 1,083. Luvut ovat vain esimerkkejä. One touch optiossa yksi kosketus riittää, eli jos jakson aikana kerrankin hinta yltää ennalta määriteltyyn arvoonsa, sijoitus on voitollinen. One touch optioita myydään viikonloppuisin markkinoiden ollessa suljettu lauantaista klo 12- sunnuntai klo 19, sekä maanantain klo 12 ja perjantain klo 17.10 välillä.

Trade Pairs on pareittain tehtävää vertaileva sijoitus, jossa ei niinkään ole väliä kohteiden absoluuttisilla arvoilla, vaan verrataan kahden kohteen keskinäistä suoriutumista ja otetaan kantaa tähän. Aikaperiodiksi voi laittaa saman päivän jäljellä olevan kaupankäyntiajan 1 ja 8 tunnin väliltä. Nämä sopivat sijoittajalle jolla on näkemys kahden vaikkapa osakkeen keskinäisestä suoriutumisesta markkinoilla ja tietää positiivista ja negatiivisista korrelaatioista markkinoiden ja yritysten välillä.

 

Asiakaspalvelu

BDSwissin asiakaspalvelu palvelee tarvittaessa jokaisena viikon päivänä chatin välityksellä tai sähköpostilla vuorokauden ympäri. Myös Suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee päivisin.

 

BDSwiss Markkinauutiset

BDSwissilä on oma uutispalvelu, joka kokoaa yhteen ajankohtaiset tapahtumat maailmalta. Tästä löytyy kattavasti päivän tärkeimmät kursseihin ja markkinoihin vaikuttavat uutiset, jonka seuraamisesta on sijoittajalle suurta hyötyä sijoituspäätöksiä tehdessään. Uutiset koskevat valuuttoja, korkomuutoksia eri markkinoilla sekä mm. teollisuuden tilausmääriä, osakekursseja, öljyn ja muiden raaka-aineiden markkinoita, sekä indikaattoreita joiden avulla voi yrittää ennustaa tulevia muutoksia.

Markkinauutisista löydät päivän tärkeimmät uutisaiheet

Markkinauutisista löydät päivän tärkeimmät uutisaiheet

BDSwiss Talouskalenteri

Talouskalenteri on palvelu, josta näkyy eri markkinoihin vaikuttavia tulevia tapahtumia ja tilaisuuksia, jossa tehdään päätöksiä asioista, jotka vaikuttavat talouteen. Tällaisia tapahtumia ovat erilaisten tilastojen julkaisupäiviä, kyselytutkimusten ja mittausten tulosten julkistuksia, poliittisia tai taloudellisia puheita erilaisten komissioiden tai instituutioiden puheenjohtajilta, joidenkin maiden budjettien julkistuksia tai muita vastaavia tapahtumia. Aika väliä tai päivämääriä voi itse säätää, miltä ajalta haluaa kalenterin tapahtumat nähdä ja seurata. Ohessa kuva josta näkyy esimerkki tapahtumia, joita kalenteri kokoaa yhteen.

Talouskalenteri kokoaa tärkeimmät markkinoihin vaikuttavat tulevat tapahtumat.

Talouskalenteri kokoaa tärkeimmät markkinoihin vaikuttavat tulevat.

BDSwissin Sijoittajaopas

Sijoittajan oppaasta löytyy 3 Englanninkielistä opasta, jotka voi ladata suoraan koneelle luettaviksi.

Psychology of Trader– Sijoittajan Psykologia käsittelee sijoittajan ja sijoittamiseen liittyviä tunteita. Jos tunnetila ei ole sijoittaessa oikea, voi tehdä itselleen kalliita ja huonoja päätöksiä. Pelko, ahneus, stressi, nautinto ja suuttumus ovat tunnetiloja joita täytyy oppia hallitsemaan. Puhutaan myös tavoitteen asettamisesta, kärsivällisyydestä ja maltin säilyttämisestä.

The 4 Asset – Classes , 4 omaisuuslajia, joihin voi sijoittaa. Ei ole käytännössä mitään mihin kansainvälisillä sijoittajamarkkinoilla ei voisi sijoittaa. Tämä opas käy läpi nämä eri tyypit, joihin voi sijoittaa ja miten niihin kannattaa sijoittaa. Osakkeet, valuutat, indeksit ja raaka-aineet kuten öljy, kulta ja hopea, on toki käsitelty sivustomme artikkeleissa valmiiksi ja pureskeltu lukijalle helppolukuiseen muotoon.

My First Steps With BDSwiss– Ensiaskeleeni BDSwissin kanssa, käsittelee kuinka sijoittaja on itse vastuussa tekemistään päätöksistä ja neuvoo kuinka tehdä ne oikeat päätökset. Kuinka laskelmoiduilla riskeillä voi päästä hyviin tuottoihin.

Näistä oppaista on varmasti apua sijoittamiseen ryhtyessään. Suosittelemme lukemaan myös muut artikkelimme joista löytyy paljon tietoa aiheesta, jotta sinusta voi tulla hyvä sijoittaja.

 

Aloita nyt sijoittaminen Banc de Swissin kautta!

binäärioptiot

avaa sijoitustili3

 

 Tietoja Banc de Swissistä:

 Reksiteröity Kypros

 • Perustettu 2010
 • SpotOption ohjelmisto
 • Bonus: 100%
 • Minimitalletus: 100$
 • Minimikauppa: 5$
 • Maksimikauppa: 1500$
 • Tilivaluutat EUR, USD, GBP
 • Mobiilisovellus: Kyllä

Plussat:

 •  Talletusbonus 100%
 •  Eri sijotusvaihtoehdot
 •  Helppokäyttöisyys
 •  Lisenssi CySEC

 

BDSwiss Apple osake

Voit sijoittaa esimerkiksi Applen osakkeen nousun tai laskun puolesta. Ohjelma näyttää suoraan kuinka paljon tällä sijoituksella voi saada tuottoa osuessaan oikeaan.

 

Annamme Banc de Swissille arvosanaksi 4,8 tähteä ja voimme suositella sitä loistavana kauppapaikkana binäärioptioilla.

 

Banc de Swiss – Binäärioptiovälittäjä on toukokuu 3, 2015 rated 4.8 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti