Uusimmat artikkelit

Opteck Binäärioptiokaupankäynti

Opteck on vuonna 2011 perustettu binäärioptiovälittäjä yritys, joka on jo onnistunut todistamaan olevansa toimiva ja luotettava ratkaisu niin aloittelijan kun kokeneemmankin binäärioptio sijoittajan tarpeisiin. Toisin kuin monilla muilla binäärioptiovälittäjillä, heillä on käytössään Opteckin oma ohjelmisto, jolla kaupankäynti tapahtuu. Opteck on niittänyt mainettaan ympäri maailman ja heillä onkin asiakkaita jo yli 80 eri maasta.opteck logo

Perustietoja:

  • Perustettu: Kyprokselle
  • Ohjelmisto: Itse kehitetty
  • Maksimi tuotto: 85%
  • Bonus: 25-100%
  • Minimi sijoitus: 25 dollaria
  • Maksimi sijoitus 5000 dollaria
  • Valuutat: EUR, USD, JPY, GBP

Plussat:

  • Mobiiliverio: kyllä
  • Kaupankäyntikohteita: Yli 100
  • Demotili: on

 Opteck Binäärioptiokaupankäynti

Bonukset

Bonusta maksetaan ensitalletuksen määrästä riippuen 25%-100% periaatteella mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusta talletukselle. Saat 25% bonusta kun talletat minimisumman 250-499, 35% kun talletat 500-999, 45% kun talletat 1000-4999, 65% kun talletat 5000-9999 euroa, 85% 10 000- 24 999, ja 100% kun talletat 25 000- 50 000 euroa.

 

Maksimituotot

Tyypillinen tuotto pyörii 60-80% välissä. Joissain tuotteissa ja tiettyyn aikaan päästään jopa 85% tuottoon joka on maksimituotto tavallisilla binäärioptioilla. Poikkeuksena tässä on One Touch optiot, joissa voi olla jopa 400% tuotto.

 

Mobiiliaplikaatio

Opteckilla on myös kätevä mobiiliaplikaatio, jolla voit käydä kauppaa milloin sinulla parhaiten sopii. Mobiiliversio on helppokäyttöinen ja ajaa tarkoituksensa silloin kun et pääse koneelle.

Opteck mobiili

 

Asiakkuustasot

Opteckilla on 6 eri asiakkuustasoa, joilla se palvelee sijoittajiaan. Tämä taso, jolle sijoittaja voi päästä, riippuu ensitalletuksen määrästä. Eri tasot on nimetty seuraavalla tavalla. Green, Bronze, Silver, Gold, Platinum ja Black.

Green: Perus tasolle pääsee tallettamalla minimi talletuksen. Tähän tiliin kuuluu toki asiakaspalvelu puhelimitse ja chatin välityksellä, päivittäiset markkina-analyysit, e-kirja binäärioptio treidaamisesta ja 22 opetusvideota, lisäksi saat talletuksellesi 25% bonusta.

Bronze: Tämän tason saadaksesi ensitalletuksen täytyy olla yli 500 euroa. Edellisten etujen lisäksi bonus nousee 35 prosenttiin, saat esittely session Junior Account Managerin kanssa sekä demotilin, jolla opetella sijoittamista ilman riskiä.

Silver: Tälle tasolle pääsee sijoittamalla yli 1000 euroa ja bonus nousee jo 45%. Lisäksi saat 10-20 treidaus signaalia päivittäin auttamaan sijoituspäätösten kanssa. Päivittäiset markkina-analyysit sähköpostiin ja esittely webinaarin aiheeseen markkinoiden likviditeetti. Tämän lisäksi saat 10 000 euron demotilin jolla pääset harjoittelemaan sijoituksia ilman riskiä.

opteck tilit

 

Gold: Saadaksesi Gold tason tilin täytyy talletaa 5000 euroa tai enemmän. Rahalle saa vastineeksi esittely ja strategia session Seniori Accoun Managerin kanssa ja 1% paremman tuoton takaisinmaksetuista tuotoista. Näiden lisäksi Gold tilillä saat 20-30 signaalia päivittäin, 65% tervetuliaisbonuksen talletukselle, automaattiset hälytykset isoista tulossa olevista markkinoiden tapahtumista, 2 webinaaria, toinen markkinoiden likviditeetistä ja treidaamisen psykologiasta.

Platinum: Tämä taso vaatii 10 000 euron talletuksen. Tällä tilillä saat 30-40 vinkkisignaalia päivittäin jopa 85% bonuksen talletukselle ja 25 000 euron demotilin treenaamiseen. Saat myös yksityisen session Seniori Analyytikon kanssa, priority kuuman linjan jos tarvitset apua, sekä kolmannen webinaarin kuvioiden ja diagrammien analyysistä.

Black: Viimeiselle tasolle päästäkseen täytyy tallettaa 25 000 euroa. Tällä tilillä Opteck tarjoaa kaikki parhaat etunsa ja osaamisensa auttaakseen sitoutunutta sijoittajaa. Bonus nousee 100 prosenttiin talletuksen määrästä, saat 40-50 signaalia päivittäin avustuksena sijoittamiseen, viikoittaisen session seniori analyytikon kanssa ja neljännen seminaarin treidaamisen strategioista. Sen lisäksi 2% paremmat tuottoprosentit ja aloittaessasi strategia session johtavan Account Managerin kanssa.

Eri tileistä voi valita itselleen sopivan omaan varallisuuteen sopivaksi. Opteck arvostaa suurempaa talletusta ja sitoutumista sijoittamiseen ja tarjoaa parempia ehtoja mitä suurimmalla summalla lähtee sijoittajaksi.

 

Kaupankäyntikohteet

Kaupankäyntikohteita on tarjolla tutut osakkeet, valuutat, hyödykkeet ja indeksit. Kohteita on yhteensä yli sata.

Osakkeista löytyy suuria ja tunnettuja kansainvälisiä yrityksiä kuten kuvasta näkyy. Osakkeita on yksistään tarjolla jo lähes sadan eri yrityksen.

opteck osakkeet

 

Valuuttoja löytyy kolmisenkymmentä paria joista asettaa sijoituksia. Tunnetuimmat ja vaihdetuimmat valuutta parit löytyvät vaihtoehtojen joukosta.

opteck valuutat

Hyödykkeistä löytyy yleisimmät maailman markkinoilla vaihdetut, maissi, kahvi, öljy, hopea, kulta, kupari, maakaasu ja vehnä.

opteck hyödykkeet

Indekseistä suurimpia on kerätty ympärimaailmaa eri pörsseistä yhteen paikkaan Opteckin katon alle. Esimerkiksi Euroopasta, Aasiasta, Usasta ja Venäjältä. Tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden hajauttaa sijoitukset helposti.

indeksejä Opteck

Kaupankäyntiohjelma

Opteck erottuu kilpailijoistaan omalla ohjelmallaan, kun monet muut ovat käyttäneet SpotOptionin valmistamaa kaupankäyntiohjelmaa. Opteck pärjää taistossa kuitenkin vallan mainiosti ja ohjelma on selkeä ja helppokäyttöinen. Siitä löytyy kaikki vastaavat ominaisuudet kuin kilpailijoiden versioista. Voit siis huoletta sijoittaa vaikka tietokoneelle ei olisi pääsyä mökkilaiturilta.

binäärioptio kaupankäynti

Sijoittaminen

Sijoittamiseen on tarjolla perinteisten binäärioptioiden kanssa todella tiheät sijoituksen kestot puolenminuutin välein aina tuntiin asti, Hihg/low optioilla jopa viikon tai parin päähän. Eri aikaikkuna vaihtoehdot riippuvat hiukan mihin aikaan päivästä on sijoittamassa ja kuinka kauan kauppaa käydään vielä samana päivänä. Tämä ei eroa mitenkään muiden palvelutarjoajien tavoista.

 

Talletukset ja nostot

Talletusvaihtoehtoina on luottokortit kuten VISA, Master card, JBC ja Dinners, joilla rahat siirtyvät saman tien. Pankkitalletuskin onnistuu mutta siinä voi mennä 3 pankkipäivää. Moneybookkers ja Webmoney sekä Western Union. Varojen pois nostaminen onnistuu muutaman pankkipäivän viiveellä ja mini nosto summa on 50 euroa tai 100 dollaria, riippuen kumpaa valuuttaa käyttää.

 

Asiakaspalvelu

Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu toimii useilla kielillä, ei kuitenkaan suomeksi. Heihin voi ottaa yhteyttä chatissä, puhelimella tai sähköpostilla. He osaavat vastata sijoittamiseen ja ohjelmaan liittyvissä kiperissä kysymyksissä.

 

Opteckin oppaat sijoittamiseen

Opteck tarjoaa sivuillaan Opteck Academyssä paljon tietoa binäärioptiosta ja niillä sijoittamisesta. Academystä löytyy oppaat mm. Tutustuminen binäärioptioihin , ekirja esittely, binäärioptiokaupan hyödyt, treidaamisen perusteet, treidaamsien tutoriaali, treidaamisopas, konsultaatio eksperin kanssa, usein kysytyt kysymykset ja vastauksia näihin, eri optiotyypeistä esittelyt, osakeindeksistä opas, sanasto, tekninen analyysi ja fundamenttianalyysi, demotilillä harjoittelua ja monipuolisia artikkeleita eri aiheista. Myös yksi tärkeimmistä osioista, eli kuinka tehdä varsinainen sijoitus.

Opteck trendi 2

 

Optekin oppaista löytyy mm. eri strategioita sijoittamiseen ja hyvät kuvat jotka auttavat ymmärtämään kuinka niitä toteutetaan.

 

opteck trendi

Opteckilla on todella kattava opastus binäärioptioiden maailmaan, josta aloittelija saa hyvä eväät sijoittamisen aloittamiseen ja edistynytkin sijoittaja voi oppia paljon lisää.

 

Yhteenveto

Opteck tarjoaa todella kattavan palvelukokonaisuuden sijoittajalle päästä osalliseksi markkinoista. Opteckilla on tarjolla hyvät koulutusoppaat, mobiiliaplikaatio, henkilökohtaista ohjausta paremmilla tileillä, sekä paljon videomateriaalia itse opiskeltavaksi. Sen lisäksi ohjelmisto on kilpailukykyinen muiden kilpailijoiden kanssa. Pienenä miinuksen piensijoittajalle tai alkajalle on 25 dollarin minimi kertasijoitus. Toisaalta, jos aikoo tosissaan sijoittaa tosissaan, niin on suositeltavaakin käyttää isompia kertasijoituksia. 5000 euron maksimi sijoitus tyydyttää varmasti useimmat sijoittajat kun näitä sijoituksia voi tarvittaessa asettaa vaikka minuutin välein.

Kokonaisuutena Opteck saa binäärioptiovälittäjänä  4,5 tähteä

Avaa tili Opteckille allaolevasta kuvasta ja aloita sijoittaminen jo tänään!

opteck

 

Lisää aiheesta:

binaryoptionrobotinfo.com

Opteck Binäärioptiokaupankäynti on toukokuu 11, 2015 rated 4.5 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti