Uusimmat artikkelit

Option 888 – arvostettu binäärioptiovälittäjä

Option 888 on suhteellisen tuore binäärioptiovälittäjä markkinoilla, mutta todella nopeasti saanut tukevan jalansijan markkinoilla yhtenä parhaista kauppapaikoista. He erottuvat kilpailijoistaan omalla Tradelogic ohjelmistollaan positiivisesti ja sen lisäksi heillä on kaikkein nopein rahojen kotiutus markkinoilla, jopa samana päivänä. Tämä on siis erittäin varteen otettava vaihtoehto sinulle joka haluat vain parasta binäärioptiovälittäjältäsi.

avaa sijoitustili3
Binäärioptiovälittäjä ja sen tärkeimmät ominaisuudet

Option 888 yksi parhaita puolia on sen tuoreus markkinoilla ja heidän tapansa ajatella alaa uusista näkökulmista. Koska heidän ohjelmistonsa on heidän omansa, se on käännetty myös suomeksi, joka helpottaa toimintaa. Muita kieliä on tarjolla pohjoismaista ruotsi, norja ja Euroopasta ranska, tanska ja saksa. Luonnollisesti myös englanti kuuluu kielivalikoimaan.

Heidän verkkosivunsa ovat selkeät ja yksinkertaiset ja sielät löytyy kaikki tarvittava sijoitustoiminnan aloittamiseksi. Toimintaan on helppo tutustua oppaiden avulla ja videokoulutuksien kautta, joista sijoittamisen saa käyntiin vasta-alkajakin. Itse kaupankäynnin kohteita on tarjolla yli 200, joten silläkin saralla Option 888 tarjoaa yhden markkinoiden kattavimmista kaupankäyntivalikoimista. Kokonaisuutena sivusto ja ohjelmisto ovat kaiken kattavat ja helposti opittavissa. Heillä on myös mobiilisovellus joka mahdollistaa kaupankäynnin mistä vain.

Maksuvälineinä käyvät useimmat luottokortit ja Internetin maksunvälittäjät.

option 888 talletusvaihtoehdot

Option 888 – Arvostettu Binäärioptiovälittäjä

Bonukset

Option 888 tarjoaa yhden markkinoiden parhaista bonuksista joka on 100% ensitalletukselle aina 888 euroon asti. Eli tallettamalla vähintään sen verran voit saada bonuksena päälle toiset 888 euroa. Tällä summalla saa sijoitussalkun kerralla siihen kokoluokkaan, että voi tehdä järkeviä sijoituksia ja niiden tuotoilla on oikeasti merkitystä sijoittajalle. Minimi sijoitus on 250 euroa.

 

Maksimi tuotot

Maksimituotto tavallisissa optioissa on 89% ja tyypillisesti välillä 75-80%, joka keskiarvona on todella korkea. One Touch optioissa, joissa riittää, että hinta koskettaa kerran vaadittua kurssitasoa, voi takaisin maksettava tuotto olla jopa 220%. Tämä on todella korkea ja näistä tuotteista Option 888 kautta voi tehdä markkinoiden parhaat tuotot.

 

Mobiilisovellus

Kuten yllä mainittiinkin, Option 888 tarjoaa käyttöösi mobiilisovelluksen, jolla voit tehdä kauppaa sieltä missä parhaaksi näet. Tämä vapauttaa sinut ajasta ja paikasta sijoittamisen suhteen, jolloin saat sijoitettua juuri silloin kun tulee uutta tietoa tai markkinoihin vaikuttavia seikkoja. Sovellus on helppo käyttää ja yksinkertaisten painikkeiden ansiosta virheitä ei juuri voi sattua.

Saat mobiilisovelluksen käyttöösi tekemällä tilin sivulle tämä sivun ”avaa sijoitustili” painikkeista ja tilin luonnin jälkeen lataamalla sovelluksen App Storesta tai Play- kaupasta ja kirjautumalla sisään tunnuksilla, jotka teit palveluun.

 

option888 mobiiilisovellus

Option888 mobiiilisovellus on helppo käyttää

 

Kaupankäyntikohteet

Kaupankäyntikohteita Option888 tarjoaa erittäin monipuolisesti, jopa yli 200. Viimeisimmän silmäyksen mukaan tarjolla oli 30 valuuttaparia, 27 indeksiä ja 20 erilaista hyödykettä ja raaka-ainetta.

Hyödykkeitä varsinkin on tarjolla enemmän kun monella muulla välittäjällä. Tarjolla on mm. soijapapuja, sinkki, nikkeli, lyijy ja muita harvinaisuuksia, joita ei muualta löydy.

Indekseistä tarjolla on tutuimmat kuten S&P 500, NASDAQ, NIKKEI 225, Dow ja Dax.

Yksittäisistä osakkeista on tarjolla viimeisen laskelman mukaan 167 mutta niitä saatetaan ottaa lisää aikanaan. Tutuimmat yritykset löytyvät aina Applesta, Coca-Colasta, Alibaba ja Google, muihin toimialoihin kuten BMW, Caterpillar, Boeing, CitiGroup, Exxon Mobil, Ebay ja lukemattomia muita.

option 888 commodities

Kaupankäyntiohjelma

Option 888 käyttää tosiaan omaa ohjelmaansa joka on pääpiirteissään vastaava kuin SpotOptionin valmistama, joka on ollut suosittu monilla välittäjillä, mutta siinä on muutamia pieniä hienouksia lisättynä. Turbo osiossa käydään nopeata kauppaa jopa minuutin, kahden tai 5 minuutin jaksoissa. Täältä on saatavilla nopeita tuottoja hyvällä prosentilla ja tunnin aikanakin ehtii laittaa useamman sijoituksen sisään. Myös Range tai suomenkielisen version ”Alue” on hyvä tapa sijoittaa siten, että kun kurssi on sijoituksen päättymisen hetkellä tietyllä välillä saa tuottoa

Ohjelma on helppo ja nopea omaksua ja sen lisäksi sitä voi rauhassa harjoitella demoversiossa. Näin voit turvallisesti treenata siihen asti kunnes olet varma, että voi laittaa rahaa sijoituksiin.

Option888 tarjoaa kaikin puolin helppokäyttöisen ja hyvin palvelevan ohjelmiston niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle.

option888 indeksejä

Option888 indeksejä

 

Sijoittaminen

Sijoittaa voi Option 888 monella tapaa. Aikaikkunaa voi rajata useissa vaihtoehdoissa, muutamista minuuteista useisiin päiviin tai viikkoihin. Pitkälle ennustaminen voi olla hankalaa ja turhauttaa odotella muutenkin pitkiä jaksoja, ennen kuin voi saada tuottoja. Pitkässä ajassa ehtii tapahtua paljon enemmän markkinoihin vaikuttavia seikkoja, joten suosittelemme alkuun ainakin tekemään hiukan lyhyempiä sijoituksia.

Onneksi yksinkertaisemmallakin analyysillä voi lähteä tekemään lyhyitä sijoituksia, jossa tarjolla on 60 ja 120 sekunnin sekä 5 minuutin turbo optiot.

 

Koulutuspalvelut ja oppaat

Option 888 tarjoaa hyvät oppaat ja koulutuspalvelut aloittelijalle ja kokeneemmallekin sijoittajalle. Heidän Traiding Academystä löytyy mm. ”voittava taktiikka” (Winning tactic), ”teknisen analyysin perusteet” (Basic tehcnical analysis)ja ”tekninen analyysi edistyneille” (Advanced tecnical analysis).

option 888 video kursseja

Option 888 videokursseja

 

Näiden kurssien lisäksi löytyy videokursseja kansainvälistä kaupasta, riski ja mahdollisuudesta, tunnesijoittamisesta, riskien hajauttamisesta yms. aloittelijoille.

Edistyneemmille löytyy lisäksi omat videot, joissa käsitellään aggressiivista sijoittamista, passiivista sijoittamista, markkina-analyysiä, trendi analysointia ja muuta hyödyllistä. Opiskelemalla nämä materiaalit kuka tahansa voi sijoittaa tuottavasti ja kannattavasti.

Option 888 kursseja edistyneille

Option 888 kursseja edistyneille

 

Talouden kokonaisuuksien ymmärtämiseksi talous videoista löytyy vielä omat materiaalit. Aiheina on kasvu, kriisit, korko ja inflaatio, säästöt ja investoinnit, globalisaatio ja talousjärjestelmä. Näillä eväillä pääsee vallan mainiosti alkuun.

 

Option 888 taloustiede kurssit

Option 888 taloustiede kurssit

Lisäksi on tarjolla noin 30-sivuinen eBook, josta voi hakea viimeiset opit sijoittamisen tiellensä.

 

Talletukset

Talletuksen tekeminen onnistuu helposti Visa, Mastercard, Skrill, Trustly ja Paysafecardilla. Ulospäin rahaa saa kotiutettua todella nopeasti ja nostot käsitellään jopa saman päivän aikana, jos ne tehdään ennen klo 18 Gmt+1 , eli suomen aikaan klo 16 mennessä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee pika chatin välityksellä, mutta heihin voi ottaa yhteyttä, myös sähköpostilla ja puhelimitse ja poikkeuksena myös skypellä.

 

Yhteenveto

Option 888 on todella kokonaisvaltainen ja toimiva palvelu binäärioptiokaupankäyntiin, vieläpä keskimäärin parhailla tuottoprosenteilla. Voimme lämpimästi suositella sitä kelle tahansa olet sitten aloittelija tai jo kokeneempi sijoittaja. Hyvillä oppailla aiheesta voi varmasti oppia lisää ja näitä Option 888 tarjoaakin runsaasti. Kaupankäyntivalikoima on erittäin laaja ja eri aikaikkuna vaihtoehdot luontevia ja niitä on riittävästi.

Kokonaisuutena Option 888 saa binäärioptiovälittäjänä korkeimmat 4,9 tähteä

Avaa tili Option 888 alla olevasta kuvasta ja aloita sijoittaminen jo tänään!
option888

 

avaa sijoitustili3
Perustietoja:

 • Perustettu: Maltalle 2014
 • Ohjelmisto: Tradelogic
 • Maksimi tuotto: 89%
 • Bonus: 100% 888euroon asti.
 • Minimi sijoitus: 10 dollaria
 • Maksimi sijoitus: 10 000 dollaria
 • Minimi talletus 250€
 • Valuutat: EUR, GBP, SEK, NOK, USD, DKK

Plussat:

 • Hyvä Bonus
 • Mobiiliverio: kyllä
 • Kaupankäyntikohteita: Yli 200
 • Demotili: on

Etusivulle

Lisää aiheesta:

binaryoptionrobotinfo.com

Option 888 – arvostettu binäärioptiovälittäjä on toukokuu 18, 2015 rated 4.9 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti