Uusimmat artikkelit

Sijoitusanalyysi

Sijoitusanalyysin tekeminen mielletään usein pelkästään ammattilaisten tehtäväksi, mutta myös aloittelevat sijoittajat voivat hyötyä siitä monella tavoin. Sijoituskohteeseen tutustuminen ja sen kannattavuuden arvioiminen voi tuntua tottumattomalle hankalalta, mutta kokemuksen kertyessä myös omat taidot kehittyvät yllättävänkin nopeasti ja pian huomaatkin näkeväsi sijoituskohteen potentiaalin silmäilemällä muutaman tärkeimmän seikan.

Sijoitusanalyysin keinot

Helpoin tapa aloittaa sijoitusanalyysi on arvioida yhden sijoituskohteen tuottavuutta eri ajankohtina tai useamman eri sijoituskohteen kannattavuutta samana ajankohtana. Nämä molemmat voi yhdistää tarpeen mukaan ja näin rajata eri kohteita pois laskuista.

Itse tykkään lähteä kohdasta kaksi, rajata parhaimmat kohteet mukaan ja sen jälkeen edetä ensimmäiseen kohtaan, jossa arvioin kyseisen kohteen tulevaisuuden potentiaalia sekä tarkastelen kuinka kestävällä pohjalla arvon kehitys on ollut menneisyydessä. Binäärioptioiden tapaisissa lyhyen aikavälin sijoituksissa analyysin tekeminen eroaa hieman pitemmän ajan sijoituskohteista.

Lyhyen ajan sijoituksissa tärkeämpään kuin konkreettinen prosentuaalinen tuotto on pääoman kiertonopeus, likviditeetti, sijoituksen riskisyys ja volatiliteetti sekä hinta joka lasketaan sille omalle ajankäytölle joka näiden toimenpiteiden tekemiseen menee.  Analysoidaanpa seuraavaksi vertailukelpoisia nämä kuusi tekijää ovat binäärioptioilla verrattuna muihin sijoituskohteisiin.

 

Binäärioptiot sijoitusanalyysi

Kun verrataan binäärioptioiden tuotto historiallisesti suosituimpiin sijoituskohteisiin kuten kultaan, öljyyn tai vaikkapa osakkeisiin tulee nopeasti ilmi hyvät ja huonot puolet.

Usean eri sijoituskohteen kannattavuus samana hetkenä

Binäärioptiot vs. Kultaan sijoittaminen

sijoittaminen kultaan

Sijoittaminen kultaan on yksi perinteisimmistä sijoituskeinoista.

 

Historiallisesti kulta on ollut kaikkien aikojen suosituin sijoituskohde, sillä on sijoitusarvonsa lisäksi myös käyttöarvoa, voit tehdä siitä hienoja koruja tai sitä voi käyttää teollisuudessa. Itsessään kulta ei kuitenkaan tuota lisäarvoa ja se on epälikvidi sijoituskohde johon sijoittaessa transaktiokustannukset ovat suuret. Myös sen varastoiminen on kallista ja vaivalloista, jos säilytät sitä kotona tarvitse oman kassakaapin ja lisäksi se saattaa houkutella murtovarkaita asuntoosi. Sanoisin että binäärioptiot ovat selvä voittaja tässä kohtaa. Osta kultaa vain sen verran kuin haluat pitää koruissa, lisäksi jos sinulla on useiden miljoonien omaisuus voi olla järkevää ostaa esim. 10% kultaa ja säilöä se pankkiholviin ulkomaille missä se on turvassa sodilta ja paikallisilta katastrofeilta.

Binäärioptiot vs. Öljyyn sijoittaminen

öljynporaus

Öljyyn sijoittaminen ei ole niin yksinkertaista kuin voisi luulla

Öljyn hinnan muodostumiseen vaikuttaa niin moni seikka, että suosittelen aloittelevan sijoittajan pysymään tästä sijoituskohteesta kaukana. Lisäksi öljyntuottajamaiden motiivit tarjonnan määrän lisäämiseen ja vähentämiseen ovat usein poliittisia ja erittäin vaikeasti tulkittavissa ulkopuolisille. Binäärioptiot ovatkin selvästi ylivertainen kohde öljyyn verrattuna. Suosittelenkin öljyyn sijoittamista vain silloin jos sinulla on konkreettista tietoa siitä millä tavoin OPEC-maiden motiivit vaikuttavat tulevaisuudessa hintaan. Silloinkin voi olla helpompaa ottaa kaikki hyöty irti öljyn hinnan muutoksista binäärioptioiden avulla.

Binäärioptiot vs. Osakesijoittaminen

osakesijoittaminen

Osakesijoittamisessa joudut kilpailemaan piinkovien ammattilaisten kanssa

Tämä on ensimmäisen kohdan ehdottomasti tasaisin vertailupari. Osakesijoittaminen voittaa binäärioptiot siinä tapauksessa, että sijoitettava varallisuutesi on kerralla kymmeniä tuhansia euroja ja haluat tehdä pidemmän ajan sijoituksen. Silloin välityspalkkiot menevät selvästi oli minimin joka on usein jopa 10€ ostoa kohden. Jos taas sijoitat pienemmillä summilla kerrallaan, niin silloin selvä voittaja on binäärioptiot. Niihin sijoittaessa ei ole minimivälityspalkkioita, kulut ovat aina yhtä suuret sijoititpa 10€ tai 10 000€ kerralla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada loistavia talletusbonuksia. Esim. Option 888:lla on tarjolla max. 888€ talletusbonus ensitallettajille. Tämän saat suoraan sijoitustilillesi. Eli tuplaat sijoitusvarallisuutesi ennen ensimmäistäkään sijoitusta. Tähän vielä pieni salainen lisävinkki, kun valitset sijoitustilisi valuutaksi punnan, saat 888£ ensitalletusbonuksen joka on nykykurssilla noin 40% enemmän.

Saman sijoituskohteen kannattavuus eri hetkinä

Binäärioptiot ennen:

Binäärioptiot tulivat markkinoille vain muutama vuosi sitten. Niin kuin arvata saattaa, alussa oli todella paljon hyviä tienaamismahdollisuuksia sijoittajalle joka oli aikaansa edellä. Monet tekivät jopa kymmenien tuhansien eurojen kuukausituloksia binäärioptioiden avulla todella vähäisellä työmäärällä.

Binäärioptiot nyt:

Vielä tälläkin hetkellä binäärioptiot ovat sen verran uusi ja vähän tunnettu sijoitusmenetelmä, että jo kohtalaisella työmäärällä ja opiskelulla voi päästä hyviin tuloksiin. Ns. Viisas raha ei ole vielä täysin löytänyt binäärioptioita ja niiden hyödyntämismahdollisuuksia.

Binäärioptiot tulevaisuudessa:

Kilpailu tulee väistämättä kovenemaan ja rahan tekeminen tulee olemaan huomattavasti nykytilannetta vaikeampaa. Hyvänä puolena on se, että myös välittäjien välillä oleva kilpailu tulee olemaan kovempaa ja asiakkaille tullaan varmasti tarjoamaan vielä nykyistäkin selvästi massiivisempia bonuksia. Mutta nykytilanne on tästä huolimatta houkuttelevampi mitä tulevaisuus. Parhaimmat tulevat kuitenkin aina pärjäämään ja tekemään hyvää tiliä.

 

Pääoman kiertonopeus

Binäärioptiot ovat lyhyen aikavälin sijoitusmuoto. Kun edellinen sijoitus on erääntynyt, voit asettaa uuden sijoituksenvälittömästi. Saman päivän aikana pystyt kierrättämään pääomasi useita kertoja. Tässä kohtaa jo 1% keskimääräinen tuotto on äärimmäisen hyvä, tämä tarkoittaisi sitä, että saat yhden kuukauden aikana moninkertaistettua alkupääomasi. Jopa 0,1% keskimääräinen tuotto kasvattaa pääomaasi todella hyvällä vauhdilla. Kiertonopeus onkin binäärioptioilla sijoittamisen suuri etu, muista että sinun ei ole tarkoitus tehdä voittoa jokaisella sijoituksella vaan tehdä voittoa keskimäärin. Tappiot kuuluvat myös kuvaan, parhaimmat sijoittajat eivät anna niiden lannistaa itseään vaan oppivat jokaisesta vastoinkäymisestä.

Likviditeetti

Koska binäärioptioilla käydään kauppaa suoraan rahalla, sinun on äärimmäisen helppo nostaa sijoituksesi takaisin pankkitilillesi milloin vain haluat. Joten voi aivan perustellusti todeta että binäärisijoitusten likviditeetin olevan äärimmäisen hyvä. Tämä on erityisen tärkeää jos haluat vaihtaa sijoituskohdetta tai tarvitset rahaa muuten päivittäisiin menoihin. Kun tiedät, että saat sijoituksesi muutettua milloin tahansa rahaksi pankkitilillesi, on sinun myös paljon helpompi aloittaa sijoittaminen.

Sijoituksen riskisyys ja volatiliteetti

Suurituottoisissa sijoituskohteissa on yleensä myös kohtuullisen suuri riski. Tämä pätee myös binäärioptioihin, jos haluat parhaan mahdollisen tuoton, sinun on pakko ottaa myös riskejä ja kestää satunnaisia tappioita. Volatiliteetti tarkoittaa tuoton vaihteluväliä, esim. sijoituksen odotusarvoinen tuotto voi olla 1% ja vaihteluväli -5% – +6%, tämä tarkoittaa sitä että on aivan yhtä todennäköistä että häviät 5% kuin että voitat 6%. Suuri volatiliteetti kasvattaa sijoituksen riskiä, mutta myös pienen volatiliteetin sijoituskohde voi olla suuririskinen. Binäärioptioissa on kohtuullisen suuri volatiliteetti, eli todellinen tuotto voi poiketa paljonkin odotusarvoisesta tuotosta yksittäisissä sijoituksissa.

Oma ajankäyttö ja sille laskettu hinta

Binäärioptiosijoittaminen vaatii alussa suhteellisen paljon oman ajan käyttämistä. Tätä voi kuitenkin vähentää ottamalla käyttöön binäärioptiorobotin, jonka nyt saa täysin ilmaiseksi meidän kauttamme. Robotti on helppo asettaa toimimaan ennalta asetettujen parametrien mukaan, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä muuhun sijoitustoimintaan. Saat lunastettua robotin ilmaiseksi alla olevasta painikkeesta.

Tutustu tätä kaupankäyntirobottiin

 

Binäärioptiot sijoitusanalyysin lopputulos

Loppupäätelmäksi tulee, että binäärioptiot ovat erittäin vertailukelpoinen sijoituskohde muihin potentiaalisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Erityisen hyvin ne sopii henkilölle jotka uskaltavat ottaa riskejä lyhyen aikavälin toiminnassaan saadakseen hyviä tuloksia pitkällä aikavälillä. Myös pienemmillä summilla sijoittaessa ne ovat hyvä vaihtoehto kiinteiden kulujensa vuoksi. Sijoitusnaalyysin arvosanaksi annan binäärioptioille 4,8 tähteä viidestä 

Aloita nyt binäärioptiosijoittaminen Option 888:lla alla olevaa painiketta klikkaamalla. Ensitallettajana saat myös erinomaisen 888€/£ talletusbonuksen jonka saat suoraan sijoitustilillesi talletuksen jälkeen.

 

option888

avaa sijoitustili3

 

Aiheeseen liittyen:

Picking the Right Investments: Investment Analysis: Aswath Damodaran

Investopedia: Investment analysis

The strategic CFO: Investment analysis

 

 

Etusivulle

Sijoitusanalyysi on kesäkuu 1, 2015 rated 4.8 of 5
About Jan Magnusson (36 Articles)
Jan Magnusson is the main author at binary24h.com. He has worked in finance industry for 6 years. Jan holds a Master's degree in Economics.
Contact: Google+

binäärioptio robotti