Uusimmat artikkelit

Binäärioptiosignaalit

Onko sinulla vaikeuksia tietää milloin laittaa sisään ”call” ja milloin ”put” sijoitus? Tähän löytyy vastauksena binäärioptiosignaalit. Joskus voi tuntua vaikealta ennakoida kurssien liikkeitä ja voi iskeä turhautuminen kun mikään ei tunnu osuvan oikeaan. Myös kokeneet sijoittajat voivat hyötyä suuresti palvelusta, josta saa vinkkejä sijoittamiseen.  Updownsignals on useita vuosia markkinoilla ollut palvelu, joiden vihjeillä on loistava yli 70% osumatarkkuus!

Mikä on updownsignals?

Palvelu joka sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmalle sijoittajalle

Olit sitten aloittelija tai kokenut binäärioptiosijoittaja updownsignals on juuri sinua varten. Palvelu on äärimmäisen helppokäyttöinen oppia. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta signaalipalvelujen käytöstä aloittaaksesi updownsignalsin käytön.

Markkinoiden halvimmat ja luotettavimmat signaalipalvelut

Updownsignalsin osumatarkkuus on jopa yli 70% mikä on selvästi enemmän kuin millään muulla signaalipalvelulla. Tämä on erinomainen keino parantaa osumatarkkuuttasi ja tuottojasi.

Aikaisempien signaalivihjeiden tulokset käyttäjien nähtävillä

Toiminta on täysin läpinäkyvää. Ei väärennettyjä tuloksia eikä vanhojen epäonnistumisten peittelyjä. Sinulla on nähtävinä aikaisempien 100 päivän signaalien tulokset ja viikoittaiset analyysit.

Erinomainen asiakaspalvelu

Käytössäsi on erinomainen asiakaspalvelu joka auttaa sinua keskittymään siihen mikä on tärkeintä, rahan tienaamiseen ja binäärioptioilla kaupan käymiseen.

Useita päivittäisiä signaalivihjeitä

Jokainen saamasi vihje sisältää päättymisajan, kohteen, suunnan ja arvon. Koska käytettävänäsi on useita vihjeitä joka päivä, ei haittaa vaikka sinulta jäisi yksi tai kaksi vihjettä välillä hyödyntämättä. Sinulla on silti mahdollisuus todella suuriin tuottoihin ja voittoihin.

Kaikki vihjeet ovat reaaliaikaisia

Ne tuotetaan reaaliaikaisesta markkinadatasta ammattimaisten treidaajien toimesta. Jokaisen vihjeen tuottamiseksi tehdään kymmeniä työtunteja jotta sinä saisit maksimaalisen tuoton sijoituksellesi!

Vihjeet suoraan tekstiviestillä kännykkääsi

Sinun ei tarvitse missata yhtään vihjettä jos et halua! Kaikki vihjeet saat suoraan kännykkääsi tekstiviestillä niin halutessasi

Saat itsellesi enemmän vapaa-aikaa!

Säästät omaa aikaasi kun sinun ei tarvitse keskittyä kaiken informaation analysoimiseen. Teet vain niin kuin vihjeet neuvovat sinua tekemään. Voit ottaa lokoisan asennon nojatuolillasi ja keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä elämässä.

 

käteinen

Ala tienaamaan signaaalien avulla summia mistä et aikaisemmin osannut edes kuvitella!

Kuinka paljon palvelu maksaa?

Sinulla on valittavanasi kolme eri vaihtoehtoa:

Ensimmäinen on aloittelijalle joka ei ole vielä täysin varma haluatko ryhtyä palvelun kokoaikaiseksi käyttäjäksi. Tämän palvelun hinta on 25$ ja käsittää yhden viikon vihjeet kännykkääsi. Palvelu ei uusiudu automaattisesti.

Toinen vaihtoehto on ”treidaajan valinta” joka on näistä vaihtoehdoista suosituin. Se käsittää yhden viikon koeajan jolloin voit peruuttaa palvelun milloin vain. Tämän palvelun hinta on 66$/kk ja saat sillä suoraan kännykkääsi useita vihjeitä joka päivä! Palvelu uusiutuu automaattisesti ja se laskutetaan kolme kuukautta kerrallaan.

Kolmas vaihtoehto on ”standard deal” jonka hinta on 97$/kk, myös tämä palvelu käsittää yhden viikon koeajan milloin pystyt perumaan palvelun koska tahansa. Saat useita vihjeitä kännykkääsi joka päivä ja palvelu uusiutuu automaattisesti kuukausi kerrallaan.

 

Millä tavoin vihjeet sinulle toimitetaan

Signaalit lähetetään kännykkääsi tekstiviestillä 1-2 tuntia sen jälkeen kun Yhdysvaltojen osakemarkkinat ovat auenneet. Eli noin aikaan 15:30 GMT.  Vihjeet tulevat seuraavanlaisessa muodossa:

signals for 11/03/15,expire time 19:30 GMT
-1-,EUR/GBP,Call,0.7856
-2-,OIL,Put,78,55
-3-,NASDAQ,Call,3132,32

Sinä tulkitset niitä seuraavalla tavalla:

Sijoitukset tulisi asettaa ennen klo 19:30 GMT.

Ensimmäinen sijoitus: laitat vaihtoehdolle ”Call” kohde: Eur/GBP valuuttaparille haluamasi summan (valuuttakauppaa käydään aina pareina, yksi valuutta tarvitsee toisen kauppaa käydäksesi), vihjeen lähetyksen hetkellä valuuttojen arvo oli 0.7856

Toinen sijoitus: Laitat vaihtoehdolle ”put” kohde: öljy haluamasi summan. Vihjeen lähetyshetkellä öljyn arvo oli 78,55$

Kolmas sijoitus: Laitat vaihtoehdolle ”Call kohde: NASDAQ haluamasi summan. Vihjeen lähetyshetkellä NASDAQin arvo oli 3132,32 pistettä

 

Kuinka paljon signaaleilla on mahdollista tienata?

Saat päivässä kännykkääsi 3-5 viisi vihjettä, oletetaan, että käytät niistä hyödyksesi 2 kappaletta ja että keskimääräinen sijoitussummasi on 100€. Vihjeet osuvat oikeaan n. 70% ajasta. Oletetaan että saat voittoisista vedoistasi 80% tuoton pääomallesi. Päästään seuraavaan laskutoimitukseen 4 viikon osalta

5 päivää *4 viikkoa*2*100= 4 000€ kaikkien kuukauden aikana sijoittamasi panoksien summa

0,7*4000*1,8= 5 040 Eli voittosi kuukauden aikana pelkästään signaalivihjeillä on 5 040-4 000= 1 040€!!!

Voitit siis kuukauden aikana 1 040€ ja käytit vain puolet sinulle toimitetuista vihjeistä! Jos käytät vihjeistä suuremman osan tai pelaat isommalla panoksella, ovat voittosi vielä massiivisemmat!

 

 

Tilaa siis alla olevasta linkistä binäärioptiosignaalivihjeet. Muista, että kahdessa viimeisimmässä asiakkuusvaihtoehdossa sinulla on täysi mahdollisuus perua tilaus ilman kuluja viikon kuluessa jos et ole palveluun täysin tyytyväinen.

Tästä linkistä Updownsignalsiin

Arvosanaksi binäärioptiosignaaleille Jan Magnusson antaa 4,4 tähteä 

Copyright Binary24h.com 2015

Binäärioptiosignaalit on maaliskuu 14, 2015 rated 4.4 of 5

binäärioptio robotti