Uusimmat artikkelit

Käyttöehdot ja vastuuvapaus

Käyttöehdot:

Tällä sivulla kerromme sivustomme käyttöä, siinä julkaistavaa aineistoa ja käyttäjien yksityisyydensuojaa koskevat ehdot. Käyttämällä sivujamme sitoudut samalla noudattamaan näitä ehtoja. Sivustomme on suunnattu joka puolella maailmaa asuville, omassa toiminnassamme noudatamme kuitenkin Suomen lainsäädäntöä sekä eettisen sijoittamisen periaatteita.

Sivujemme visuaalinen toteutus sekä sivuillamme julkaistava materiaali, kuten kuvat, artikkelit sekä videot ovat yhtiömme tai yhteistyökumppaneittemme, tekijänoikeuksien, tavaramerkkioikeuksien ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan materiaaliin.

Sivuillamme julkaistavaa materiaalista saa ottaa jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tiedostoja. Materiaalia saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Kopioita tai osia niistä ei saa myydä, jakaa sähköisesti tai paperikopiona kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa millään tavoin tai liittää muuhun aineistoihin tai Internet-sivustoihin ilman meidän lupaamme. Artikkeleita tai osia niistä saa julkaista tiedotusvälineissä edellyttäen, että lähde mainitaan ja meiltä kysytään lupa ennen julkaisua.

 

Vastuuvapaus

www.binary24.com ei ole virallinen finanssinvalvonnan alainen instituutio vaan artikkelijulkaisija ja yhteisö joka on keskittynyt toiminnassaan edistämään tietoutta binäärioptiosijoittamisesta. Tämän sivuston artikkeleissa annetut neuvot eivät ole virallisia sijoitusneuvoja vaan kirjoittajan omia mielipiteitä. Jokaisen lukijan tulee soveltaa neuvoja omalla vastuulla. Älä koskaan käytä sijoittamiseen varoja joita sinulla ei ole varaa hävitä. Binäärioptiot niin kuin kaikki muutkin sijoittamisen muodot, pitävät sisällään riskin sijoitusvarallisuuden menettämisestä. Suosittelemme aloittamaan sijoittamisen ilmaisella demotilillä, jotta opit oikeat toimintaperiaatteet menestyksekkääseen sijoittamiseen. Binary24h.com ei ole millään tavoin vastuussa mahdollisista tappioista, tulojen menetyksistä, suoraan tai epäsuoraan hävityistä rahoista  tai menetetyistä tuloista tai muista taloudellisista vahingoista jotka johtuvat tai saattavat johtua neuvojemme suorasta tai epäsuorasta noudattamisesta. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä ehdot ja toteat ne kohtuullisiksi, jos et hyväksy ehtoja tai ne ovat mielestäsi kohtuuttomat, sinun ei tule käyttää sivujamme eikä noudattaa neuvojamme.

Kaikissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä suoraan binäärioptiovälittäjään jonka kautta olet sijoittanut tai vastaavasti yhtiötä virallisesti valvovaan tahoon. Me emme käsittele mitään yksittäisiä asiakaspalautteita millään tavoin. Muista lukea aina bonus- ja käyttöehdot tarkkaan ennen sijoittamisen aloittamista.

Käyttöehdot ja vastuuvapaus on kesäkuu 8, 2015 rated 4.6 of 5

binäärioptio robotti