Uusimmat artikkelit

Tietoa meistä

Tietoa meistä:

Binary24h koostuu rahoitusalan rautaisista ammattilaisista, joilla kullakin on vuosien kokemus sijoitusmaailmasta ja rahoitusmarkkinoiden toiminnasta. Binary24h:n pääkirjoittaja on Jan Magnusson. Janilla on usean vuoden kokemus rahoitusmaailmasta investointipankkialalta Lontoosta. Koulutukseltaan Jan on kauppatieteiden maisteri. Tavoitteenamme on tarjota Internetin kattavin ja perusteellisin tietopaketti binäärioptioista ja niillä sijoittamisesta kiinnostuneille. Pyrimme tarjoamaan paremmat edut, kattavimmat ja asiantuntevammat artikkelit sekä säännöllisemmin päivittyvät sivut kuin missään muualla on suomenkielellä tarjolla binäärioptiosijoittajille.

Yrityksen historia ja missio:

Binary 24h perustettiin vuoden 2015 alussa usean menestyksekkään sijoittajan päähänpistosta. Kukin oli omalla toiminnallaan ansainnut merkittävän summan sijoittamalla binäärioptioihin. Samalla he huomasivat että Internetistä ei löytynyt kattavaa suomenkielistä sivustoa, jonne ilmestyisi säännöllisesti artikkeleita binäärioptiosijoittamiseen liittyen. Niinpä he päättivät saada tämän asian muuttumaan ja laittaa oman panoksena ja vuosikymmenien kokemuksena peliin ja auttaa suomalaisia sijoittajia tutustumaan binäärioptioiden maailmaan. Binary 24h:n tulevaisuuden tavoitteisiin kuuluu mm. Seuraavat asiat:

  • Parantaa suomalaisten osaamista ja tietoutta binäärioptioihin liittyen
  • Käsitellä kattavammin kuin missään muualla talouden eri ilmiöitä binäärioptiosijoittajan näkökulmasta
  • Opettaa ihmisiä sijoittamaan mahdollisimman tuottavasti binäärioptioiden avulla
  • Arvioida alalla toimivat tunnetuimmat ja luotettavimmat välittäjät
  • Tarjota lukijoille parhaat edut ja kampanjat
  • Tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta epärehelliset toimijat pysyisivät poissa alalta

 

Yrityksen osoite:

Binary 24h

Albertinkatu 10

00150 Helsinki

Suomi Finland

email: [email protected]

Puhelinnumero: +35850478394731

Kaikissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä suoraan binäärioptiovälittäjään jonka kautta olet sijoittanut tai vastaavasti yhtiötä virallisesti valvovaan tahoon. Me emme käsittele mitään yksittäisiä asiakaspalautteita millään tavoin

 

Tietoa meistä on kesäkuu 8, 2015 rated 4.6 of 5

binäärioptio robotti