Uusimmat artikkelit

Usein kysyttyä-Binäärioptiot

Tällä sivulla käymme läpi usein kysytyt kysymykset binäärioptiosijoittamiseen liittyen.

Yleistä binäärioptioista

K: Mitä ovat binäärioptiot?

V: Binäärioptiot ovat uusi ja selkeä sijoittamisen muoto, johon pääsee mukaan pienelläkin pääomalla. Tarkempi kuvaus binäärioptioiden eduista muihin sijoitusmuotoihin verrattuna löytyy etusivultamme.

optiot

K: Ovatko binäärioptiot huijausta?

V: Binäärioptiot eivät missään nimessä ole huijausta. Toki alalta saattaa löytyä epärehellisiä toimijoita, kuten mistä tahansa muustakin sijoitustoiminnasta. Tämän vuoksi suosittelemmekin tällä sivulla pelkästään sellaisia binäärioptiovälittäjiä, jotka ovat jonkin virallisen tahon valvonnassa ja toimivat EU-lakien alaisuudessa. Isoimmat binäärioptiovälittäjät tienaavat miljoonia vuosittain rehellisesti. Miksi he riskeeraisivat nämä tulot ja yrittäisivät huijata asiakkaita?

K: Mitä ovat ”Call” ja ”Put” komennot ja kohteen sulkemisaika?

V: ”Call” komento tarkoittaa, että uskot binäärioptiosijoittamisessa kohteen nousevan .”Put” komento tarkoittaa, että uskot kohteen laskevan. Sulkemisaika on se hetki jolloin sijoituksesi päättyy, jos olet tehnyt oikean ”Call” tai ”Put” sijoituksen, olet voittanut.

K: Mistä minun kannattaa aloittaa jos olen binäärioptiosijoittamisesta kiinnostunut?

V: Sinun kannattaa aloittaa lukemalla ajatuksella koko etusivu läpi, tutustua binäärioptiosignaaleihin, automaattiseen kaupankäyntirobottiin, liittyä sähköpostilistallemme ja käydä lukemassa säännöllisesti ilmestyviä artikkeleitamme, jossa käymme ajankohtaisimmat sijoitusmaailman ilmiöt läpi binäärioptiosijoittajan näkökulmasta. Ota tavaksi opetella jotain asiaan liittyvää joka päivä. Tällä tavoin saat itsesi sitoutuneeksi tavoitteisiin ja opit nopeammin ne edellytykset, jotka tarvitaan menestyksekkääseen binäärioptiosijoittamiseen.

K: Paljonko minulla on mahdollista tienata binäärioptioiden avulla?

V: Tarkkaa summaa on mahdotonta sanoa. Se riippuu todella monesta tekijästä, kuten tuurista, summasta jonka sijoitat, omista aloitustaidoistasi, luontaisesta lahjakkuudestasi ja siitä kuinka paljon olet valmis tekemään työtä saavuttaaksesi tavoitteesi. Parhaat ammattilaiset tienaavat viisinumeroisia summia kuukaudessa, mutta heidän tasonsa ei ole saavutettavissa muutaman viikon opiskelulla, vaan siihen vaaditaan vuosien kovaa työtä ja opiskelua.

K: Millaisella summalla minun kannattaa aloittaa

V: Suosittelemme minimisummaksi aloittelijalle 500€. Voit toki aloittaa pienemmälläkin summalla, mutta binäärioptiosijoittamisen nopeatempoisuuden vuoksi on mahdollista, että et saa todenmukaista kuvaa toiminnasta jos aloitat liian pienellä pohjakassalla.

K: Aloitin eilen ja olen jo kolminkertaistanut alkusijoitukseni, onko tämä tosiaan näin helppoa rahaa?

V: Ei ole, sinulla on luultavasti käynyt vain hyvä tuuri. Ei kannata luulla liikoja omista sijoitustaidoista lyhyen aikajakson voittojen perusteella.  Voi olla, että sijoituksesi eivät ole olleet edes hyviä, ja kaikki on tuurin ansiosta. Älä anna menestyksen nousta päähän, muuten huomaat hyvinkin nopeasti, että tuuri voi kääntyä milloin tahansa. Jatka kärsivällisesti asioiden opiskelua ja analysointia. Sitten kun menestyksekäs binäärioptiosijoittaminen jatkuu useita kuukausia satojen sijoituksien ajan, voit alkaa miettiä että olet menossa varmasti oikeaan suuntaan.

K: Häviän vain koko ajan, tuntuu että välittäjät huijaavat sijoituksissani?

V: Välittäjät eivät huijaa sinua, tappiosi johtuvat huonosta tuurista, huonoista taidoistasi tai kaikista todennäköisimmin molemmista yhdessä. Älä kuitenkaan lannistu, jatka meidän artikkeleiden lukemista ja asioiden opiskelua, niin menestys tulee jossain vaiheessa. Parhaimmillakin binäärioptiosijoittajilla on ollut pitkiä tappiojaksoja. Erona heissä on se, että he eivät ole luovuttaneet eivätkä syyttäneet tappioistaan muita, vaan ovat analysoineet tarkasti missä kohtaa ovat tehneet virheitä ja pyrkineet korjaamaan ne.

K: Mihin kaikkeen voin sijoittaa binäärioptioilla?

V: Sinulle löytyy valtava määrä eri sijoituskohteita. Voit sijoittaa esimerkiksi kultaan, öljyyn, indekseihin tai suurimpien yhtiöiden kuten Alibaba Groupin osakkeisiin.

K: Onnistuuko binäärioptiokaupankäynti myös mobiililaitteella?

V: Kyllä onnistuu. Markkinoimamme välittäjät tarjoavat myös erinomaiset mobiililaitteille suunnitellut kaupankäyntialustat.

K: Mihin voin valittaa jos binäärioptiovälittäjä on toiminut mielestäni epärehellisesti minua kohtaan.

V: Banc De Swiss ja Banc De Binary toimivat tällä hetkellä CySecin lisenssin alaisuudessa. CySec on lyhenne lauseesta Cyprus Securities and Exchange Commision. Heidän yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyy tästä linkistä. CySec on täysin puolueeton valvova elin ja heidän alaisuudessaan toimivat yhtiöt ovat sitoutuneet noudattamaan riitatilanteissa heidän päätöksiään.

 

Binäärioptiorobotti

K: Mikä on binäärioptiorobotti

V: Binäärioptiorobotti on ainutlaatuinen kaupankäyntiohjelma, joka tekee puolestasi kauppaa. Käyttääksesi robottia ilmaiseksi, sinun tulee kirjautua heidän sivuilleen meidän linkkimme kautta ja tehdä tili, johonkin heillä tarjolla olevista välittäjistä.

K: Tekeekö robotti todella kaiken työn puolestani?

V: Kyllä tekee, sinun ei tarvitse tehdä mitään sen asentamisen jälkeen jos et niin halua. Robotti on ohjelmoitu tekemään voittoa tilanteista, joissa se on ihmissijoittajaa nopeampi ja pystyy analysoimaan dataa tehokkaammin.

K: Robotin avulla saa siis ilmaiseksi rahaa? En usko! Miten se on mahdollista?

V: Robotti todellakin tekee ilmaiseksi rahaa. Se muistuttaa osakemarkkinoilla käytössä olevaa algoritmitreidausta, jota kaikki maailman suurimmat investointipankit käyttävät toiminnassaan. Algoritmitreidauksen idea perustuu hyödyn irti ottamiseen lukemattomista määristä pieniä kauppoja laitteen nopeuden ja laskentatehon avulla. Ihmismieli ei pysty tekemään näin isoa määrää toimituksia lyhyessä ajassa mitä robotti tekee.

K: Miksi robotin valmistajat eivät pelkästään itse tienaa robotin avulla ja kerää rahoja, vaan mainostavat sitä muille?

V: Koska on binäärioptiovälittäjien sääntöjen vastaista käyttää robottia useammalla kuin yhdellä tilillä per henkilö. He tienaavat paremmin markkinoimalla robottia ja tekemällä yhteistyötä välittäjien kanssa.

K: Jos minä voitan robotilla ja välittäjät voittavat kun robotti toimii heidän sivuillaan niin mistä rahat sitten tulevat?

V: Ne tulevat aloittelevilta binäärioptiosijoittajilta, jotka tekevät huonoja kauppoja eivätkä tiedä mitä tekevät.

K: Miksi välittäjät eivät kiellä robotteja jos ne kerran voittavat?

V: Koska ne parantavat samalla binäärioptiosijoittamisen likviditeettiä. Suuremmalla määrällä kohteita on mahdollista tehdä kauppaa, suuremman asiakaskunnan ansiosta. Uhkapelitermein ”Ne tuovat lisää rahaa peliin” Samalla ne tekevät myös binäärioptiosijoittamista tunnetummaksi ja tuovat lisää asiakkaita firmoille. On toki mahdollista, että robottien tullessa tunnetummiksi ja yhä useamman ihmisen käyttäessä niitä, ne tulevat kannattamattomiksi välittäjille ja ne kielletään. Tämän johdosta suosittelemmekin ottamaan robotin käyttöön välittömästä ja hyötymään tästä ainutkertaisesta tilaisuudesta vielä kun se on mahdollista.

K: Kannattaako minun jatkaa ollenkaan tavallista binäärioptiosijoittamista jos voin kerran käyttää robottia?

V: Kyllä kannatta, robotit tuottavat voittoa suurista määristä pieniä kauppoja. Jos löydät sijoitustilaisuuteen, missä pystyt hyödyntämään omaa tietotaitoasi, voittosi ovat lukemattomia kertoja suuremmat. Miksi tyytyä leivänmuruihin jos sinulla on mahdollisuus omistaa koko leipomo.

K: Kokeilin robottia ja hävisin rahaa, eikö sen pitänyt vain voittaa?

V: Robottikaan ei tee virheetöntä työtä. Sen toiminta perustuu suuren volyymiin ja siihen että voittoja on hiukan enemmän kuin tappioita. Esimerkiksi. Robotti voi voittaa keskimäärin 10 senttiä jokaisesta kaupasta. Yksittäisestä kaupassa se sen sijaan voi hävitä vaikka 30€ tai voittaa 40€. Yksittäisillä kaupoilla ei kuitenkaan ole merkitystä vaan sillä mitä pitkän ajan keskiarvo tuottaa.

K: Onko teidän mainostama robotti paras robotti?

V: Kyllä on, olemme kokeilleet käytännössä kaikkia markkinoilla olevia robotteja ja meillä on tarjolla ainoa joka on todettu 100% rehelliseksi ja luotettavaksi. On myös tarjolla robotteja joiden omistajat saavat asiakkaiden jokaisesta tappiosta tietyn osuuden ja ovat ohjelmoineet robottinsa sillä tavoin, että asiakkaat häviävät automaattisesti sijoituksena. Älä kokeile tällaisia robotteja ja menetä rahojasi. Jos löydämme markkinoilta paremman robotin, tulemme vaihtamaan ja mainostamaan sitä. Nykyisin tarjolla olevista kilpailijoista kukaan ei ole kuitenkaan päässyt edes lähelle.

K: Miksi osakemarkkinoilla toimivat investointipankit eivät ole tuoneet omia algoritmirobotteja binäärioptiomarkkinoille?

V: Osakemarkkinoilla pelataan sadoista miljoonista dollareista ja usein miljardeistakin. Heille binäärioptiokaupassa käytävät summat olisivat pelkkiä muruja. Heidän robottinsa ovat todennäköisesti täysin ylivertaisia binäärioptiosijoittajille tarjolla oleviin verrattuna. Mutta heidän ei kannata uhrata kymmeniä miljoonia maksaneitten ohjelmien algoritmeja binäärioptiomarkkinoille kun tarjolla on huomattavasti kannattavampikin vaihtoehto.

K: En vieläkään usko robotin toimintaan! En edes kokeile sitä, minun rahojani ette saa.

V: Ei haittaa meitä, oma on tappiosi.

 

Binäärioptiosignaalit

K: Mitä ovat binäärioptiosignaalit?

V: Signaalit ovat indikaattoreita keskimäärin voitollisiin kauppoihin. Ne ovat oiva työkalu aloittelevalle binäärioptiosijoittajalle, joka ei ole vielä oppinut kuinka kurssien liikkeitä tulisi tulkita itsenäisesti.

K: Ovatko signaalit hintansa arvoisia?

V: Ne ovat kivenkoville ammattilaisillekin hintansa arvoisa, ja ehdottomasti suositeltavia aloittelevalle sijoittajalle.

K: Voittavatko signaalit aina?

V: Ei, signaalivihjeet eivät osu aina oikeaan, niin kuin ei mikään muukaan sijoitusvihje.

K: Kuka signaaleja tuottaa?

V: Signaaleja tuottaa piinkovat ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus sijoitustoiminnassa menestymisestä. Signaalivihjeitä laativien joukosta löytyy niin menestyviä osakesijoittajia kuin ammattimaisesti pelaavia vedonlyöjiäkin.

K: Miksi he paljastavat parhaat sijoituskohteet muille eivätkä hyödy pelkästään itse?

V: Koska heidän oma hyöty ei kärsi yhtään (tai korkeintaan kärsii marginaalisesti) vihjeitten antamisesta ulkopuolisille. Sen sijaan he tekevät itsensä tunnetuiksi ja tienaavat vihjeistä rahaa samalla.

K: Minulla on useiden vuosikymmenien kokemus menestyksekkäästä osakesijoittamisesta ja olen muutaman kuukauden ajan sijoittanut binäärioptioihin, kannattaako minun silti ostaa signaalivihjeet?

V: Luultavasti ei, noilla meriiteillä ja osaamisella et saa niistä kauhean isoa lisäarvoa. Sen sijaan jos jatkat menestyksekästä binäärioptiosijoittamista, niin sinun ehkä kannattaisi perustaa oma vihjeitä tarjoava palvelu vuoden parin kuluttua.

K: Onko teidän mainostama viherpalvelu paras markkinoilla olevista?

V: Kyllä on, aivan kuten robottienkin kanssa olemme testanneet käytännössä kaikki markkinoilla olevat ja valinneet parhaan.

K: Kannattaako minun ottaa signaalit käyttöön jos minulla on jo robotti?

V: Ehdottomasti! Robotti ja signaalit ovat mitä parhain yhdistelmä binäärioptiosijoittajalle. Pystyt käyttämään molempien parhaat puolet hyväksesi.

K: Aloitin binäärioptiosijoittajana ilman signaaleja ja hävisin. Ostin sitten kuitenkin signaalipalvelun ja aloin voittamaan heti. Tällä hetkellä saan signaalit puhelimeeni, laitan sijoitukset sisälle ja kerään voitot. Opinko koskaan pärjäämään binäärioptiosijoittajana ilman signaalipalvelua.

V: Kyllä varmasti opit jos samaan aikaan kun käytät signaalipalveluja, opiskelet myös omaehtoisesti binäärioptiosijoittamista. Muista aina analysoida ja miettiä miksi signaalipalvelu tarjoaa kyseistä vihjettä sinulle ja olisitko päätynyt samaan lopputulokseen itse yksin ilman palvelua. Sitten kun huomaat, että alat ajattelemaan samalla tavalla kuin signaalipalveluiden tuottajat, alat olemaan lähellä itsenäisesti pärjäämistä.

 

Copyright binary24h.com 2015

Etusivulle

Usein kysyttyä-Binäärioptiot on maaliskuu 22, 2015 rated 4.3 of 5

binäärioptio robotti